19/10/16

Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία του συλλόγου «Δεσμοί Ελλήνων» στη Θεσσαλονίκη

Επίθεση με γκαζάκια έγινε στις 4.00 τα ξημερώματα στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου «Δεσμοί Ελλήνων» στη περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, από άγνωστους, που άφησαν την αντιφασιστική υπογραφή τους στα Σκαλοπάτια.
Από την έκρηξη που προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί περαστικών.
Οι Δεσμοί Ελλήνων εξέδωσαν την ακόλουθη δήλωση:

«Ενοχλούμε. Ενοχλούμε όσους προσπαθούν με λύσσα να αποδομήσουν την εθνική μας κοινωνία και να ξεκόψουν τους Έλληνες από τις ρίζες, την Ιστορία και τις παραδόσεις τους. Ενοχλούμε τους εφησυχασμένους που θορυβούνται μόνον όταν το κακό μπει πια μέσα στο ίδιο το σπίτι τους, αδιαφορώντας αν αυτό χτύπησε ήδη την πόρτα του γείτονά τους. Ενοχλούμε όσους χρησιμοποιούν τον πατριωτισμό των Ελλήνων με ιδιοτέλεια ατομική και συλλογική. Η εμπρηστική επίθεση στον σύλλογό μας είναι προϊόν αυτής της ενόχλησης. Κι αν οι νεαροί φυσικοί αυτουργοί της είναι θέμα λίγου πλέον χρόνου να συλληφθούν, δυστυχώς οι πραγματικοί υπεύθυνοι θα εξακολουθήσουν να παραμένουν κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ακόμη και καλυμμένοι από κάποια βουλευτική ιδιότητα. Ο εκχυδαϊσμός του πολιτικού λόγου και της πολιτικής αντιπαράθεσης στην πατρίδα μας είναι φυσικό πια να παράγει τέτοιου είδους φαινόμενα. Η μάχη για την υπεράσπιση του αυτονόητου είναι από καιρό ζητούμενο. Όσο κι αν κάποιοι επιμένουν να απαξιώνουν την πλούσια κοινωνική και πολιτισμική προσφορά του συλλόγου μας και του περιοδικού του ΕΝΔΟΧΩΡΑ που εκδίδεται εδώ και 28 χρόνια με έδρα την Αλεξανδρούπολη, δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες καλλιεργώντας και σφυρηλατώντας με τη δράση μας τους δεσμούς των Ελλήνων. Όσο κι αν ενοχλούνται κάποιοι…»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος

Ίτε παίδες Ελλήνων...... νυν υπέρ πάντων ο αγών.

Αυτή την στιγμή αυτό μπορώ να κάνω.

Μην δειλιάζετε. Μην τους φοβάστε. Αυτοί φοβούνται γιαυτό στα κρυφά και όχι στα φανερά σαν άνδρες πετάνε νύχτα γκαζάκια. Είναι σκουλίκια που τρέρφονται μόνο στο σκοτάδι και στην γλίτσα του ξεπεσμού.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί Παλαιοπάνε; Ξέρεις κανέναν που να βάζει γκαζάκια μεσημεριάτικα και να αφήνει και την κάρτα του;

Ταχύρρυθμος εξισλαμισμός της Ελλάδος

  ΝουΔού-Σόρος -ΨΥΡΙΖΑ-ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ-Solidarity now,   έχουν συγκροτήσει Κοινοπραξία   ταχύρρυθμου εξισλαμισμού της Ελλάδος.