29/10/16

Βάλτε τώρα που γυρίζει

Οι His Master's Voice πρακτορίσκοι της Παραπληροφόρησης
Οι ρουφιάνοι της Cia στην Αθήνα, οι χαφιέδες της παραπληροφόρησης. «ενημερώνουν» τους πελάτες τους για λογαριασμό του αφεντικού από τα….Κεντρικά, ότι, «το προβάδισμα της υποψήφιας των Δημοκρατικών Χίτλερι έναντι του αντιπάλου της των Ντόναλντ Τραμπ διευρύνθηκε στις 6 εκατοστιαίες μονάδες, σύμφωνα με την τακτική δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos».

Το έγραψαν και οι μεταφραστές της πατσαβούρας του εργολάβου.

Ωστόσο. άλλο φερέφωνο της Χίτλερι, το ABC News, βρήκε, τη  Χίτλερι στο 48% και τον  Trump στο 44%. Μόνο 4 μονάδες και όχι 6.
Και η κυλιόμενη καθημερινή δημοσκόπηση της LA Times/USC, βρήκε τον Τραμπ μπροστά με 46% και την Χίτλερι στο 44% , και η Rasmussen Reports τους βρήκε ισόπαλους στο 45%. 
Και η Gravis, στη Νεβάδα,  (όπου είχε κερδίσει ο Ομπάμιας με 52,5%), βρήκε ότι η εκλογή είναι στην κόψη του ξυραφιού. Τράμπ και Χίτλερι στο 46%. Το ίδιο και στην Αιόβα, που βγάζει 6  εκλέκτορες, (και όπου το 2012 είχε κερδίσει ο Ομπάμιας με 51,99%), η "Quinnipiac",βρήκε τους δύο αντιπάλους ισόπαλους στο 44%.  
Στη Φλώριδα ο Τραμπ είναι 4 μονάδες μπροστά, στο Μιζούρι 11 μονάδες και στη Λουϊζιάνα 14 μονάδες. 

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις αυτές,  η Χίτλερι θα εκλεγεί με 273 αντιπροσώπους ενώ ο Τραμπ θα έχει 265.

Στην "κρίσιμη" Πενσυλβάνια, (όπου θα κριθεί τελικά η εκλογή όπως Φαίνεται), σύμφωνα με την έρευνα του Κολεγίου Έμερσον που ολοκληρώθηκε στις 28 Οκτωβρίου, η διαφορά είναι 2% υπέρ της  Χίτλερι, αλλά οι "αναποφάσιστοι" είναι 3%. (Το περιθώριο σφάλματος είναι 4%).


Σημασία δεν έχει το πόσο στημένες είναι οι αμερικανικές εκλογές για να βγει
η υποψήφια του φιλοπόλεμου κατεστημένου, αλλά ο βαθμός και η έκταση της εξάρτησης των υπαλλήλων της Πρεσβείας στην Αθήνα, που παριστάνουν την "Ενημέρωση". 
Αυτό έχει σημασία για εμάς. Τους εν Ελλάδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: