9/12/16

Πρεμιέρα Φαήλου

Του Αγίου Σπυρίδωνα  στο Πρέζιντεντ. Πρεμιέρα του Φαήλου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το παλιο η το νεο;

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΛΑΟ

H ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΑΛΛΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ



Η αρχή του αιώνα ξεκίνησε έχοντας τον άνεμο της παγκοσμιοποίησης στην πρύμνη, κι αυτό το φαινόμενο έμοιαζε ασταμάτητο και ανθεκτικό. Περιγραφόταν ως μία θετική μεταμόρφωση για τους λαούς, φορέας προόδου και ευημερίας για όλους, με την κατάργηση των συνόρων και το ξεπέρασμα της λογικής των εθνικών κρατών. Μάλιστα, πολύς κόσμος πίστευε αφελώς ότι όλο αυτό ήταν ένα αυθόρμητο φαινόμενο, όπως το περιέγραφαν τα μέσα ενημέρωσης και οι διανοούμενοι της 'διαρκούς προόδου'.

Η ορφανή αριστερά είχε πηδήξει πάνω στην άμαξα της παγκοσμιοποίησης ως μία αναγκαιότητα (δικη της μετα το 1990) και την είχε κάνει σημαία της, "στιγματίζοντας" ως οπισθοδρομικούς εθνικιστές και λαϊκιστές όλους εκείνους που τολμούσαν να αμφισβητήσουν τις θετικές όψεις αυτού του φαινομένου: "αλίμονο εάν γυρίσουμε στους παλιούς εθνικισμούς! Πρέπει να ρίξουμε τα τείχη και να φτιάξουμε γέφυρες." έλεγε...


Ο "παγκοσμιοποιημένος" κόσμος εχει τώρα παράγει τις τραγικά καταστροφικές του συνέπειες στις δυτικές χώρες. Μεταξύ των άλλων συνεπειών οι μαζικές εισαγωγές από την Κίνα και από τις χώρες με χαμηλό κόστος , το μαζικό χάσιμο θέσεων εργασίας, το θάψιμο της μεσαίας τάξης, η συρρίκνωση των κοινωνικών εγγυήσεων, η μετεγκατάσταση των επιχειρήσεων, η μαζική (λαθρο)μετανάστευση και φυγή νέων, η δραματική μείωση των μισθών για να προσαρμοστούν στα ανοιχτα μισθολογικά σύνορα, η εισαγωγή εγκληματικών φαινομένων-πληθυσμών και γκετοποίηση με ευτελούς ποιοτητας μετανάστες , με το άκαμπτο δογμα της ελευθερης κυκλοφορίας των πάντων.

Οι πολιτικοί της παγκοσμιοποιητικής αριστεράς-δεξιάς συνέχιζουν να κηρύττουν ότι αυτά δεν ήταν σημαντικά (!!!),

αλλά το σημαντικό ήταν να δεχόμαστε τους πάντες, να ενσωματώνουμε και να καταρρίπτουμε τις διαφορές, εκθειάζοντας ...τις ανοιχτές αγορές και την νέα κουλτούρα που έθετε σε πρώτη θέση τα δικαιώματα των "διαφορετικών": οι γκέι, οι τρανσέξουαλ, οι λαθρομετανάστες της παγκοσμιοποίησης, ακόμη και τα ζώα απέκτησαν 'δικαιώματα' ,ενω΄λ.χ τα έμβρυα που δολοφονουνται με αμβλώσεις ρουτίνας στο ονομα του φεμινισμού, οχι !!!


Στην πραγματικότητα, μερικοί απομονωμένοι επικριτές είχαν σημάνει συναγερμό και είχαν δώσει μία διαφορετική ερμηνεία του φαινομένου: ήθελαν να προειδοποιήσουν ότι στην πραγματικότητα η τόσο εγκωμιασμένη παγκοσμιοποίηση ήταν η έξυπνη μεταμφίεση που έγινε από την αγγλοαμερικανική οικονομική ελίτ για να επιβάλλει το χωρίς όρια άνοιγμα των αγορών ώστε να έχει τον έλεγχο των χρηματοπιστωτικών κυκλωμάτων, την εκμετάλλευση προς όφελός της των φυσικών πόρων, και του διεθνούς εργατικού δυναμικού με χαμηλό κόστος σε σκληρο ανταγωνισμό. Ήθελαν να προειδοποιήσουν, ότι η οικονομική παγκοσμιοποίηση θα οδηγούσε σε μία νέα αντεθνική αντιλαική αντικοινωνική παγκόσμια τάξη που θα χαρακτηριζόταν από την αύξηση των ανισοτήτων με τον πλουτισμό μιας περιορισμένης ελίτ εις βάρος των πολλών.

Ένα σύστημα που κυριαρχείται από την οικονομία και από τις μεγάλες τραπεζικές οντότητες, το οποίο βασίζεται στην τεχνητή δημιουργία χρήματος. Και ξαφνικά, σε ορισμένες χώρες, άρχισαν να συνειδητοποιούν την μεγάλη αυτή παγίδα και τα αρνητικά αποτελέσματα της. Αναμφίβολα, ο εκρηκτικός παράγοντας ήταν η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, με όλες τις συνέπειές της.



Ένα απότομο ξύπνημα συνετελέσθηκε στην πιο ισχυρή Δυτική χώρα, σε αυτήν που ήταν ο κύριος αρχιτέκτονας της Παγκοσμιοποίησης. Ένα ξύπνημα από το οποίο οι προφήτες της παγκοσμιοποίησης δεν έχουν συνέλθει ακόμη, οπότε εκδηλώνουν υστερικές αντιδράσεις.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο αυθεντικός λαός, αποτελούμενος από τους εργαζόμενους και από τα παιδιά εκείνων που οικοδόμησαν τις σημερινές κοινωνίες, εδώ και πολλά χρόνια έλαβε κάθε είδους κτυπήματα από την παγκοσμιοποίηση που θέλησε η οικονομική ελίτ και την οποία υποστηρίξε η κοσμοπολίτικη αριστερά-Δεξια. Τα παιδιά αυτών των εργαζομένων αν και είναι πιο μορφωμένα από τους πατέρες τους, λαμβάνουν χαμηλότερους μισθούς, έχασαν την σταθερότητα και τα δικαιώματα και ταυτόχρονα απειλούνται από τον ανταγωνισμό των μη-Ευρωπαίων λαθρομεταναστών


ο αυτόχθονος αυτός λαός έχασε την αντιπροσώπευση του και έχει ελάχιστη εμπιστοσύνη στους πολιτικούς και στους συνδικαλιστές και νοιώθει προδομένος από αυτούς.


Διασπάστηκε ο κοινωνικός ιστός και κτυπήθηκε η οικογένεια στο όνομα ενός νέου ατομικισμού. Η αριστερά συνεργάστηκε σε αυτή την διαδικασία της αποξήλωσης των δικαιωμάτων και των εγγυήσεων στο όνομα του πολυπολιτισμού, όμως δεν κατάλαβε ότι έχανε πλέον την παλιά κοινωνική βάση της, η αριστερά έμεινε χωρίς λαό και η παλιά κοινοβουλευτική 'δεξιά' έχασε το έθνος.

Ο λαός ακολουθεί άλλους δρόμους και η αριστερά μαζι με την δεξιά μαζεύει ψήφους σε κάθε χώρα στην μεγαλοαστική τάξη, στα χρηματιστηριακά γραφεία, στις καλές συνοικίες των πόλεων. Όμως στις υποβαθμισμένες περιφέρειες και στις αγροτικές περιοχές, ο λαός σήμερα ακούει τον λόγο όποιου υπόσχεται την ρεβάνς της κοινωνίας και την υπεράσπιση των εθνικών κοινωνικών ταυτοτήτων.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας αφορούν οι ενοχές και οι ανοχές των πολιτικών φεουδαρχών και των γόνων τους, αυτών που ντρέπονται να πουν πως είναι δεξιοί και πως δεξιός σημαίνει αυτονόητα αδιάλλακτος Ελληνας πατριώτης,
υπερασπιστής της πατρώας θρησκείας,
πιστός στην ελεύθερη οικονομία, τη νομιμότητα και την τάξη που διασφαλίζουν την ελευθερία. Είμαστε πολλοί και θα ενωθούμε. Ο λαός δεν λέει τυχαία «όλα να πάνε δεξιά». Και θα πάνε. Φαήλος Κρανιδιώτης, 15/5/2016

http://neadexia.gr/

Αυτην εννοεί πατρώα θρησκεία ο σύμβουλος του πρώην Ελληνα Χριστιανού ορθόδοξου πρωθυπουργού;

Οπου διαβάζω ΝΕΑ Π.Χ. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ... Η ΣΚΕΤΗ!!!


Ελληνική Πατρώα Θρησκεία

https://el-gr.facebook.com/EllenikePatroaThreskeia/#

Ολος ο πόλεμος γίνεται εναντίον του Χριστού μας ακόμα και με την πανθρησκεία τον πανοικουμενισμό , από μέσα από την εκκλησία. Φαίνεται έχει πολλούς πρόθυμους συμμάχους...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει εδώ και δεκαετίες μία τάση να δίνονται στα παιδιά αρχαία ελληνικά ονόματα. Χωρίς οι γονείς να είναι ούτε παγανιστές ούτε αριστεροί ούτε τίποτα. Κάτι ξυπνάει στην Ελληνική ψυχή.

Ο χριστιανισμός αργά ή γρήγορα θα απαλλαχθεί από τις τσόντες των εβραίων και των εβραιόψυχων. Η αλήθεια για τον Χριστό όπως την προφήτευσαν οι Συβίλλες θα λάμψει για άλλη μια φορά.

Το «Δώρο» των Ρότσιλντ στο Ισπανικό Λαό επειδή αντιστάθηκαν στον Τύραννο Ναπολέοντα και τους Αβράκωτους Γάλλους

Το «Ισπανικό παράδειγμα» που τσόνταραν στην  Επαναστατική Προκήρυξη «Μάχου Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» οι «Συνταγματικοί» φίλοι του αλκοολικο...