14/11/17

Όταν οι αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες, δεν είναι οξυδερκείς

Ο δυστυχής βούλγαρος Ντιμίταρ, στο στρατόπεδο της Cia στον Παναμά, γνώρισε τους Ελεύθερους Σκοπευτές της Υπηρεσίας. Από αυτούς έμαθε ποιοι πυροβόλησαν τον Κέννεντυ στο Ντάλλας. Και πήγε στον Γερουσιαστή Frank Church να του αποκαλύψει την αλήθεια. Και εκείνος τον πήγε στον Πρόεδρο.
Τον οποίο Πρόεδρο, τον βρήκαν εκείνοι που ήθελαν να ρίξουν τον Νίξον, και πριν γίνει το Γουωτερ Γκέιτ, εφαγαν τον δικό μας τον Σπύρο από τους Γαργαλιάνους, και έκαναν τον Τζέραλντ αντιπρόεδρο, ώστε μετά να γίνει πρόεδρος. Και ο πρόεδρος είπε στην Υπηρεσία , ότι δεν πρέπει να αφήνουν ελευθέρους τους αυτόπτες και ο βούλγαρος εξαφανίστηκε. 

Ο άλλος αυτόπτης, ο Γιουγκοσλάβος Μάριαν Μαρκούλ που ήξερε τον Γιόζιπ Μπροζ, από Κομμούνι, έγινε αντικομουνιστής, και το 1953, μετά την υπογραφή της συμφωνίας του 1951, με το δόγμα Τρούμαν , πήρε βίζα και πήγε να δει τους δικούς του. Και σαν καλός σύντροφος έστειλε ένα μήνυμα στον παλιό σύντροφο, ο οποίος τον κάλεσε να τα πουν.
Και μετά ο Μαρκούλ, που νόμιζε ότι οι αμερικανοί δεν ήξεραν ότι ο Γιόζιπ ήταν πλαστός, φαγώθηκε να τους πει ότι ο νόθος ήταν άνθρωπος του Στάλιν.
Έτσι νόμιζε.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπάνια έγγραφα από την περίοδο της Χούντας βρέθηκαν στα αρχεία της Βουλής
http://www.protothema.gr/politics/article/731449/spania-eggrafa-apo-tin-skoteini-periodo-1967-1977-sta-upogeia-tis-voulis/


Για την σημαντική ανακάλυψη ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης θα προχωρήσει την Τετάρτη στις 13:00, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Γερουσίας του κοινοβουλίου

Αρχειακός «θησαυρός» με σπάνια έγγραφα που αφορούν και την σκοτεινή περίοδο της επταετίας (1967-1977) ανακαλύφθηκαν στα υπόγεια της Βουλής.


Κατά την διάρκεια τεχνικών εργασιών σε χώρο του κοινοβουλίου που παρέμενε «σφραγισμένος» για δεκαετίες εντοπίστηκαν 140 κιβώτια με περισσότερα από 1.000 πρωτότυπα έγγραφα που χρονολογούνται από το 1897 και φθάνουν ως το 1977.

Για την σημαντική ανακάλυψη ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης θα προχωρήσει την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 13:00, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Γερουσίας του κοινοβουλίου.
Όπως επισημαίνει σχετική ανακοίνωση «Οι ανακοινώσεις αφορούν πρωτότυπο αρχειακό υλικό που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια τεχνικών εργασιών σε χώρο της Βουλής, τον οποίο προφανώς ουδείς είχε επισκεφθεί εδώ και πολλές δεκαετίες. Το εν λόγω αρχειακό υλικό περιλαμβάνει περισσότερα από 1.000 πρωτότυπα έγγραφα τοποθετημένα μέσα σε 140 κιβώτια. Μετά από μία πρώτη φυλλομέτρηση των περιεχομένων, φαίνεται ότι πρόκειται για αρχεία, από τα οποία το παλαιότερο χρονολογείται το 1897 και το νεότερο το 1977».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως «περίπου τα μισά από τα τεκμήρια, τα οποία έχουν καταγραφεί, περιέχουν υλικό του Υπουργικού Συμβουλίου που λειτουργούσε κατά τη διάρκεια της επτάχρονης δικτατορίας (1967-1974), περίοδο κατά την οποία δεν υφίστατο λαϊκή εκπροσώπηση και Βουλή. Τα θέματα της χώρας ρυθμίζονταν με Προεδρικά Διατάγματα και Υπουργικές Αποφάσεις».

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζέραλντ Φορντ μάλιστα ήταν μέλος και στην επιτροπή διερεύνησης υποτίθεται της δολοφονίας του Κένεντυ, η οποία στην ουσία ήταν επιτροπή συγκάλυψης... Η μητέρα του ήταν Εβραία, ήταν φυσικά καρα-μασόνος και το πραγματικό του όνομα ήταν Leslie Lynch King Jr.

Ανώνυμος είπε...

Εσένα Χατζάρα από την άλλη, σε έχει φάει η πολλή οξυδέρκεια... Παν μέτρον άριστον...

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο εαν καποια μυστικη υπηρεσια ηθελε να σκοτωσει τον Κενεντι δεν θα εμπαινε στην διαδικασια να το κανει με σκοπευτες με ρισκο μεγαλη πιθανοτητα κατι να παει λαθος.
Μονο ενας διαταραγμενος σαν τον Οσβαλντ θα το επειχειρουσε ασχτα αν τρλικα του βγηκε.
Ηταν η Νεμεσις του Κενεντι.
Μια οποιαδηποτε μυστικη υπηρεσια θα τον ειχε επιλεξει να τον σκοτωσει χρησιμοποιωντας μια ωραια γκομενα ξεροντας και τα χουγια του μακαριτη που κλειδωνοταν για ωρες με καθε ειδους γυναικες (απο ηθοποιους μεχρι καποια αγνωστη κοπελιτσα που ειχε δει και του γυαλισε)στα ιδιαιτερα του Λευκου Οικου και με αυστηρη εντολη να μην μπαινει κανεις μεσα μεχρι αυτος να βγει το πρωι καποια στιγμη.
Θα τον σκοτωνε για πλακα στον υπνο του καθοτι ο μακαριτης λογω του οτι ηταν ενα σαρΑβαλο με τρομερα προβλημστα υγειας ορθοπεδικα συν νοσος του Αντισον πλακωνοταν στα βαρια οπιουχα παυσιπονα και μετα το σεξ κοιμοταν και δεν ξυπναγε ουτε με κανονια.
Θα τον σκοτωνε και θα εφευγε σαν κυρια απο την πορτα και μεχρι το πρωι θα ειχε ολον τον καιρο να φυγει και σε αλλη ηπειρο αν ηθελε.
Μονο ενας ημιτρελος αλλα ικανοτατος σκοπευτης σαν τον Οσβαλντ θα σκεφτοταν αυτον τον τροπο για να τον δολοφονησει ασχετα αν τελικα και με μια σειρα συμπτωσεων του βγηκε.
Αυτη ειναι η γνωμη του C.W Porter ενος οχι πολυ γνωστου εδω ιστορικου που εχει ασχοληθει ομως παρα πολυ βασικα με το ολοκαυτωμα με την αποδομηση του δηλαδη αποδεικντοντας οτι το συντριπτικο ποσοστο των αποδεικτικων δηθεν στοιχειων που χρησιμοποιηθηκαν στην δικη της Νυρεμβεργης ηταν πλαστα και κατασκευασμενα εκ των υστερων.
Για την δολοφονια του Κενεντι τα επιψειρηματα του ειναι πολυ περισσοτερα εγω εδω παρεθεσα μια απλη περιληψη εαν ενδιαφερεσαι εσυ η καποιος αλλος και δεν μπορειτε να βρειτε σχετικες πληροφοριες γι αυτον στο γκουγκλ μπορω να βρω τα λινκ γιατι λογω κυνηγητου απο την αστυνομια σκεψης υσ κειμενα ειναι σε διαφορα ασχετα σαινομενικα σαιτ.

Ανώνυμος είπε...

Βουλή: 1.180 φάκελοι με ιστορικά τεκμήρια από το 1897 έως το 1977 πνιγμένοι στην μούχλα και την υγρασία
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=916019

Οι εικόνες που αντίκρυσαν οι υπάλληλοι της Βουλής όταν μπήκαν στον συγκεκριμένο χώρο που βρίσκεται πίσω από τα θεωρεία της αίθουσας της Γερουσίας, στον πρώτο όροφο του κτηρίου του κοινοβουλίου, ήταν σοκαριστικές: εκατοντάδες φάκελοι στοιβαγμένοι και πνιγμένοι στην μούχλα, την υγρασία και τις κουτσουλιές των περιστεριών που έμπαιναν από τα σπασμένα παράθυρα για χρόνια.

Οι υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών έκαναν ελέγχους πυρανίχνευσης και βρέθηκαν μπροστά σε έναν πλούτο ξεχασμένου και παραπεταμένου αρχειακού υλικού που περιελάμβανε 1.180 φακέλους σε 172 κούτες, τα οποία χρονολογούνται από το 1897 έως το 1977.

Ανώνυμος είπε...

Στον Τετ Νοε 15, 12:20:00 π.μ.

Και δε μου λες ρε ξυπνιε;
Καλα τον (κατα την εβραϊλα ετοιμοθανατο) Τζακ Κεννεντυ τον εφαγε ο ....ικανωτατος σκοπευτης "Οσβαλντ", ετσι για την πλακα του.
Τον Ρομπερτ Κεννεντυ ΠΟΙΟΣ τον εφαγε στα καπακια; Ο Παλαιστινιος σταυλιτης;
Ρε μηπως εισαι κανας σαγιαν;



Ποπη-Σουλα και φατσουλα.....

Ανώνυμος είπε...

Ίσα ρε σαγιάν, που θα μας πεις ότι τον Κένεντυ τον έφαγε ο Όσβαλντ, με την αρχαία καραμπίνα Μάνλιχερ! Βρε ουστ από δω ρουφιάνε...

Ανώνυμος είπε...

Τον Κενεντυ τον πυροβολησαν τρεις διαφορετικοι snipers.
Ο Οσβαλντ δεν μπορουσε να ευστοχησει απο τετοιο υψος-αποσταση σε κινουμενο στοχο.Ο Οστροφσκι,πρωην πρακτορας της Μοσαντ,και "μαυρο προβατο" για την ισραηλινη κυβερνηση(πλεον ζει στον Καναδα που του παραχωρησε πολιτικο ασυλο) γραφει στο βιβλιο του οτι εβαλαν τους καλυτερους sniper σε ξυλινο πυργο στο ιδιο υψος, με ανοιχτο αυτοκινητο με τηλεχειρισμο σε κινηση με χαμηλη ταχυτητα,με τις κουκλες-ομοιωματα στις ιδιες θεσεις,και εριξαν με μανλιχερ με τηλεδιοπτρα.
"Αστοχησαν ολοι.Αποδειχτηκε οτι ειναι αδυνατο να υπηρξε επιτυχης βολη απο τετοιο υψος σε κινουμενο στοχο,ακομα και αν αυτος εχει με μικρη ταχυτητα"
Βικτωρ Οστροφσκι-Στα Αδυτα της Μοσαντ εκδ. 1990.
Ο Οσβαλντ πηγε στο κτηριο ενω το οπλο το εχει κρυψει την προηγουμενη.Οταν ειδε την αναταραχη κατω,εβγαλε το οπλο για κοιταξει απο την διοπτρα.Τοτε καταλαβε οτι του την εστησαν......

soulis είπε...

Και με καριοφυλι θα μπορουσε να τον σκοτωσει καποιος σαν τον Οσβαλντ που ηταν marksman στους Πεζοναυτες με βολες στις 200 και 400 γυαρδες ητοι χονδρικα στα 195 και 390 μετρα,
Ξερεις σε ποια αποσταση ηταν ο Κενεντυ απο την καννη του οπλου οταν ξεκινησε να πυροβολει ο Οσβαλντ;
Στα 50 μ, στην πρωτη αστοχη η μαλλον δοκιμαστικη βολη στα 75 στην δευυερη που τον βρισκει στον αυχενα και λιγο πανω απο 90 στην τριτη και μοιραια
Στην μιση δηλαδη αποσταση απο αυτην στην οποια ο Οσβαλντ ειχε επιδοσεις μαρκσμαν στους πεζοναυτες
Νομιζω οτι εχεις διαβασει πολλα βιβλια συνωμοσιας για την δολοφονια αλλα πολυ λιγα για τα πραγματικα στοιχεια γι αυτκ και θεωρεις κατι αδυνατο να τον εχει πετυχει ο Οσβαλντ
Γενικα νομιζω οτι η αντιδραση σου και τα περι σαγιαν που λες οφειλεται στο οτι σου χαλανε αυτα που γραφω την μαλλον πλαστη εικονα που εχεις για τον Τζον αλλα και τους Κενεντυ γενικοτερα,
Ενα σοι βουτηγμενο στα σκατα απο τον πατερα τους μεχρι και τους δυο δολοφονημενους αλλα και τον Τεντυ πλυ αυτος σαν σαγιαν εφερε το immigration act που επεττεψε σε εκατομμυρια ασιατων και αφρικανων λαθρομετανατων να κατακλυσουν τις ΗΠΑ και να αλλαξει απο κει και περα δραματικα τα δημογραφικα μεγεθη σε βαρος των λευκων ευρωπαιων αποικων που εφτιαξαν την Αμερικη.
Δεν ξερω γιατ το εκανε ο Οσβαλντ ουτε αν Σιρχαν Σιρχαν σκοτωσε τον Ρομπερτ
Εσυ αραγε ξερεις οτι ο Ρομπερτ μαζι με τον γιαυρο του σκοτωσαν την φουκαριαρα την Μερυλιν Μονροε που την ανταλλασαν και μεταξυ τους τα αδερφια;
Ειπαμε βρωμοσογο
Και οπως ειχε πει και καποιος που τους γνωριζε καλα τοτε μετα τις δυο δολοφονιες
Δεν δινω δεκαρα δεν με απασχολει ποιος σκοτωσε τους Κενεντυ,
Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι υπαρχουν αρκετοι ακομη απο δαυτους
Τοτε δγλαδη υπηρχαν,

Ανώνυμος είπε...

ςουλις
Μας τα μπερδευεις. Ποιος πολιτικος δεν προερχεται απο βρωμοσογο;
Ο Τεντυ εφερε το "ιμιγκρεϊσον ακτ"; Η η οβραϊλα του του Τζαβιτζ και του Σελλερ;

Ειχες ακουσει ομως κατι για το οτι ο Τζων Κεννεντυ λογαριαζε να κηνυγησει την οβραϊλα απ' την FED;
Για ξαναδιαβασε παλι τα κιταπια σου. Τα καλα κιταπια, οχι κεινα που σου δωσαν οι οβριοι να διαβαζεις.

Ελα να σε βοηθησουμε λιγο κι εμεις.
-Most important for the content of immigration reform, the driving force at the core of the movement, reaching back to the 1920s, were Jewish organizations long active in opposing racial and ethnic quotas. These included the American Jewish Congress, the American Jewish Committee, the Anti-Defamation League of B’nai B’rith, and the American Federation of Jews from Eastern Europe. Jewish members of the Congress, particularly representatives from New York and Chicago, had maintained steady but largely ineffective pressure against the national origins quotas since the 1920s…. Following the shock of the Holocaust (αυτο ειναι λιγο παραμυθι), Jewish leaders had been especially active in Washington in furthering immigration reform. To the public, the most visible evidence of the immigration reform drive was played by Jewish legislative leaders, such as Representative Celler and Senator Jacob Javits of New York. Less visible, but equally important, were the efforts of key advisers on presidential and agency staffs. These included senior policy advisers such as Julius Edelson and Harry Rosenfield in the Truman administration, Maxwell Rabb in the Eisenhower White House, and presidential aide Myer Feldman, assistant secretary of state Abba Schwartz, and deputy attorney general Norbert Schlei in the Kennedy-Johnson administration.-

Αυτα κι επανερχομαστε soulakos.



Ποπη-Σουλα και Φατσουλα

soulis είπε...

Δεν ξερω εαν εισαι ο ιδιος που απαντω και σε προηγουμενα σχολια.
Δεν διαφωνω σε κατι με το αγγλικο κειμενο που παραθετεις αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αποτελει απαντηση σε μενα.
Εσυ λες εμενα σαγιαν και προσπαθεις ακομη να υπερσπιστεις καποιον σαν τον Τεντ Κενεντυ που ηταν το απολυτο σκυλακι των εβραιων
Και χρησιμοπιησε ακριβως το κυρος που ειχε το ονομα Κενεντυ στους αποβλακωμενους λευκους αμερικανους για να φερει και να βοηθησει να περασουν και το immigration act και μθα σειρα ολεθτιων και καταστρεπτικων νομων καθ υποδειξη ακριβως της φιευνους εβραιιλας.
Γι αυτο ειναι διπλα για φτυσιμο.
Δεν καταλαβαινω σε τι με διορθωνεις.
Η ουσια της διαφορας ειναι οτι εσυ (και αλλοι πιθανον) εχεις πεσει θυμα προπαφανδας και εχεις μια τελειως λαθεμενη αποψη για το ποιον και του Τζον και του Ρομπερτ και ολων των Κενεντυ.
Λοιπον δεν ηταν αυτο που νομιζεις η νομιζαμε οι περισσοτεροι καποτε
Και με τους εβραιους τα ειxανε καλα και με την Μαφια κατα περιπτωση και με οποιον χρειαζοταν για να ανελθουν πολιτικα οικονομικα κλπ.
Διεφθαρμενοι παρτακηδες πανω απο ολα
Οι ειρωνιες Ποπη Σουλα κλπ μου ειναι ακατανοητες .

soulis είπε...

Και ποια FED μωρε;
Αυτο ειναι μουφα σαν την ρηση του Κισινγκερ.
Οι μονοι που αντιταχθηκαν πραγματικα στην FED ηταν ο Αντριου Τζακσον που διελυσε την δευτερη και ο Λιντμπεργκ πατερας και γιος και ο Φορντ οταν εναν αιωνα μετα εφτιαξαν την Τριτη που υπαρχει μεχρι σημερα.
Ισως εχει καποια δοση αληθειας οτι ο Κενεντυ αντιδρουσε στο πυρηνικο προγραμμα του Ισραηλ δεν ηθελε να αποκτησουν ατομικη βομβα.
Αλλα πανω και περα απο ολ'αυτα τον Τζων Κενεντυ τον ενδιεφεραν οι γυναικειοι κωλοι.
Συγγνωμη αν γινομαι χυδαιος αλλα το ελεγε ο ιδιος ακομη και στον ΜακΜιλαν τον Υπ.Εξωτερικων της Αγγλιας το ειχε πει.
Δευτερη μερα χωρις γυναικα με πιανει πονοκεφαλος ελεγε.
Α fresh piece of ass every day το ιδανικο.ςρσι το ελεγε.
Θελω να πω μην βλεπεις ιδεαλιστες και αγωνιστες κατα των εβραιων και του Κακου εκει που δεν υπαρχουν.

Ανώνυμος είπε...

soυlakos αστο δε τοχεις.
Αλλα λογια ν' αγαπιομαστε'
Ρε μηπως σε λενε Χρηστο;
Γιατι καποιον Χρηστο Β. μου θυμιζεις.


Ποπη-Σουλα και Φατσουλα ειναι το ονομα μου βρε.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά που δεν μας είπε το βλαμμένο ότι λένε τα εβραιο-κρατούμενα ΜΜΕ, ότι δηλαδή φταίει η κατάρα των Κένεντυ που δολοφονήθηκαν... Άρα ήταν δικό τους το φταίξιμο, φταίγανε οι ίδιοι οι δολοφονηθέντες!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...