2/10/18

Η δίκαιη φορολόγηση των Τόκων που εισπράτουν οι Τοκογλύφοι

Το μέγα πολιτικό και οικονομικό ζήτημα, δεν είναι 
η πάταξη της φοροδιαφυγής των πολλών, ούτε η κατάργηση του Τόκου και του εμπορίου του χρήματος.
 Το ζήτημα είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής των λίγων και αφορολόγητων και η δίκαιη φορολόγηση από τα Κράτη των εισοδημάτων από τους τόκους των «αφορολόγητων» διεθνών εμπόρων χρήματος. 
Είναι απλό. 
Σαν το αυγό του Κολόμβου. 
Και οι αριστεροί και δημοκράτες "Ιακωβίνοι", που ζήτησαν ισότητα ενώπιον θεού και ανθρώπων, και ισότητα των δυο φύλων δεν διεκδίκησαν ποτέ ισότητα μπροστά  στον Εβραίο Τραπεζίτη.

Σπύρος Χατζάρας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο μ' αυτην την αναρτηση σου χτυπησες "διανα".

Τεραστιο, αν οχι το μεγαλυτερο προβλημα της ανθρωπωτητας.
Χωρις την ικανονοτητα τους να εξαγοραζουν ψυχες και συνειδησεις με το πλαστογραφημενο χρημα, δεν θα τους ακουγε κανεις, δεν θα εφταναν πουθενα.
Πιθανον να ησαν ανθρωποι οπως εμεις οι υπολοιποι και οχι ζωα που το παιζουν "ανθρωποι" και μαλιστα "μονιμως θυματα" οπως κανουν τωρα.

Αυτο ειχε δει και ο οραματιστης Χιτλερ και τους ειχε ξεβρακωσει στα ματια της τοτε ανθρωπωτητας και γι αυτο ακουνε ακομα Χιτλερ και τρεχουν να κρυφτουν πισω απο "νομους" που φτιαχνουν και μαγειρευουν οι ιδιοι.


Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο η φοροδιαφυγή των λίγων υπερπλουσιων. Ένας τύπος του Ιοβε έλεγε στο μπλουσκαι προχθές ότι σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που υπάρχουν, φόρους πληρώνουν μόνο το 38% των ατομων-επιχειρησεων. Στην υγεία του μαλάκα που πληρώνει λοιπόν, που τώρα τον βαφτησανε και "μεσαία τάξη" λολ.

Ανώνυμος είπε...

Πολλα συγχαρητηρια για το σχολιο σας!! Το ζήτημα,οπως σωστα λέτε,δεν ειναι η κατάργηση του Τοκου ουτε το εμπόριο χρηματος αλλα η δίκαιη φορολογηση των διεθνών "εμπορων χρήματος" και του... "θείου" που μας πίνει το αιμα!!! Γι'αυτο εκλεισαν τις τράπεζες στην "ελλαδα"(τους)!!! Για να τσακισουν τη λαϊκή αποταμίευση και ο Κοσμάκης να μην μπορεί να λαμβανει το νομιμο πενιχρο επιτοκιο από το κομποδεμα του!!! Κι ετσι σιγά-σιγα να μας πνίξουν, εναν-εναν!!! Και κυριως εκεινους που είναι ανεργοι και ζουσαν από την αποταμιευση τους!!! Αυτός ειναι ο σχεδιασμός των υπαλλήλων του "θειου"!!!

ikonsgr είπε...

Το θέμα όμως είναι, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ η...."πάταξη της φοροδιαφυγής των λίγων και αφορολόγητων και η δίκαιη φορολόγηση από τα Κράτη των εισοδημάτων από τους τόκους των «αφορολόγητων» διεθνών εμπόρων χρήματος", που γράφεις;
Από το "κράτος δικαίου" που κυβερνά ΟΛΟ τον δυτικό κόσμο; ευσεβείς πόθοι....

Προσωπικά λοιπόν θεωρώ ότι αντιθέτως,η κατάργηση του ανίερου Τόκου και της διεστραμμένης εμπορίας του χρήματος, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ, αφού ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΞΕΔΟΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ "ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΙΑ"!!!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣ..."ΔΙΚΑΙΑ" κ. Χατζάρα!

Ανώνυμος είπε...

Σε μια "ελλαδα" που δεν εχει βιομηχανία που δεν εχει παραγωγη,που εχει 50% ανεργία, η καταργηση του Τοκου και της εμποριας των ελαχιστων αποταμιευσεων που εχουν απομεινει στους Ελληνες, ποιον θα πληξει τελικά; Τους Ροτσιλντ ή τους Ελληνες μικροαποταμιευτες και την ήδη διαλυμενη Μεσαία Ταξη; Οι Ρότσιλντ έχουν πολλα λεφτα που θα διαρκεσουν μέχρι το Τέλος του Κοσμου!! Ο Κοσμάκης στην Ελλαδα θα εχει το προβλημα!!! Η δίκαιη φορολογηση είναι η λύση και οχι η καταργηση του Τοκου!! Αλλα ο Τσίπρας για να αποπροσανατολίσει, καταργησε τον Τόκο μονο στην Ελλαδα(με τα capital controls και τα..."γερμανικά" επιτοκια καταθέσεων) αλλά τους διεθνείς τοκογλυφους τους πληρώνει κανονικά και με καλα επιτοκια!! Μασονικές αποπροσανατολιστικες τακτικές! Του "θείου"!