15/8/15

Οι Κεντροαριστεροί Δωδεκανήσιοι (Ni Marx ni Rockefeller)

Έτσι πιάνεται κορόιδο ο Κόσμος.

Οι Δωδεκανήσιοι, «πατριώτες μέχρι το κόκκαλο», ψήφιζαν πάντα Πατριωτικά και Δημοκρατικά. Πριν το 67, ήταν με την Ένωση Κέντρου και τον Γιάννη Ζίγδη.
Το 74 ψήφισαν μαζικά Δημοκρατία. Μόνο το 36% ήσαν με τον (ξένο) Βασιλιά.
Μετά, έγιναν "Κάστρο του ΠΑΣΟΚ", και ήταν πρώτοι στην Παλαιική Άμυνα.
Ύστερα, μετά τα Ίμια , από οικογενειακή «παράδοση», ψήφισαν «Κεντροαριστερά» και μετά το Μνημόνιο, έκαναν ένα «κλίκ» πιο αριστερά και πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ.
Στις εκλογές του Ιανουαρίου στην Κω, οι «Κεντρώοι» ψήφισαν: 397 «Παπανδρέου»,1,278 «Σκανδαλίδη», 892 τηλε-ΟΧΕΤΟ, 105 Κουβέλη, και 3200 πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. ΣΥΝΟΛΟ 5300.
Οι «Αριστεροί», είναι περίπου 4000. 3200 Συριζαίοι, 68 Αναρχορουφιάνοι, και 630 Κομμουνιστες ΕΠΕ.
Οι «φωφοδεξιοί» του ΕΛΚ ηταν 4900.(27,88). Άλλους δεξιούς ψήφισαν 2138.
Σύνολο 7000 και κάτι.
Στο δημοψήφισμα είπαν ΟΧΙ με 68,82%. Μόνο το 31% ψήφισε ΕΥΡΩΠΗ.
Αν τους ρώταγαν και για την κατάληψη του νησιού τους πάλι το 68% θα έλεγε ΟΧΙ.

Ετσι κοροϊδεύουν τον κόσμο με τους «Δεξιούς» και τους «Αριστερούς». Επειδή δεν είναι «δεξιοί» ψηφίζουν ΝΕΑ ΤΑΞΗ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. Και τη χειρότερη δουλειά την κάνουν οι «δεξιοί» και οι «πολύ δεξιοί» που προβοκάρουν τον κόσμο με τον πότε με τον Βασιλιά τους και πότε με τη Χούντα τους, και στέλνουν τον Κόσμο συστημένο στην Τασία, που μάζεψε 6800 ψήφους τον Ιανουάριο.

Στην εποχή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης των περιούσιων Επενδυτών που μας οδήγησε στη σημερινή κατάντια, δεν υπάρχουν «αριστερές» ή «δεξιές» λύσεις , για την συλλογική μας δυστυχία.
Τώρα δεν ψάχνουμε για την ιστορική δικαίωση μέσα από την Κάλπη, του Μεταξά, του Παπαδόπουλου, του Βασιλιά ή του Βενιζέλου
  Αυτά ενισχύουν τον πλαστό κοινωνικό μας διχασμό, σε «αριστερούς» και «δεξιούς», που τον υπηρετούν οι «προσκυνημένοι», στους ΕΞΩΘΕΝ.

Σήμερα ,όλοι οι Έλληνες πρέπει παλεύουμε για τη λευτεριά, την τιμή, και την εθνική μας ανεξαρτησία.
Μας ενώνει το κοινό μας μέλλον και η αγάπη μας για την πατρίδα.Σήμερα η διαχωριστική γραμμή πρέπει περνάει ανάμεσα στους πατριώτες και τους απάτριδες προδότες ,ανάμεσα στους αεριτζήδες και την παραγωγική κοινωνία, ανάμεσα στους τίμιους και τους Κλέφτες, ανάμεσα στους υπερήφανους ανθρώπους με συλλογική εθνική συνείδηση και τους καταναλωτές πρόβατα.
Οι Έλληνες δεν είμαστε καταναλωτές- πρόβατα. Έχουμε εθνική ταυτότητα και όχι μόνο πιστωτική κάρτα. Λέμε όχι στην «ευρωπαϊκή ταυτότητα» και τον «Ευρω-πατριωτισμό» τους.

Για να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας είναι απαραίτητη η Εθνική Λαϊκή Ενότητα γύρω από ένα αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης, της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας .
Χρειαζόμαστε μια πλατιά συμμαχία, εργατών-αγροτών-υπαλλήλων-μικρομεσαίων διανοουμένων και εθνικού παραγωγικού κεφαλαίου, ενάντια στην Διεθνή των Αγορών και των Επενδυτών. Μια συμμαχία εναντίον της παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της διεθνούς Χούντας των τραπεζιτών. Μια πλατιά συμμαχία ενάντια στην πολιτική Ευρω-Κοπινοπραξία, ενάντια στους εγχώριους αεριτζήδες και κερδοσκόπους, τους εργολάβους τους μιντιάρχες και το μεταπρατικό κεφάλαιο.
Ένα ενιαίο μετώπιο για την πλήρη ανατροπή του πολιτικού συστήματος της Κλεπτοκρατίας της Φαυλοκρατίας και της Καρτελοκρατιας της Ολιγαρχικής ψωρο-Ελιτ , που καταδίκασε τον τόπο μας στη μιζέρια, και το λαό μας στη δυστυχία και την απόγνωση.
Ο σοσιαλ-νέο-φιλελεύθερος συρφετός των κεντροαριστερών, δεξιών και αριστερών, λυμεώνων , των Κλεπτών και των Εφιαλτών, ρήμαξε τη χώρα μας και τον λαό μας. 
  Για να υπερασπίσουμε την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, πρέπει να σταματήσουμε τη λαθρομετανάστευση. Την εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων που σκοπό έχουν να μεταβάλουν τον εθνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα της Ελλάδας. Για να μας μετατρέψουν σε «λαό Μπένετον».
Αυτό πρέπει να καταλάβουν και στα νησιά. Και όχι μόνον.

Σπύρος Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγώ επιμένω ότι το πρόβλημα είναι η Δημοκρατία και θα το εξηγήσω.

όντως οι πολιτογραφημένοι ψηφίζουν ελεύθερα κυβερνήσεις με πλειοψηφικό σύστημα, η αποδοχή από τον λαό αυτής τής διαδικασίας μπλοκάρει κάθε αντίδραση τού λαού ως "φασιστική" και αντιδημοκρατική.

η Ζωή αν ακούσατε την ομιλία, θεοποίησε τον κοινοβουλευτισμό και το επιχείρημά της ήταν δεν γίνανε τα πράγματα νομότυπα κοινοβουλευτικά.

μα, αν γινόντουσαν νομότυπα πάλι δεν θα πέρναγε πλειοψηφικά το μνημόνιο; θέμα τύπων ήταν;

το πολίτευμα υπηρετεί την πατρίδα και όχι η πατρίδα το πολίτευμα.

από την στιγμή που οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες οδηγούν σε προδοσία πρέπει να αλλάξει το σύστημα διακυβερνήσεως.

ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Σε πεισιστράτια τυραννίδα δεν θα είχες τη δυνατότητα να γράφεις την άποψή σου όπως κάνεις εδώ. Αν δεν σου άρεσε κάποια πολιτική του καθεστώτος δεν θα έβγαζες κιχ. Το μισό internet θα ήταν μπλοκαρισμένο όπως είναι στη Σαουδική Αραβία και στην Κίνα.

Αυτό που θέλουμε είναι οι υποψήφιοι να περνάνε από ψυχολογικές εξετάσεις από μία κληρωτή επιτροπή ψυχιάτρων όπου υπό την επήρεια φαρμάκων ανακρίσεως θα τα ξερνάνε όλα. Αν ανήκουν σε μυστικές οργανώσεις, αν ψεύδονται, αν είναι ψυχοπαθείς όπως ο Βενιζέλος και ο Τζέφρυ.

Unknown είπε...

εγω παλι πιστευω ότι πρεπει να υπαρχει μια ανεξαρτητη αρχη ,όπως ένα συμβουλιο εθνικης ασφαλειας , που να εχει ΒΕΤΟ για τα παντα.
να μην μπορει ο κάθε εμμισθος πρακτορας που παριστανει τον υπουργο η πρωθυπουργο να λαμβανει σοβαρες αποφασεις για τη χωρα, πχ μνημονια, ξεροντας ότι δεν υπαρχει τιμωρια.
να μην μπορει να νομοθετεί φωτογραφικούς νομους για τα φιλαράκια του κ τους χορηγούς του.

Ανώνυμος είπε...

το να λέω την απόψή μου και να έχω το δικαίωμα να φωνάξω "πεινάω" δεν λέει τίποτα. δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν μπορώ να πω την άποψή μου.