3/11/17

Ποιος θα πάει φυλακή για υπόθαλψη του εγκληματία

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, δολοφονήθηκε στις 12 Οκτωβρίου από έναν Αλβανό φίλο του Ράμα και του Μπουσάτι, που είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση , για ληστείες και για δύο υποθέσεις βιασμού στην περιοχή του Γαλατσίου και της Χαλκίδας.
Ο ίδιος, μαζί με τους τότε συνεργούς του, επιτιθόταν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα μέσα στα οποία βρίσκονταν ζευγάρια. Βίαζε τις νεαρές γυναίκες που βρίσκονταν μέσα, λήστευε τα θύματά του και εξαφανιζόταν.
Παρά το ότι ο Αλβανός σοσιαλιστής και φίλος του Ράμα και του Μπουσάτι είχε καταδικαστεί για ληστείες και βιασμούς, ο ΣΥΡΙΖΑ τον αποφυλάκισε το 2015 με τον νόμο Παρασκευόπουλου.
Τότε γύρισε στην Αλβανία και μετα από λίγο επανήλθε στην Ελλάδα και συνέχισε την αριστερή δράση του.
Η Αστυνομία τον έπιασε και πάλι για 12 ληστείες .Δικάστηκε και αθωώθηκε για τις 9 και καταδικάστηκε για τις υπόλοιπες τρεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον πήγε σε Αγροτικές φυλακές.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρά το βεβαρημένο παρελθόν του,
ο ΣΥΡΙΖΑ του έδωσε άδεια από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας και εκείνος δεν επέστρεψε.
Ζητείται ο λόγος για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ υπέθαλψε τον εγκληματία
αλλά και η φυλάκιση του κ. Παρασκευόπουλου για 19 χρόνια, όπως έκαναν με τον Ακη, που αγόραζε ο μαλάκας ρωσικά όπλα.

6 σχόλια:

avdargor είπε...

κανενας δε θα παει κ κανενας ορκισμένος τιμωρος συγγενης του δεξιου αυτου μπουλουκογονου δε θα παρει καμια εκδικηση....από κανενα τηγανοκεφαλο,γιατι ειστε ένα ματσο κλασομπανιερες,ασε που θα χαρακτρσθουν κ ως ρατσισται,βλεπε κουλη..... γαμω το ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ!
cωlombia!

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Κε χατζαρα ,εμενα το 2008 την 1-08 με ληστεψαν δυο ουτσεκαδες με τα μαυρα στο γαλατσι μου πηραν 3000ευ και 1000ε το κινητο,μου εχουν καψει την κουκουλα του αυτοκινητου 6 φορες ενας αλβανος ονοματι νικο γιαννη με ειχε απειλησει επανειλημμενος οταν δεν αντεξα και του τα εχωσα, γαμω την αλβανια σου κλπ πεμπτη πρωι 12 η ωρα σε χρονο ντετε μαζευτηκαν επτα αλβανοι.. που δουλευουν αυτοι ποιος τους ταιζει;Γαμω τον μητσοτακη και τον σαμ και σαρα που ανοιξαν τις πυλες, αυτοι εχουν σχεδιο η ΕΛΛΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ..ΚΙΝΑ_ΤΟΥΡΚΙΑ_ΑΛΒΑΝΙΑ...Οποιος αμφισβητει τα γραφομενα μου μπορω να δωσω τα στοιχεια μου .ευχαριστω..

Ανώνυμος είπε...

Εδώ παραλίγο τα κανάλια να βγάλουν ήρωα τον skatoγύφτο που πυροβολήθηκε την ώρα που μπήκε να κλέψει...



Δεν υπάρχει σωτηρία όσο περιμένουμε να σωθούμε από πολιτικούς.

Και δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε την κατάρρευση χωρίς την δυνατότητα αντίδρασης

Ανώνυμος είπε...

«ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

του Γ. Παπανδρέου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Αριθ. Εμπ. Πρωτ. 1010

Εν Αθήναις τη 11 Μαρτίου 1965

Προς τους Γενικούς Επιθεωρητάς Μέσης Εκπαιδεύσεως

Πανταχόθεν καταγγέλεται ότι η Κομμουνιστική Νεολαία Λαμπράκη καταβάλλει μεγάλας προσπάθειας προσεταιρισμού μαθητών των Γυμνασίων.

Βεβαίως, εφ' όσον διεπιστώθη ποσοστόν 12% οπαδών της ΕΔΑ κατά τας τελευταίας εκλογάς, ευνόητον είναι ότι θα υπάρχουν και μαθηταί εμποτισμένοι από τας οικογενείας των με αριστεράν ιδεολογίαν.

Και αυτούς βέβαια, κατά πρώτον λόγον, θα χρησιμοποεί η Κομμουνιστική προπαγάνδα προς προσυλητισμόν των Νέων.

Εφιστώ διά τούτο και πάλιν την προσοχήν όλων των Καθηγητών των Γυμνασίων και τους καθιστώ υπεύθυνους διά πάσαν σχετικήν δραστηριότητα της Νεολαίας Λαμπράκη.

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Τούτο πρέπει να καταστή συνείδησις της Νέας Γενιάς.

Ο εθνικός φρονηματισμός, καθώς και η ηθική και πολιτική αγωγή των μαθητών είναι η πρώτη αποστολή του Διδασκάλου. Και εις αυτήν οφείλουν να επιδοθούν.

Τα δικά μας ιδανικά είναι τα ιδανικά του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Εθνική και Πολιτική) και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΓΑΠΗ και ΘΥΣΙΑ. Αυτά είναι τα ιδεώδη μας και μ' αυτά πρέπει να εμποτισθή η Νέα Γενεά, ΕΛΛΑΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αληθής Δημοκρατία.

Πάσα εκτροπή πρέπει να κολάζεται αυστηρότατα. Κι αν συμβή να υπάρξουν διδάσκαλοι όχι ανήκοντες, αλλά και απλώς συμπαθούντες ή ανεχόμενοι την κομμουνιστικήν προπαγάνδαν δεν έχουν θέσιν εις την Εκπαίδευσιν.

Οσοι πιστεύουν εις τα Ιδεώδη των τα υπερασπίζουν. Και την υπεράσπισιν των ιδανικών μας και την έμπνευσιν της Νέας Γενεάς, έχει αναθέσει η Ελληνική Δημοκρατία εις τον Εκπαιδευτικόν κόσμον.

Γνωρίζω ότι έχουν μέχρι τούδε εκδοθή υπό του Υπουργείου Παιδείας, πολλαί σχετικαί εγκύκλιοι. Αλλά επεθύμουν, λόγω της μεγάλης σοβαρότητας του θέματος, να επικοινωνήσω και εγώ προσωπικώς μεθ' υμών.

Παρακαλώ όπως εις το τέλος εκάστου μηνός υποβάλλητε (Υπουργείον Παιδείας - Γραφείον Υπουργού) εμπειστευτικώς σχετικήν έκθεσιν.

Δεχθήτε και διαβιβάσατε προς άπαντας διδάσκοντας και διδασκομένους, τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μου.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Πρόέδρος της Κυβερνήσεως και Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΓΕΛΕ
Ακουσε με προσεκτικα.
Πηγαινε και αγορασε μια μονοκανη καραμπινα για ....κηνυγι και πριονισε την.
Εχε την παραποδα στο σπιτι κι μαζι σου εξω αν περνας απο τιποτα υποπτες περιοχες.
Αρχικα αν δεις δυσκολα ριξε μια στον αερα για να δεις για ποτε θα χεστουνε τα λαμογια κι εξαφανισου γρηγορα. Μην περιμενεις μπατσαρια. Οι σημερινοι μπατσοι σημερα ειναι κομμουνια-συνδικαλιστες.

Μεχρι να επιτραπει επι τελους η οπλοφορια στην Ελλαδα. Που θα επιτραπει με ΑΛΛΗ κυβερνηση.


Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης


Ανώνυμος είπε...

Τόσοι φίλοι και γνωστοί του Ζαφειρόπουλου, άλλοι τόσοι δικηγόροι στην Ελλάδα που κάθονται χωρίς δουλειά ή που το ξύνουν με υποθεσούλες, μετά από τόσα που γίνονται καθημερινά εξ' αιτίας του νόμου Παρασκευόπουλου, ένας μα ένας δεν έχει βρεθεί να καταθέσει μια αγωγή εναντίον του για ηθική αυτουργία ;; έτσι και για τη πλάκα βρε αδελφέ, για να ακουστεί το όνομά του, για να πάρουν αποζημίωση τουλάχιστον αυτοί που έχουν υποφέρει από το νόμο που έβγαλε ... μα κανείς !!!!