12/10/16

Άντε ρε ρουφιάνε Τζόνσον

Ο κανόνας της Οξφόρδης λεει ότι πουστιά δεν είναι ντροπή ουτε το ψέμα. Και ο τουρκοεβραίος κόκκινος Μπόρις δεν είναι εξαίρεση.
Και είπε ο ρουφιάνος ότι «υπάρχουν δορυφορικές εικόνες», που υποτίθεται ότι αποδεικνύουν τη «συμμετοχή της Μόσχας στον βομβαρδισμό τη 19η Σεπτεμβρίου, του κομβόι με την ανθρωπιστική βοήθεια έξω από το Χαλέπι».
Και οι ρώσοι τον είπαν απλά αρχιψεύταρο.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Αμύνης υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ ζήτησε από τον Μπόρις Τζόνσον να δημοσιεύσει αυτές τις εικόνες . «Δεν υπήρχαν ρωσικά αεροσκάφη στην περιοχή του κομβόι στο Χαλέπι. Αυτή είναι η αλήθεια. Τα λεγόμενη «αποδεικτικά στοιχεία » του Τζόνσον, δεν θα αξίζουν μια δεκάρα αν δημοσιευτούν για το κοινό», είπε.
Χθες ο Τζόνσον κατηγόρησε τη Ρωσία οτι βομβάρδισε το κομβόι της Αραβικής Ερυθράς Ημισελήνου κοντά στο Χαλέπι λεγοντας ότι «όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, ως δείχνουν την ρωσική ευθύνη για την κτηνωδία».
Η Μαρία Ζαχάροβα, η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, δήλωσε ότι η εκκληση του Μπόρις του Ψεύτη, «για διαδηλώσεις έξω από την πρεσβεία της Ρωσίας δείχνουν ότι οι αρχές των δυτικών χωρών είναι πίσω από τις διαδηλώσεις κοντά στις διπλωματικές αποστολές της Ρωσίας».
Μετά το κάλεσμα του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών προς τον «λαό», για διαδηλώσεις στη ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο, ως απάντηση στους ρωσικούς βομβαρδισμούς του τμήματος του Χαλεπίου, το οποίο ελέγχεται «από τους αντάρτες της συριακής αντιπολίτευσης», ο εκπρόσωπος της ρωσικής Προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι, «πιθανότατα ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών γνωρίζει τη Συνθήκη της Βιέννης και ότι η Μεγάλη Βρετανία είναι υποχρεωμένη να εγγυάται την ασφάλεια των ρωσικών διπλωματικών αποστολών στο έδαφός της».
Σήμερα στο Χαλέπι η 102 Ταξιαρχία της προεδρικής Φρουράς και το 800 Σύνταγμα του Συριακού Αραβικού Στρατού υποστηριζόμενα από διάφορες πολιτοφυλακές συνεχίζουν την επίθεση από τρεις κατευθύνσεις στον ανατολικό θύλακα. στο Χαλέπι. Μάχες γίνονται στην Χομς, τη Χάμα, τη Νταράα, την ανατολική Γκούτα, και τη Λαττάκια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανέκαθεν οι Τζόνσον ήταν ρουφιάνοι...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη χρωσταμε και χαρη στον αρχι-Τσιφουτ που ειπε οτι ο Μπορις δεν κανει για αρχηγος των Τορυς και μπηκε μονο υπουργος Εξωτερικών. Ας ειναι καλα ο ανθρωπος. Ισως εν αγνοια του να εκανε ενα μεγαλο καλό στην Αγγλία.