13/10/16

Ο Βλαδίμηρος έκραξε την Χίτλτερι

H κυβέρνηση Ομπάμα εμπλέκει τη Ρωσία στην προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ για χειραγωγήσει τους Αμερικανούς ψηφοφόρους, προς όφελος της Χίλαρι Κλίντον, δήλωσε, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, προσθέτοντας ότι οι αποκαλύψεις σχετικά με το ηλεκτρονικο ταχυδρομείο της μανδάμ δεν έχουν τίποτα να κάνουν με τα συμφέροντα της Ρωσίας.
Στελέχη των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα κατηγόρησαν τη ρωσική κυβέρνηση ότι βρίσκεται πίσω από μια σειρά από διαρροές που στοχεύουν στην εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον της οποίας το στρατόπεδο διείδε «τον δάχτυλο Πούτιν» ως πηγή των προβλημάτων που αντιμετώπισε.
«Προκαλούν μια αντι-ρωσική υστερία, με μοναδικό στόχο να αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από την ουσία του τι διαρρεύσαν οι χάκερς», είπε ο Πούτιν σε οικονομικό φόρουμ στη Μόσχα, και τόνισε: «Είναι ουσιαστικά ένας τρόπος χειραγώγησης της κοινής γνώμης, αλλά για κάποιο λόγο κανείς δεν συζητά αυτό.Μιλάνε για το ποιος το έκανε και όχι για το τι αποκαλύφθηκε».
Ο Πούτιν είπε ακόμα ότι δεν υπάρχουν «ρωσικοί Στόχοι στις αμερικανικές εκλογές. «Δεν υπάρχουν ρωσικά συμφέροντα που να εμπλέκονται», υπογράμμισε

Δεν υπάρχουν σχόλια: