20/11/17

Η Άθεη «αλληλέγγυα» δικηγόρος και η Θεία Πρόνοια

Εγώ που πιστεύω στον Παντοκράτορα ποιητή του Ουρανού και της Γής, διαβλέπω στην «Οικογενειακή Τραγωδία» των Εξαχρείων τη Θεία Πρόνοια.
Οι διεθνείς αναρχοκομμουνιστές του δικτύου ΑΝΤΙ-ΦΑ, κάνουν παραστάσεις παρουσία του δικηγόρου τους.
Η τραυματίας «55χρονη δικηγόρος», (η κυρία Τσουκαλά), φαίνεται ότι είχε σπεύσει στο σημείο που τραυματίστηκε για επαγγελματικούς λόγους για να προστατεύει τα παιδιά που πρόβαλαν τη «λαϊκή αντιβία», από τον κίνδυνο που θα μπορούσαν να διατρέξουν από τη βία της εξουσίας.
Η τραυματίας είναι άλλωστε νομική εκπρόσωπος επώνυμων αντιεξουσιαστών…», και είχε δώσει συνέντευξη Τύπου για να καταγγείλει ότι η Σχολή Αστυνομικών της ΕΛΑΣ στην Αμυγδαλέζα, «έχει μετατραπεί σε φυτώριο φασιστών».
Ο τραυματισμός της, από ένα παρτσακλό αναρχοκομμούνι, που χτύπησε τη «θεία Νατάσα», είναι αναμφίβολα προϊόν της Θείας Πρόνοιας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει αρχίσει εδώ και καιρό η μουρμούρα και η γκρίνια στην Βαλαωρίτου (Jimmy’s) από μεγαλοστελέχη της ΝΔ και όχι μόνο, ότι "ο Κούλης" ποια δεν τραβάει, Δημοσκοπικά δε τον τελευταίο καιρό παρατηρείτε υποχώρηση αντί για αύξηση τον ποσοστών. αυτό έχει ως συνεπεία όλο και περισσότεροι να εκφράζουν δημόσια την δυσαρέσκιά τους για την τακτική ήπιων τόνων που ακολουθεί ο πρόεδρος, Αυτό και σε συνδυασμό με της πιέσεις που ασκούνται από το περιβάλλον της Ντόρας για απομάκρυνση του Α.Γεωργιαδη απο την θεση του αντιπρόεδρου σηματοδοτεί εξελίξεις στο κόμμα το επόμενο διάστημα.

Ανώνυμος είπε...

H "θεία Νατάσα" στο βίντεο του τραυματισμού φαίνεται να φοράει κράνος, στρατιωτικού τύπου άρβυλα, δερμάτινο παντελόνι (και πιθανώς δερμάτινο σακάκι) για προστασία από φωτια και τέλος δερμάτινη τσάντα. Είναι δηλ. έτοιμη για όλα.

Ανώνυμος είπε...

κανονικα η κερια πρεπει να αποζημειωθει απο το αθεατο αφεντικο της διοτι ειναι παθουσα εν ωρα υπηρεσιας και ενεκα ταυτης!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστὰ τὰ λές, Σπύρο, πάμπολλοι ποὺ τὴν πληρώνουν τὴν πληρώνουν γιατὶ ἀποζητοῦν τὴν ψ.... τους, ἀλλἀ δὲν μπορῶ νὰ πιστεύσω ὅτι στὸ σύνολο τῶν θυματων τῆς βίας εἰσβολέων καὶ κοκκίνων πρακτόρων ἦταν στὸ κάρμα τους (ποὺ λένε οἱ συριζοφιλελέδες μὲ τῖς μεταφυσικὲς ἀνησυχίες). Πολλοὶ ἁπλὰ τὴν πληρώνουν ἀνεξαρτήτως τῆς Θείας Προνοίας, δυστυχῶς.

ΠΑΟΚ Σεπόλια

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Η κυρια τσουκαλα η ΑΘΕΗ τι ηθελε στο καζανι με τους καλικατζαρους...Καποτε το 73 ενας γνωστος εργατης κκε απο καρδιτσα ηθελε να κατεβει στο πολυτεχνειο του νταγιαν του μονοφθαλμου απο το ισραηλ..του λεει η μανουλα μου που πας αγορι μου κατω ειναι ο στρατος..Τιποτα ο θυμιους...3μηνες στο κρεβατι και βογκουσε ο θυμιους ο κκες...Ας προσεχαν...ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ,εκτος και φορας τιποτα καρφιτσες στο πετο...ευχαριστω..

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμένη πρακτοροαναρχοάπλυτη ξενοκίνητη δικηγόρος έπεσε πάνω στους ξενοκίνητους πρακτοροαναρχοάπλυτους που εόρταζαν το ξενοκίνητο πολυτεχνείο ενάντια στην (όπως λέγουν) "ξενοκίνητη χούντα του Παπαδόπουλου" και το οποίο ξενοκίνητο πολυτεχνείο έφερε την ξενοκίνητη χούντα του Ιωαννίδη, την ξενοκίνητη καταστροφή της Κύπρου και την ξενοκίνητη ανθελληνική μεταπολίτευση!!

panos είπε...

Ἀπὸ τὴ μιὰ ὁ «ἀντάρτης πόλης» μὲ τὴ φωτοβολίδα -ὁ θύτης, κι ἀπ’τὴν ἄλλη ἡ ἀλληλέγγυα δικηγόρος –τὸ θῦμα. Στὴν Κρήτη εἴχαμε τὴν τοξικομανὴ, ὀροθετική, φόνισσα –θύτη, μὲ τὸν φτωχὸ μετανάστη –θῦμα. Τί νὰ πεῖς καὶ πῶς νὰ πάρεις θέση; (διλήμματα γιὰ Συριζαίους ψηφηφόρους).

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...