6/10/18

Το τέρας της Ανοιχτής Κοινωνίας του Κράτους του βαθέως Δικαίου

Μετά τη Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης του βαθέως Κράτους Δικαίου για την Ισότητα των τριών Φύλων και την προστασία της Πουστιάς, και το Νόμπελ στην σεξουαλική σκλάβα, μια 19χρονη από την Κοινοπολιτεία , πουλάει σε πλειστηριασμό στην Αγγλία ,την παρθενία της , (για καλό σκοπό), για, «να βοηθήσει την οικογένεια της».
 Και ένα "καλό γραφείο", (Σινταρέλα Εσκορτς), που συγκινήθηκε, την έβαλε σε διαδικτυακό πλειστηριασμό στους πελάτες του, με τιμή εκκίνησης 1.000.000 λίρες.
 Και βρέθηκαν τρεις φιλάνθρωποι πλούσιοι, με καρδιά, μεταξύ των οποίων ένας τραπεζίτης της Wall Street, και ένας επιχειρηματίας, και πρόσφεραν μέχρι 1.200.000, από τα οποία θα αφαιρεθεί ο φόρος και η προμήθεια του μάνατζερ. Και αυτό είναι και νόμιμο και ηθικό, (μετά τη Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης) και είναι και είδηση. 
«Πρόκειται για το σώμα μου και νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να κάνει ό, τι θέλω με αυτό», είπε η Παρθένος Είμι, που γνωρίζει από ανθρώπινα δικαιώματα της ΕΣΔΑ. 
Το Γραφείο, έχει ιατρικό πιστοποιητικό "εμπειρογνώμονα", που διαπίστωσε ότι η Έιμυ είναι «Παρθένος» και η 19χονη, συναντήθηκε και με έναν ψυχίατρο πριν το αποφασίσει, διότι ο νόμος είναι νόμος και ο Ψυχο-απατεών κολλάει παντού.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απο μπροστα παρθενα και απο πισω μπαινουν τραινα

Ανώνυμος είπε...

Είχε μυαλό και δεν τον έφαγε μέχρι να γίνει 19. Θα γίνει όμως άγριο ξέσκισμα ή θα έχουμε αυτά τα "πονάω να προσπαθήσουμε αύριο πάλι" ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο τραπεζίτης δεν έχει το μέιλ του Ποντέστα να του στείλει τζάμπα καμμιά πίτσα αλλά θα δώσει 1.200.000 για την γριά ; Πήγα στο σάιτ, έχει πολλές τέτοιες αλλά αυτηνής δεν έχει φωτογραφία.

Ανώνυμος είπε...

http://redskywarning.blogspot.com/2018/09/blog-post_25.html

Εμπορική Έκθεση στην καρδιά του κτήνους: Στις Βρυξέλλες πουλάνε μωρά και νοικιάζουν μήτρες

Για τέταρτη φορά το "Men having Babies" άνοιξε τις πύλες του στις Βρυξέλλες, παρά τους εθνικούς και διεθνείς νόμους. Πλούσιοι πελάτες ενημερώνονται για το «εμπόρευμα». Πακέτα all-inclusive πωλούνται στα 160.000 δολάρια. Με ποιο θάρρος η Ευρώπη εξακολουθεί να μιλά για «δικαιώματα»;

Από τις 22 έως τις 23 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στις Βρυξέλλες, στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η έκθεση "Men having Babies", αφιερωμένο στα γκέι ζευγάρια που θέλουν να αγοράσουν ένα μωρό με παρένθετη μητέρα.

Ανώνυμος είπε...

H τσoυΛiτσα θα μπορουσε να προσθεσει στο συμβολαιο μετα του πελατου της, αρθρο και για και κινηματογραφιση της "πραξης εκπαρθενωσης", ωστε τσουΛιτσα και πρακτορειον να κερδισουν ακομα περισσοτερα χρηματα.



ΥΓ

Επειδη δεν ειμαι νομικος, τι γινεται αν αποδειχτει εκ των υστερων οτι η τσουΛiτσα ΔΕΝ ΗΤΑΝ παρθενος; Κανει αγωγη ο πελατης να παρει πισω τα λεφτα του και το σπερμα του; Εξαφανιζεται η τσουΛiτσα, ενω ταυτοχρονα κυρητει πτωχευση το εβραϊκον πρακτορειον Σιντερελα Εσκορτς;
Αναλαμβανουν οι πορνοδικηγοροι κος Αβενατι, και η εβραιολεσβια Ντεμπορα Κατζ να κατηγορησουν τον Καβανο οτι οταν ηταν στην Αγγλια και σπουδαζε στο Λοντον Σκουλ οφ Εκονομικς, θωπευσε αλλα ΔΕΝ βιασε την τσουΛiτσα;

Πρεπει να ξεκαθαριστουν εκ των προτερων ολα αυτα, διοτι οπως λεει και ο πανσοφος μαλακας Λαος που ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΑ για να μην τον πουν Φασιστη και Ναζιστα....."μετα την απομακρυνσιν εκ του ταμειου, ουδεν λαθος αναγνωριζεται".