10/12/16

10 Δεκεμβρίου 1940. Η ομιλία Χίτλερ προς τους Εργάτες στο εργοστάσιο της Ραϊμετάλ στο Βερολίνο


«…..Ισχυρίζονται ότι αγωνίζονται για τη διατήρηση του κανόνα του χρυσού ως βάση του νομισματικού συστήματος. Αυτό μπορώ να το πιστέψω, για ο χρυσός είναι στα χέρια τους. Και εμείς είχαμε κάποτε χρυσό, αλλά μας τον έκλεψαν . Όταν ήρθα στην εξουσία, δεν ήταν η κακία που με έκανε να εγκαταλείψω τον κανόνα χρυσού. Η Γερμανία απλά δεν είχε χρυσό. Κατά συνέπεια, η εγκατάλειψη του κανόνα του χρυσού δεν παρουσίαζε δυσκολίες, κι 'αυτό είναι πάντα εύκολο για εκείνον που δεν έχει. Δεν είχαμε καθόλου χρυσό. Δεν είχαμε καθόλου συνάλλαγμα. Όλα είχαν κλαπεί από εμάς κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δεκαπέντε ετών. Όμως, οι συμπατριώτες μου και εγώ δεν μετανιώνουμε, γιατί έχουμε γιατί δημιουργήσαμε το οικονομικό μας σύστημα πάνω σε μια εντελώς διαφορετική βάση. Στα μάτια μας, ο χρυσός δεν έχει αξία από μόνος του . Είναι μόνο ένας παράγοντας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να υποταγούν και να κατακτηθούν τα έθνη…».


«….η γερμανική ικανότητα για εργασία είναι χρυσός μας και το κεφαλαίο μας, και με αυτό το χρυσό μπορώ να ανταγωνιστώ με επιτυχία με κάθε δύναμη στον κόσμο. Θέλουμε να ζουμε σε σπίτια που πρέπει να κατασκευαστούν. Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι πρέπει να τα κτίσουν , και οι πρώτες ύλες που απαιτούνται πρέπει να παραχθούν από την εργασία. Ολόκληρο το οικονομικό μου σύστημα έχει οικοδομηθεί πάνω στην εργασία . Έτσι εχουμε λύσει τα προβλήματά μας, ενώ, οι καπιταλιστικές χώρες και τα νομίσματά τους έχουν χρεοκοπήσει…..»

«….ο μέγας στρατηγός Τσόρτσιλ, αποφάσισε για να αρχίσει απεριόριστους νυκτερινούς βομβαρδισμούς .Ξεκίνησε από το Φράιμπουργκ και συνέχισε. Ούτε ένα εργοστάσιο πυρομαχικών δεν πέτυχαν. Ωστόσο, σύμφωνα με τη βρετανική προπαγάνδα το εργοστάσιο που βρισκόμαστε σήμερα δεν είναι παρά μια μάζα από σίδερα και ερείπια κρατήρες. Από την άλλη πλευρά, έχουν δυστυχώς χτυπήσει πολλές οικογένειες. Γυναίκες και παιδιά. Τα νοσοκομεία μας έχουν γίνει ένας από τους αγαπημένους του στόχους. Γιατί; Είναι ανεξήγητο. Εσείς οι ίδιοι, εδώ στο Βερολίνο, γνωρίζεται πόσο συχνά έχουν βομβαρδιστεί νοσοκομεία μας. Πολύ καλά. Περίμενα ένα μήνα, γιατί πίστευα ότι μετά την ολοκλήρωση της εκστρατείας στη Γαλλία, οι Βρετανοί θα εγκατέλειπαν αυτή τη μέθοδο πολέμου. Έκανα λάθος. Περίμενα και δεύτερο μήνα και τρίτο . Τώρα, αυτός ο πόλεμος, θα διεξαχθεί μέχρι το τέλος της. θα παλέψουμε με όλη την αποφασιστικότητα, με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας και με όλο το κουράγιο μας . Ο χρόνος για την αποφασιστική σύγκρουση θα φτάσει. Μπορείτε να είστε σίγουροι…..»


«…ο λαός θα πρέπει να έχει κάποια μέσα για να εκφράζει τις σκέψεις του ή τις επιθυμίες του. Εξετάζοντας πιο προσεκτικά αυτό το ζήτημα θα δούμε ότι οι λαοί δεν έχουν δικές πολιτικές.
Οι πεποιθήσεις τους δημιουργούνται. Και το αποφασιστικό ερώτημα είναι ποιος φωτίζει τους ανθρώπους, και τους εκπαιδεύει; Σε αυτές τις χώρες, στην πραγματικότητα το Κεφάλαιο κυβερνά. Δηλαδή, τίποτα περισσότερο από μια κλίκα. Από μερικές εκατοντάδες άνδρες που κατέχουν ανείπωτο πλούτο και, ως συνέπεια της ιδιόμορφης κοινωνικής τους δομής, είναι περισσότερο ή λιγότερο ανεξάρτητοι και ελεύθεροι. Λένε: «Εδώ έχουμε ελευθερία.» Με αυτό εννοούν, πάνω απ 'όλα, μια ανεξέλεγκτη οικονομία, καθώς και από μια ανεξέλεγκτη οικονομία, η ελευθερία δεν είναι μόνο για την απόκτηση κεφαλαίων, αλλά για να κάνουν απολύτως δωρεάν χρήση του. Αυτό σημαίνει ελευθερία από εθνικό έλεγχο ή έλεγχο από τους ανθρώπους τόσο στην απόκτηση του κεφαλαίου και στην απασχόληση. Αυτό είναι πραγματικά αυτό που εννοούν όταν μιλούν για την ελευθερία. Αυτοί οι καπιταλιστές δημιουργούν το δικό τους Τύπο και στη συνέχεια μιλάνε για την «ελευθερία του Τύπου». Στην πραγματικότητα, κάθε μία από τις εφημερίδες έχει ιδιοκτήτη, και σε κάθε περίπτωση αυτός που κάνει κουμάντο είναι ο καπιταλιστής, ο ιδιοκτήτης. Αυτός ο ιδιοκτήτης , όχι ο αρχισυντάκτης, είναι που κατευθύνει την πολιτική της εφηγμερίδας. Εάν ο συντάκτης γράψει κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλει το αφεντικό θα τον διώξουν την επόμενη μέρα. Αυτός ο απολύτως δουλοπρεπείς Τύπος, και οι σκλάβοι των ιδιοκτητών, διαμορφώνουν τη Κοινής Γνώμης….».

Ολο το κείμενο της ομιλίας μπορείται να το βρείτε στα αγγλικά εδώ...
http://der-fuehrer.org/reden/english/40-12-10.htm

Το πλήρες χρονολόγιο των γεγονότων της
10ης Δεκεμβρίου/27 Νοεμβρίου Θα το βρείτε εδώ...
http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2016/12/10-27.html

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα σε πουν , εκτος των αλλων, και ΝΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο Αδόλφος σε αυτή την ομιλία... Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα μετράει... Όπως είπε και ο Μιχαλολιάκος, "είμαστε οι ηττημένοι του 1945"...

ΥΓ. Με την Ελλάδα ποιός του είπε να τα βάλει;

Ανώνυμος είπε...

Παχιά λόγια που χαιδεύουν τα αυτιά όλοι ξέρουν να λένε.Στην πράξη είναι που χωλαίνουν όλα.
Ο κρατικός προστατευτισμός ήταν από απαρχής κόσμου και εμπορίου ο μοναδικός τρόπος να ενισχυθούν οι ντόπιοι παραγωγοί και η οικονομία.
Τα αινίγματα των ναζί παραμένουν.
1. Εγκλωβισμός εκστρατευτικού σώματος άγγλων με το μπλιτζκριγκ σε γαλλία. Το θαύμα της Δουνκέρδης!!!!!
2. Φρενάρισμα απόβασης σε αγγλική νήσο και μηδέποτε ξανα αποπειραθήσα.
3. Παντελής εγκατάλειψη ρόμμελ και αφρικα κορπς για να μην θιγούν τα αγγλικά πετρέλαια.
4. Πραξικοπήματα στρατηγών και ρόμμελ εναντίον ανώτατης ηγεσίας λόγω κατηγοριών για προδοσία.
5. Γελοιότητα εμπλοκής ελλάδος σε πόλεμο. Φαρσοκωμωδία πολέμου αγγλων-ναζι, ο ένας αποχωρούσε, ο άλλος καταλάμβανε κενό χώρο.
6. Προδοσία κρητικών. Ξεβράκωτη πολεμική προπαρασκευή νήσου, ενώ κόστιζε ελάχιστα.
7. Παράξενη εμμονή σε γενοκτονία μόνο ορθοδόξων πληθυσμών, δευτερευόντως σλαβικών.
8. Παράξενη μη εμπλοκή φίλιων δυνάμεων της ντπ, πχ βουλγαρία, τουρκία.
9. Πλήρης υποταγή βόρειας, δυτικής ευρώπης, γαλλίας, χωρίς αξιόλογο κόστος ή αντίσταση.
10. Αναλογία δυνάμεων δυτικού - ανατολικού μετώπου 1945, 73 έναντι 179 μεραρχίες. 80% απωλειών ναζί σε ανατολικό μέτωπο.
11. Πολυεθνικές της γουόλ στρητ να κάνουν μπιζνες αδιαλείπτως πριν , κατα την διάρκεια, και μετα σε γερμανία.
12. Εργασία καθηγητή οικονομικών γκερμπα για ιδιωτικοποιήσεις από ναζί στον μεσοπολεμο σε εταιρίες της ελιτ του πλούτου.
13. Σατανιστική ιδεολογία ηγετικών κύκλων των ναζί. Περιούσιοι άρειοι και υπάνθρωποι γεννημένοι δούλοι γκοίμ κλπ.
14. Πλήρης συνεργασία ελλαδικού προδοτικού κατεστημένου με όλες τις αρχές, μάσω, ναζί, ζιο. Ο μηχανισμός κληρονομούνταν από τον έναν στον άλλον αλώβητος.
15. Στυγνή εθνοκάθαρση Ελλήνων, είτε με πείνα, είτε με εξολοθρεύσεις χωριών -πόλεων. Ληστεία κρατους, δάνειο και ανυπολόγιστες καταστροφές σε δημόσια αγαθά.

Ανώνυμος είπε...

http://www.onalert.gr/stories/poios-kerdise-ton-deytero-pagkosmio-polemo/32113

Ανώνυμος είπε...

"Με την Ελλάδα ποιός του είπε να τα βάλει;"

Το μειζον προβλημα των Γερμανων δεν ηταν η Ελλαδα,αλλα ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ στην ΕΛΛΑΔΑ.
Επειδη τα πολιτικο-στρατιωτικα θεματα ειναι πολυπλοκα και ο χωρος δεν φθανει για τετοιες αναλυσεις,θα το πω οσο πιο απλα μπορει να γινει κατανοητο.
Οι Βρετανοι αποφασισαν να δωσουν τη μαχη τους στον ελληνικο εδαφικο χωρο και οι Γερμανοι δεχτηκαν την προκληση.
Αυτη ειναι η μοιρα των μικρων κρατων ή μαλλον ακομα πιο απλα,
αυτη ηταν ειναι και θα ειναι η μοιρα των λαων,οι οποιοι εχουν για κυβερνητες εξαρτημενους υπαλληλους και προθυμους υπηρετες των Αφεντικων του πλανητη.Οι δικοι μας ειναι εξαρτημενοι και προθυμοι ηδη απο το 1829 (φανερα) και σε σχεση με τους "συναδελφους τους" κυβερνητες των αλλων κρατων ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ήταν τόσο σημαντικές οι δυνάμεις των Άγγλων στην Ελλάδα, που αποτελούσαν πρόκληση για τους Γερμανούς... Απλά φίλε έχεις κόλλημα με τους Ναζί... Λατρεύεις τους εισβολείς της Πατρίδας σου... Σύνελθε!

Ανώνυμος είπε...

Οπως το ειπες: Πατριδα μου !
Ο αριστερος-σαν εσενα- και ο σταλινοτσολιας του ΚΚΕ δεν εχουν τετοια! Το ονειρο σας για μια κομμουνιστικη πατριδα το εσβυσε μια για παντα ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ στα ματωμενα όρη του ΓΡΑΜΜΟΥ και του ΒΙΤΣΙ.Το μονο που σας εμεινε ειναι βυθιζεστε στη μελετη των βιβλιων του Περισσου,του Χαριτοπολου και της Επισημης Σοβιετικης Εγκυκλοπαιδιας και να βλεπετε στον υπνο σας την Λαϊκη Δημοκρατια της Ελλαδος.
Γι'αυτο...Σύνελθε! Και δες την πραγματικοτητα ως εχει
Κομμουνισμος καπούτ !!!

Ανώνυμος είπε...

Αποφεύγεις επιμελώς να απαντήσεις σε αυτά που σου γράφω και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα... Παραμένεις κολλημένος στο 1945 και νοσταλγείς τον Χίτλερ...

Τώρα όμως είμαστε στο 2016, ο Χίτλερ δεν υπάρχει πιά, υπάρχουν μόνο μερικοί νοσταλγοί του που το παίζουν "εθνικιστές", για να πάρουν μετά βίας 7%... Φαντάσου τι θα έπαιρναν αν ομολογούσαν ότι είναι Ναζιστές...

Δεν μπορείς να λογίζεσαι ως Έλληνας και να λατρεύεις αυτούς που εισέβαλαν στην Ελλάδα και την αιματοκύλισαν και την ελήστευσαν και την κατέστρεψαν...

Ανώνυμος είπε...

Η καταγραφη της ιστοριας δεν ειναι νοσταλγια,αλλα φυσικα δεν περιμενω να το καταλαβει αυτο καποιος που λατρεύει τον Κλαρα και υπερασπιζεται μια παραταξη που με την παρα φυσιν εγκληματικη ιδεολογια της αιματοκύλησε και εληστευσε και κατεστρεψε την Ελλαδα ακριβως μιμουμενη τους κατακτητες της.Επομενως δεν εχετε το δικαιωμα για να ομιλείτε,νοσταλγοι του Χοτζα,του Αλία,του Τσαουσεσκο!!!(το θυμασαι το τελος του;;).Τετοια μηνυματακια να στελνεις στον σταθμο του χατζη-γλυφω-now,εκει αναμεταξυ σας να υβριζετε τους Ελληνες και τη Πατριδα και να εξυμνειτε τους καθημερινους βιαστες της και λαθροπροσφυγες εποικους της.Μη πιανετε λοιπον το ονομα Ελλας στο στομα σας.Τραβατε μεχρι τη Λαμια,στο αγαλμα του Κλαρα να καταθεσετε λουλουδια,οσο βρισκεται ακομη στη θεση του διοτι συντομα θα μεταφερθει στον ΧΥΤΑ(κατα προτιμηση ορχειδέες,φημες λενε οτι τις...προτιμουσε!!!)

Ανώνυμος είπε...

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
http://www.polemosnet.com/index.php/2016/12/11/10-dekemvriou-1940-i-omilia-chitler-pros-tous-ergates-sto-ergostasio-tis-raimetal-sto-verolino-i-istoria-epanalamvanete/

Ανώνυμος είπε...

Είστε άρρωστοι με τον Χίτλερ... Ξεκολλήστε επιτέλους... Κι αν δεν πέθανε το 1945, τώρα πια σίγουρα έχει πεθάνει... Ευτυχώς που δεν υπάρχει ο τάφος του, γιατί εκεί θα ξημεροβραδιάζεστε...

Ανώνυμος είπε...

εκανε υπομονη 3 μηνες με τους αγγλους?

καλα να παθει.
στην Δουνκερκη το επαιξε φιλανθρωπος?

εκ τουτου τεκμαιρεται οτι ο Αντολφ ηταν προδοτης της ιδεας
του εθνοκοινωνισμου, συμπρακτωρ αθλιων υποκειμενων μυστικιστων που ειναι εχθροι της κοινωνιας, και τελος, λακες ολων αυτων που κινουσαν το καθαρμα τον τροτσκι, αποδεικνυομενου τουτου απο την παραβιαση του συμφωνου Ριμπετροπ-Μολοτωφ, και την υπουλη επιθεση του εναντιον της τοτε Σ.Ε.

Υ.Γ
Καποιος δεν βεθηκε να του θυμισει του αλητη αυτου, το παθηματα των μογγολων και του Ναπολεοντα?