22/11/17

ΑΠΟΨΕ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Ο Πρόερος της Νέας Δεξιάς
κ. Φαήλος Κρανιδιώτης θα μιλήσει,
απόψε στις 19.00 μμ ,
στο ξενοδοχείο Royal Olympic,
στις Στήλες του Ολυμπίου Διός, 
για το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απορώ με την ανάρτηση.
Την δήλωση του φαηλου για την συμμαχία της Ελλάδος με τις δυνάμεις της θάλασσας δεν την θυμασαι; Έβαλα και σύνδεσμο στο θέμα!
Ο άνθρωπος μίλησε ξεκάθαρα.

Απαραδεκτον για οποιονδηποτε πατριώτη αυτή η θέση. Μόνο ευκαιριακα ίσως για λιγο, μέχρι να ενταχθουμε στην ορθοδοξη κοινοπολιτεια.

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε ανώνυμε, η ορθόδοξη κοινοπολιτεία (ΡΩΣΊΑ) συνέπραξε ήδη, αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, με την ισλαμική κοινοπολιτεία σσ βλέπε Ιράν, Τουρκία, Σαουδική Αραβία κλπ κλπ!!! ΟΠΌΤΕ........

Ανώνυμος είπε...

Καλά κοιμησου εσύ. Και από πού και ως πού σύντροφε; Όταν δεν σέβονται οι σφουγγοκωλαριοι ηγεμονισκοι μας τα συμφέροντα της χώρας τους και είναι πειθήνια όργανα της δύσεως τί περίμενες να γίνει;
1.Ο ερντο ήταν κοπρίτης της δυσεως μέχρις ότου συνειδητοποίησε ότι πήγαιναν να του φορτώσουν όλη την τζιχαντιστικη τρομοκρατία, οπότε πήρε τα βουνα για να σώσει τον πισινό του. 2.Ομοίως έγινε άκουσον άκουσον με το Κατάρ. Το οποίο έτρεξε να ζητήσει βοήθεια από το Ιράν!!!!!!!
3. Ιστορικά ο ουαχαμπιτισμος ανήκει στην δύση και είναι απλώς μπίζνες οι δουλειές με Ρωσσία για τους Ρωσσους.
4. Η δύση διαλύεται τάχιστα βυθισμένη στην διαφθορά, την ηθική εξαθλίωση, τα χρέη, τις καθεστωτικες απάτες των υπερπλουσιων.
5. Η δύση είναι ηττημένη ηδη πολιτικά κ στρατιωτικά. Το μόνο που της μένει είναι να εκβιάζει με ανθρωποσφαγη όποιον φτάνει.
6.Ομοιως κανιβαλιζει ως Κρόνος τις σάρκες του χώρου της πχ στο ημετερον δώσαμε 60 δισ για τις γαμοτραπεζες κλπ
Οπότε "$ύντροφε" καλή χώνεψη.

ΥΓ: η χώρα μας μάλλον θα είναι η τελευταία που θα αποσκιρτήσει από το σατανιστικο μπλοκ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΗΛΟΣ ΚΛΠ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΤΑΡΑΣ.......ΡΕ ΟΥΣΤ.....!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καρα-Συντροφε (ανωνυμε Τετ Νοε 22, 05:32:00 μ.μ.) και συ καλυτερα να κανουμε συμπραξη με Ρωσσια και Ιραν παρα με τις πουτ@νες του ισραηλ. Δε νομιζεις;


Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι συμμαχίες των κρατών βασίζονται στην αντίληψη του συμφέροντος. (Δεν υπάρχουν αιώνιες φιλίες-υπάρχουν αιώνια συμφέροντα). Ως εκ τούτου οι συμμαχίες αλλάζουν ή προσαρμόζονται αναλόγως. Βέβαια δεν ακυρώνεται η άποψη ότι συγγενείς πολιτισμικά λαοί έχουν σταθερότερη βάση συνεννόησης.

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί με τα σχόλιά σας κάνετε εξωτερική πολιτική,χωρίς να υπολογίζετε που,πως,ποιος,πότε!! ο κόσμος είναι ήδη χωρισμένος κι εμείς ανήκουμε (μας έβαλαν) στη δύση!!άλλο να εκμεταλευτείς συγκυρίες και να υποστηρίξεις τα συμφεροντά σου και άλλο ν αλλάξεις στρατόπεδο!! Για την ώρα η δύση δεν έχει καταρρεύσει, ακόμη τουλάχιστον. Είναι ακμαία και στηρίζει τα συμφεροντά της.Πιστεύετε (είστε σίγουροι)πως αν αλλάξουμε στρατόπεδο δεν θα μας σύρουν όπως μας σύρει η δύση;;Μην ΒΛΈΠΕΤΕ ΠΟΛΎ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ!!Μένουμε εκεί που είμαστε, που γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα και εκμεταλευόμαστε συγκυρίες ευνοϊκές για την πατρίδα, το έθνος και τους έλληνες!!Πιστεύετε πως ο Ερντογάν θα γλυτώσει από την κίνησή του ν αλλάξει στρατόπεδο και αλήθεια τον θέλετε σύμμαχο στην "ορθόδοξη κοινοπολιτεία;;Γιατί η ορθόδοξη κοινοπολιτεία με αυτόν συμμαχεί πλέον!!Πιστεύετε πως η Τουρκία θα μείνει ανέπαφη και ακέραιη από τις επιλογές του Ερντογάν;; Ναι ΗΠΑ και ΝΑΤΟ προσπάθησαν να τον φάνε, γλύτωσε την πρώτη φορά, την 2η, την 3η;;Αγαπητοί συνέλληνες δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο τα παρουσιάζετε!! Η Ελλάς ναι είναι υποχείριον της δύσης και χρειάζονται έξυπνες κινήσεις για να παραμείνει ως κράτος,ως φυλή και οντότητα στη γηϊνη πραγματικότητα!! Αν αλλάξουν οι συνθήκες, (δύσκολα) τότε βλέπουμε!! οι σύνθηκες δεν άλλαξαν, μάλλον είναι στάσιμες και πιο περίπλοκες γεωστρατηγικά!!Προτείνω ΑΝΑΜΟΝΗ και έξυπνες διπλωματικές-γεωστρατηγικές κινήσεις!!ο "κόσμος" δεν άλλαξε, η γεωστρατηγική σκακιέρα παραμένει ίδια,οι βρυκόλακες που ρουφούν το αίμα ανθρώπων και λαών παραμένουν εδώ, από εκατονταετίες και το κακό είναι πως δεν μπορεί να τους βάλει χέρι κανείς ακόμη, μα κανείς!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι για να μπαίνουμε στο νόημα πόσο σύμμαχο θεωρεί η Ρωσσία τον ερντο:

http://russia-insider.com/en/turkey-will-get-no-technology-s-400-deal-says-will-try-get-european-tech-instead/ri21655

Turkey Will Get No Technology From the S-400 Deal, Says Will Try to Get European Tech Instead
Ankara says after S-400 deal still needs European help to build own missiles κλπ

Όταν οι δικοί μας ξεφτίλες ζήταγαν να πάνε παρατηρητές του οασε στις ρωσσικές εκλογές ήταν καλά; ή μήπως όταν αρνήθηκαν να πάνε σε συνομιλίες για να μην αναγνωρίσουν την ρωσσική αντιπροσωπεία από την Κριμαία;
Μάλλον θα ήταν όταν κατέστρεψαν τον τουρισμό από Ρωσσία ή όταν συλλαμβάνονταν παράνομα υπήκοοί της και εκδίδονταν στους usadists ή όταν αρνούνταν προσοδοφόρο εμπόριο ενέργειας και εξαγωγών, καταστρέφοντας ελληνικές επιχειρήσεις.

Επομένως $ύντροφε η αποσκίρτηση γίνεται και παραγίνεται, όταν το ζητήσεις. Άμα είσαι δούλος καρπαζοεισπράκτωρ, έτσι θα παραμείνεις.

Ανώνυμος είπε...

Mπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα δυτικού ορθόδοξου κράτους που άλλαξε στρατόπεδο πηγαίνοντας στην πλευρά της Ρωσίας και να ευνοήθηκε από αυτή την αλλαγή;;έτσι για να μιλάμε επί συγκεκριμένων λόγων και έργων;;; επίσης μπορείς να μου δώσεις μερικά παραδείγματα δυτικών κρατών που να πέρασαν καλά με "σύμμαχο" την Ρωσία;;;έτσι για να μπαίνουμε στο νόημα περί συμμάχων γενικώς!!!!ευχαριστώ!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...