21/10/16

Ελασίτικη Ιστορία και Επέτειοι

Αριστερά παραμύθια για μικρούς και μεγάλους
Λοιπόν: Μια φορά και έναν καιρό ήταν το καλό γουρουνάκι που το φώναζαν  ΕΛΑΣ και ήθελε να το φάει ο κακός λύκος.    


Για να μην μου λέτε ότι δεν δίνω συνδέσμους. Οι (αριστεροί) ενεργημένοι πολίτες στο «ιστορικό των μαχών του ΕΛΑΣ» που θα βρείτε   εδώ... http://kinisienergoipolites.blogspot.gr/2016/10/20-31-1944.html
ισχυρίζεται ότι  στις «29 Οκτωβρίου 1944: α) Τμήμα του ΕΛΑΣ χτυπάει Γερμανική δύναμη  στο δρόμο Στυμφαλίας - Φενεού, με αποτέλεσμα Γερμανούς νεκρούς 60». Ως γνωστόν οι Γερμανοί πέρασαν τον ισθμό στις 3 Οκτωβρίου, αλλά για τις ανάγκες της "αντίστασης" γύρισαν και τους σκότωσε ο ΕΛΑΣ.
  Άλλη "αντιστασιακή" ιστοσελίδα έδω... http://www.poaea-mak.gr/oktomvrios.html, αφού έγραψε ότι στις, "3 Οκτωβρίου 1944 :α) Οι Γερμανοί κατακτητές , σφυροκοπούμενοι από τον ΕΛΑΣ, εκκενώνουν την Πελοπόννησο, αλλά ανατινάζουν τη γέφυρα  του ισθμού της Κορίνθου". Γράφουν ότι  οι σφυροκοπούμενοι γύρισαν και... στις «4 Οκτωβρίου 1944: Ο ΕΛΑΣ δίνει μάχη με Γερμανούς και Ταγματασφαλίτες και καταλαμβάνει την Πάτρα», αλλά  στη συνέχεια οι ηρωική ελασίτες στις «14 Οκτωβρίου 1944:  α) Τμήμα του ΕΛΑΣ χτυπάει Γερμανική φάλαγγα  στο δρόμο Ντούσια-Γκίονα  της Πελοποννήσου, με αποτέλεσμα Γερμανούς 65 νεκρούς».  
Τέτοια λένε, και η πλάκα είναι ότι τα πιστεύουν  ,και οι ίδιοι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρόκειται για αριστερούς Παλαιοημερολογίτες;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΑΣ είχε στην κατοχή του την τεχνολογία χρονομεταφοράς... κατείχε χρονοκάψουλες και γύριζαν πίσω στο χρόνο όπου γνωρίζοντας το μέλλον, έκαναν τις ζημιές στον στρατό κατοχής, γι' αυτό και πολλοί Γερμανοί εξαφανίζνονταν εκεί που καθόντουσαν και έτρωγαν.

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

H νεοαριστερα περασε απο εδω ...
https://www.youtube.com/watch?v=3LT6PNPNNb0

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΟΥΡΩΝ ΝΥΚΤΕΡΙΔΟΣ

  Φώς Ελληνικόν εις όλους τους Έλληνας καί όλας τας Ελληνίδας. Νεφελώδης εις τούς 8°C παρά τάς Ουψάλας σήμερον.  O Π.Ο.Υ. χαρακτηρίζει του...