28/8/15

Η πρωτογενής παραγωγή είναι το μέλλον

              Η Σοβιετία τώρα δικαιώνεται

Το 1948, το Γκοσπλάν, και η σοβιετική Ακαδημία των Επιστημών, μελέτησαν τις παραγωγικές δυνατότητες των περιφερειών της ΕΣΣΔ και τότε αποφασίστηκε νε ,μετατραπούν οι άγονες στέπες του Καζαχστάν σε σιτοβολώνα της ΕΣΣΔ.

Το σχέδιο το παρουσίασε το 1953 ο Νικίτα Σεργκέγεβιτς Χρουστσόφ και το συνέχισαν στα χρόνια του Μπρέζνιεφ. Οι επενδύσεις και τα εγγειοβελτιωτικά έργα των σοβιετικών 60 χρόνια μετά αποδίδουν. Το άγονο Καζαχστάν γίνεται ο σιτοβολώνας του Κόσμου.

Το Ιράν που προσπαθεί να εξασφαλίσει διατροφική επάρκεια ξεπερνώντας την παρατεταμένη ξηρασία ξεκίνησε την εντατική καλλιέργεια στο Καζακστάν, ρυζιού και καλαμποκιού, ελαιούχων σπόρων και ζωοτροφής.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όμως η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη τής προόδου, οι νέοι διψούν για να δουλέψουν σε δικηγορικά γραφεία, ασφαλιστικές εταιρείες, επενδυτικές εταιρείες!!!

ακόμη το επάγγελμα τού σερβιτόρου και του μπαρίστα γοητεύουν την ενεργό νεολαία!!!!

κατάλαβες τώρα γιατί η Χρυσή Αυγή θα μείνει στο 7%(ταβάνι) για πάντα;

και να τελειώσουν οι σερβιτόροι στην Ελλάδα, θα θέλει η Γερμανία. Φεύγουν κατά χιλιάδες οι νέοι σε Σουηδίες και Γερμανίες για να πλύνουν πιάτα και οι εδώ κοπριτοσυνταξιούχοι τους χειροκροτούν,

"αμέ, καλά έκανε και έφυγε, τί να κάνει στην Ελλάδα;"

και απαντώ εγώ

ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΊΤΕΧΝΑ ΜΟΥΣΑΚΙΑ, ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΣΑΠΕΣ

ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ ΝΥΧΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ανώνυμος είπε...

Οπωσδήποτε χρειάζεται επιστροφή στην αγροτική παράγωγη αλλά αυτό είναι αδύνατον να γίνει με φοροληστρικές κρυπτό η φανερό κομμουνιστικές κυβερνήσεις που το μόνο που θέλουν από τον αγρότη, τον εργάτη τον ελ. Επαγγ. είναι να δουλεύει για να πληρώνει το κρατικό τέρας, τον σφραγιδιάρη και τον φωτο μπαλα γουρδουμπα μαζί με όλα τα άλλα σταλινικά και κρυπτό σταλινικά απολιθώματα της μεταπολίτευσης!

Δεν είναι κανείς ηλίθιος είτε να δουλεύει τα χωράφια για το κράτος (κομμουνισμός) και μάλιστα χωρίς να του ανήκει και το χωράφι –τόλμησε και το ξεστόμισε ο γαρδουμπας χθες σε δελτίο ειδήσεων να γίνει σοσιαλιστική η ιδιοκτησία και όχι καπιταλιστική (δηλαδή από ιδιόκτητη κρατικη) , να του κάνουμε λοιπόν την χάρη να παραχωρήσουμε τις ιδιοκτησίες μας, να τις λυμαίνεται και με την βούλα του νόμου η ανθελληνική ληστοσυμμορία!

Η να δουλεύει με την αξίνα για να του τα παίρνουν μέσω φόρων –έξυπνο κόλπο για να φαίνεται ότι δεν έχουμε κομουνισμό – οι “προλετάριοι κρατικοδίαιτοι” που είναι το προπέτασμα καπνού για να λυμαίνονται τον μόχθο του εργάτη η νομενκλατούρα των μεγαλονταβατζηδων αφανείς εισπράκτορες του μόχθου όλων των εργαζομένων εν τέλει συμπεριλαμβανόμενων και των προλετάριων κρατικοδίαιτων , αφού και αυτοί στο τέλος όσα παίρνουν τα επιστρέφουν μέσω φόρων.

Ο Χρουστσόφ προσπάθησε να κάνει μεταρρυθμίσεις στον αγροτικό τομέα αλλά απέτυχε.

Το ζήτημα πάντως δεν είναι εάν πέτυχε η απέτυχε αλλά η ομιλία του στο 20ο συνέδριο του ΚΚΣΕ όπου ομολόγησε τα εγκλήματα του Στάλιν μπροστά σε ένα έκπληκτο και περιορισμένο κοινό , αποκλείοντας τα ξένα κομμουνιστικά κόμματα από αυτό και τους δημοσιογράφους!

Το θράσος του σταλινικου Γαρδούμπα και των υποστηρικτών του στα ΜΜΕ , ξεπέρασε σήμερα κάθε όριο ταυτίζοντας τον Χίτλερ τον Μουσολίνι με τον Μεταξά!
Ποιοι τολμούν και πιάνουν στο στόμα τους τον Μεταξά;
Αυτοί που δολοφόνησαν στο όνομα της αρπαγής της περιουσίας των ιθαγενών πολιτών δεκάδες εκατομμύρια συνάνθρωπους μας!

Δεν φταίνε αυτοί, φταίνε τα δήθεν φιλελεύθερα δημοκρατικά αλλά και πραγματικά αριστερά –όχι κομμουνιστικά –κόμματα που τους αφήνουν να αλωνίζουν, διαιωνίζοντας και σπέρνοντας το μίσος ανάμεσα στους Έλληνες.

Ευτυχώς υπάρχει και το διαδίκτυο διαφορετικά μπορεί να του είχαν στήσει και άγαλμα του Στάλιν οι “δεξιοί” της μεταπολίτευσης!


Τα συνθήματα είναι λίνα εύπεπτα, λυπάμαι τους άτυχους συνάνθρωπους μας λαθρομετανάστες που θα πέσουν στα νύχια τους μη έχοντας ιδέα για τις σκοτεινές και ανίερες επιδιώξεις τους

Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά
Λαέ πολέμα σου πίνουνε το αίμα
Κάτω οι τραπεζίτες. Κάτω το κεφάλαιο (και ας έστησαν και χρηματοδότησαν οι τραπεζίτες και το κεφάλαιο ,τα κομουνιστικά κόμματα πανευρωπαϊκά παγκόσμια)
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε (να σας πιούμε το αίμα ομαδικά , να αρπάξουμε τις περιούσιες σας , να σας βάλουμε να δουλεύεται σκλάβοι στα νέα σας (ΕΜΑΣ) αφεντικά όπως κάναμε και αλλού και αλλού και παντού όπου κυβέρνησαν) κλπ. κλπ.

Τώρα εάν δεν θέλεις να γίνεις σκλάβος …είσαι εχθρός του λαού αντικομουνιστής και φασίστας!

Ποιος κάθεται τώρα να διαβάζει, να δει ποιοι είναι οι πραγματικοί φασίστες και ναζί σύμφωνα με το λεξικό της νέας εποχής …ψιλά γράμματα για τους μορφωμένους της μεταπολίτευσης που τους αποκαλούν και δημοκράτες.
Αίσχος!


https://peykwnas.wordpress.com/2014/11/27/%CE%B3-%CE%B3%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83/


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=301383&cid=122

http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=158731

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ. ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΟΚ

ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , "ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ" ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ , ΒΑΡΕΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΑ
ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗ , ΟΛΟΙ ΕΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ , ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ . ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ Υ-
ΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΑΙΦΟΟΥΝ , ΚΑΛΩΔΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ , ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ! Α , ΞΕΧΑΣΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ
ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΑΥΤΑ . ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ................. "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ"