9/10/16

Οι αθεράπευτα χαζοί επιμένουν

Ένας πολύ χαζός με ειρωνεύεται κιόλας και μου έγραψε «Τι μας λες ρε παιδί μου; Ο Βελουχιώτης έπαιρνε λίρες από τους Άγγλους; Και πως τεκμηριώνεται αυτό Χατζάρα; Και που είναι αυτές οι λίρες σήμερα; Νέος κρυμμένος θησαυρός;»

«Γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον η»
ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

Αν δεν ήταν βλάκες δεν θα πίστευαν στα παραμύθια της αριστεράς. Για αυτούς τους «ελαττωματικούς» επαναλαμβάνω λοιπόν:

Ο σ.Τρότσκι έκανε το θαύμα του και ο σ.Τζήμας κέρδισε 7200 χρυσές λίρες στο ΛΟΤΤΟ και τις έριξε στο Κόμμα καθότι κομμουνιστής και έδωσε μερικές στον Θανάση που τον φώναζαν «Αρη» για να πάει στη Λαμία να αγοράσει πατάτες για να έχουν να τρώνε τα συντρόφια διότι όλος ο Κόσμος πέθαινε της πείνας πλην των 500 συντρόφων.
Με αυτα λεφτά προσέλαβε και τους «Κλαρίτες» αδελφούς Καραλίβανους, στην Κοινοπραξία «Αντίστασις αε» και συνεχισαν να κερδίζουν στο ΛΟΤΤΟ.
Τις 7.200 λίρες τις παρέδωσε ο μαυραγορίτης Πράκτωρ της SOE και έλαβε και απόδειξη.
Ο δε Γυφτοδήμος επειδή δεν αποκάλυπτε τα τυχερά νούμερα πέθανε και δεν αποκάλυψε που είχε κρυμμένο το «Λαχείο» το οποίο ακόμα το ψάχνουν οι χρυσιθύρες της αγριας Δύσης.

ΥΓ. Μην είστε τζαμπατζήδες ρε παιδιά. Αγοράστε και κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείτε!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΣΩΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ


η σωρός του Υπαρχηγού της 21ης Απριλίου βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα και προφανώς θα ταξιδέψει αύριο προς την Κρήτη όπου την Τρίτη το μεσημέρι θα ταφεί στην Αγία Παρασκευή Ρεθύμνου, σύμφωνα με την επιθυμία του ίδιου του Στρατηγού

Ανώνυμος είπε...

Ωραία, βρήκες μια απόδειξη ότι κάποιος Τζήμας έλαβε από τους Άγγλους 7.200 χρυσές λίρες. Ας υποθέσουμε ότι αυτός ο Τζήμας ήταν του ΚΚΕ, γιατί στο χωριό μου μόνο έχουμε καμμιά δεκαριά με αυτό το όνομα... Ο Βελουχιώτης από που προκύπτει ότι έλαβε ποτέ λίρες, αφού είναι γνωστό ότι η ηγεσία του ΚΚΕ τον είχε στην μπούκα ως "εθνικιστή";

Ανώνυμος είπε...

Μπαρμπα-Σπυρο κρατα και καμμια φωτογραφια των ιστορικων ντοκουμεντων υψηλης αναλυσης, μην αρχισουν και εξαφανιζουν τεκμηρια παλι.
Υπαρχουν ρωσσικα αρχεια για διασταυρωση;
Μου εκανε εντυπωση η αναφορα για νοτιοσλαβικη ομοσπονδια, που φυσικοτατα, θα περιειχε την ελληνικη θεσσαλονικη!! Κυριολεκτικα στα παπαρια τους ο ιθαγενης πληθυσμος και τα ιστορικα δικαια.
Ξερετε μηπως γιατι δεν εκαναν ντου οι 26 μεραρχιες των τουρκων στην δυτικη Θρακη μας, αφου ημασταν χωμα τοτε;

Unknown είπε...

Θυμαμαι ιστοριες που μας ελεγε ο πατερας μου μικρο παιδι τοτε(γεννημενος το 1935)για τα εγγλεζικα "στουκας"και τα αλεξιπτωτακια που ανοιγαν οταν αυτα υψωνωνταν προς τον ουρανο. 2-3 σε καθε βουτια. Και μετα εφιπποι να τα συλλεγουν.

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....