2/8/15

Η φτήνια τρώει τον παρά

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ έκανε «έρευνα» για τις τιμές 19 βασικών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και βρήκε ότι το «καλάθι της ελληνίδας νοικοκυράς» μετά και την τελευταία αύξηση του ΦΠΑ κοστίζει 51,61 ευρώ, έναντι 51,04 ευρώ στην Ισπανία, 71,32 ευρώ στη Μ. Βρετανία και 66,64 ευρώ στη Γαλλία.

Η στατιστική αλήθεια είναι ότι ζούμε πολύ καλύτερα από τους Αγγλογάλλους. 

  «Η ευθήνεια κατατρώγει των πελατών το χρήμα και κάμνει πελάτας ακόμη και πολλούς από όσους δεν έχουν μεγάλην διάθεσιν ν’ αγοράσουν…»
Γεώργιος Σταύρος.

Δίδαγμα: Για αυτό δεν έχουμε ευρώ στην τσέπη. Μας τα τρώνε η φτήνια και τα φτηνά Καρτέλ....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για την κυπρο το 74 εριξαν τις ευθυνες στο δικτατορικο πολιτευμα

κατι που ειναι μονο μερικως αληθες

αλλα και λιαν ψευδες κατα τα υπολοιπο που εντεχνα αποκρυπτεται απο τα μετεπειτα καθεστως γιατι η κυπρος ηταν προβλημα απο το 52 και οδηγειτο σε αδιεξοδο διαχρονικα και με στρατηγικες προγενεστερες


για την καταστροφη της ελλαδος οικονομικα και την καταληψη της χωρας απο ορδες βαρβαρων μεταναστων και προσφυγων απο τις αρχες του 90

γιατι κανεις δεν σπευδει να κατηγορησει το δημοκρατικο πολιτευμα για την συμφορα του εθνους που ειναι απειρως μεγαλυτερη του κυπριακου πολεμου?

μια η απαντηση

ειναι ποτε δυνατον οι δημοκρατες να χρησιμοποιησουν τον ορθο λογο?



οταν οι αλλοι αποτυγχανουν φταιει το πολιτευμα

οταν προκαλουν αυτοι τη καταρρευση τοτε φταινε ολοι εκτος απο το πολιτευμα της δημοκρατιας

αυτοι ειναι οι απατεωνες ,δημοκρατες

δυο μετρα και δυο σταθμα στη σκεψη τους ανορθολογισμος και ιδιοτελεια


λεν μαλιστα οτι ταχα η δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδα

ρωτηστε τους λοιπον πως θα βγουν απο το αδιεξοδο το οικονομικο και πως απο τα εκατομμυρια αλλοφυλων και αλλοθρηκσων που πατησαν το ποδι τους στην ελλαδα και την κατελαβαν μεσα σε 20 χρονια?

πως θα αντιμετωπισουν τους θυλακες πληθυσμιακους και εδαφικους με αλλοθρησκους και αλλογενεις πληθυσμους στη χωρα που χρονο με το χρονο θα σαλαμοποιουν το εδαφικο σε μειονοτητες?

Ανώνυμος είπε...

ερώτηση,

όταν υπολογίζεται ο μέσος μισθός στην Ελλάδα δεν θα έπρεπε να μπαίνουν στον μέσο όρο οι άνεργοι με μηδέν μισθό; για να μην πω ότι πρέπει να μπαίνουν με αρνητικό μισθό ο οποίος είναι χαράτσια και άλλες φορολογικές επιβαρύνσεις.

θα δεις τότε τον μισθό να βαράει έναν αρνητικό μέσο όρο.

σήμερα πιάνουμε τον μέσο όρο μόνο σε αυτούς που εργάζονται σαν να υποννοούμε ότι εργάζονται όλοι και οτι πληρώνονται όλοι για όλες τις ώρες που εργάζονται και λοιπά.

Ανώνυμος είπε...

Εθνοδιαμελισμοί - Γενοκτονίες - Βρεφοκτονίες - Ξεκοίλιασμα εγκύων - Εντολές βιασμών - Ψευδοθαύματα - Μαγεία - Δηλητήρια - Μαγγανείες…

Είναι απορίας άξιο, πως το βιβλίο αυτό, που φιλοξενεί τις αγριότερες γραπτές θηριωδίες της παγκόσμιας ιστορίας, αντί να γίνει αιτία ασταμάτητου διασυρμού, του βάρβαρου "θεού", και των τρισάθλιων ηρώων που φιλοξένει, αιώνες τώρα, άφησε παγερά αδιάφορο ένα τεράστιο αναγνωστικό κοινό, αναρίθμητων γενεών, που όχι μόνο καυχώνται ότι απ’ αυτό ακριβώς το βιβλίο αντλούν ανθρωπιά και θεόσταλτες ευαισθησίες, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να διακρίνουν τίποτε το επιλήψιμο, στη θηριώδη συμπεριφορά, στα δόλια λόγια και τα απίστευτα δολοφονικά έργα τέτοιων ηρώων!
Μ. Καλόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Μην ταΐζεται τους Ταλιμπάν του Διός!
Είναι Τroll!

Ανώνυμος είπε...

τα παλαια τα χρονια ομιλουσαν τα ζωα μετα απο 2.000 χρονια αρχισαν να ομιλουν και οι κω...λοι

Ανώνυμος είπε...

Μην ταΐζεται τους Ταλιμπάν του Διός!
Είναι Τroll!

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...