28/11/17

Επιχείρηση Πατρίδα

Όταν οι «Αθέατοι μάνατζερς» του σάπιου και διεφθαρμένου πολυπολιτισμικού μας πολιτικού συστήματος της «Ανοιχτής Κοινωνίας των Ιουδαίων Πολιτών», βρίσκονται ενώπιον πολλαπλών αδιεξόδων, (πρωτίστως οικονομικών), τότε με την υποκρισία χιλίων Αυστραλοπιθήκων επικαλούνται τις παλιές καλές αξίες.
Τον «πατριωτισμό», και την «Εθνική διακομματική συνεννόηση», διότι, όλοι, πρέπει να αγαπάμε τη χώρα μας, τους δανειστές της, τις τράπεζες μας και τους «Συμμάχους» μας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την στιγμή που δεν υπάρχουν επιχειρηματίες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ή αν υπάρχουν δεν τους έχει προσεγγίσει κανείς, η πατρίδα δεν θα δεί καμία προκοπή.

Το παράδειγμα είναι ο Τραμπ , είναι ένας σύγχρονος μεγιστάνας καπιταλιστής, με όλα όσα μπορεί κάποιος να του καταλογίσει , είναι ό μόνος που μίλησε ευθέως εναντίον του Σοσιαλισμού στα Ηνωμένα έθνη.
Όσο οι επιχειρηματίες και ιδίως αυτοί που θα αποφασίσουν να ασχοληθούν με τα ΜΜΕ , θα περιτριγυρίζονται από πρώην μαρξιστές , θα συνεχίσουν να προωθούν την ατζέντα της Αμερικανικής σχολής μαρξιστών new left, των πανεπιστημιακών δλδ του πολιτιστικού μαρξισμού και τις παραφυάδες τους τα LQBTQI, . Συνεπώς η ηθική παρακμή θα συνεχίζεται για πολλά χρόνια μπροστά.
Παραδείγματα έχουμε αρκετά και σήμερα από διαφόρους πρώην κρατικοδίαιτους μαρξιστοτραφείς, που συσπειρώθηκαν σε επιχειρηματίες .

Ανώνυμος είπε...

Βίντεο , για πατριώτες. Το βίντεο είναι από το 2011 και είναι και αυτό ιστορικό ντοκουμέντο για την οριστική αποκήρυξη του μαρξιστικού ιού .
https://www.youtube.com/watch?v=MCQf43nOXj4&feature=youtu.be

Ο κομμουνιστής της Liberation έχει στο πάνελ την Νεο-δημοκράτισα Κυρία Μπακογιάννη και τον ''Γενικών καθηκόντων''? κύριο Πρετεντέρη αγνώστου κόμματος.

Το συριζοειδές που κάνει την ερώτηση είναι νεομαρξιστάκι ,συριζόπουλο του 21ου αιώνα !!!

Κατηγορούν και οι τέσσερις την ακροδεξιά την ακροδεξιά ,έχει κολλήσει το γραμμόφωνο.

Κατηγορούν και την απαρχαιωμένη κομμουνιστική αριστερά στην Ελλάδα με το δήθεν επιχείρημα ότι είναι Σταλινικιά!!!

όλα τα παραπάνω είναι επίδειξη ημιμάθειας και προπαγάνδας προς ένα πειραματικό Ελληνικό και Ευρωπαϊκό πληθυσμό, . Το μέτωπο είναι ενιαία ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ από το 1947 και μετά. Οι ρόλοι που υποδύονται είναι ανάλογα του χαρακτήρα που έχει ο καθένας.

Κάποιοι θα αναρωτηθούν γιατί η ενασχόληση?.
Μά έχουμε χιλιάδες Ελλήνων που μεγαλώνουν κάτω από την επήρεια της μαρξιστικής - κομμουνιστικής προπαγάνδας, και αποτελούν και αυτοί πειραματόζωα στις ορέξεις των ισχυρών.

Δέν μας παίρνουν στα σοβαρά αναφέρει σε κάποιο σημείο η κυρία Μπακογιάννη, αλλά συναγελάζεται με μαρξιστικά δίποδα, που πιθανώς θα είναι άεργα ή υπό την κομματική μισθοδοσία των ισχυρών.

Libération, is a daily newspaper in France, founded in Paris by Jean-Paul Sartre and Serge July in 1973 in the wake of the protest movements of May 1968



Συμπέρασμα: Οι ενδοοικογενειακές διαφορές του Μαρξιστικού τόξου στην Ευρώπη και Ελλάδα δημιούργησαν την Συριζέϊκη 'πλειοψηφία', λόγω και καθυστέρησης και μηδενικής πολιτικής παιδείας των Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

Οι ρόλοι που υποδύονται είναι ανάλογα του χαρακτήρα που έχει ο καθένας.

Διόρθωση: ανάλογοι

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για τι δημοσιεύσεις των σχολίων και επειδή είναι αποτέλεσμα έρευνας υπογράφω ως. ''Δωριέας''

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...