29/10/16

Ο λόγος του Θανάση στη Λαμία και οι σφαγές στην Πελοπόννησο (3)

Ο ψεύτης και ο κλέφτης μπροστά στο Θανάση, κοκκίνησαν


Σύμφωνα με το Θανάση, τα Κομμούνια, «ήσαν οι εγγυητές της ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας» και όσοι μίλαγαν για τις σφαγές 7000 και πλέον ανθρώπων στο διάστημα Αυγουστος -Σεπτέμβριος 1944 ήσαν δεσποινίδες που έκλαιγαν για τα γατάκια. Ενώ Εκείνος, ήταν «Άντρας», και δεν έκλαιγε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από την έρευνα αρχείων της περιόδου των εγκλημάτων πολέμου και των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν οι Ελασίτες στην Ιερά Πελοπόννησο τον Σεπτέμβριο του 1944 πληροφορούμεθα ότι ο Θανάσης Κλάρας πάντοτε ήταν 4 χιλιόμετρα μακριά από την πρώτη γραμμή της μάχης και εισερχόταν κατόπιν ώρας στις πόλεις και τα χωριά για να κάνει τα αποτρόπαια εγκλήματά του. Ενα ακόμη δεδομένο το οποίο αποκρύπτουν διότι αποδεικνύει περίτρανα τον χαρακτήρα του Θανάση Κλάρα που ήτο ένας ταλαιπωρημένος, ένας φουκαράς , ένα παράδειγμα πρός αποφυγήν και ουσιαστικά ένας μέτριος καί στρατιωτικά ένας απλός συμμορίτης.

ΚΙΝΗΜΑ 2021

  ΟΙ 21 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  1) Πιστεύετε ότι η Ελλάδα πρέπει να ανήκει μόνο στους Έλληνες και ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και...