4/3/19

Ευημερία για Όλους και Δίκαιη Ανάπτυξη πουλάνε τώρα οι Παλιάνθρωποι στους χαζούς

Ορυμαγδός από αριστερές επικοινωνιακές αρλούμπες

 Ο μηχανισμός της εξαπάτησης για μια ακόμα φορά μπήκε μπροστά. Ο υπουργός Προπαγάνδας δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές», «διότι ο κόσμος καταλαβαίνει πόσο κρίσιμες είναι»

. Οι ευρωεκλογές φυσικά δεν είναι κρίσιμες για κανέναν άλλο παρά για τον
 κ. Υπουργό, τον πατερά του, το αμόρε του και την θυγατέρα της και την Κοινοπραξία των Παλιανθρώπων, «Εφιάλτες και Λαμόγια» ΕΠΕ. 

Όπως είπε ο Όρμπαν στις ευρωεκλογές κρίνονται , οι «ανοιχτές κοινωνίες» και 
η «Παγκόσμια Κυβέρνηση». 
Οι Βρυξέλλες έχουν έτοιμο σχέδιο και μετά τις εκλογές θα μετατρέψουν την Ευρώπη σε μια ήπειρο μεταναστών. Αυτό κρίνεται στις ευρωεκλογές, αλλά ο υπουργός προπαγάνδας, είπε στους τηλε-προοδευτικούς ηλιθίους ότι θα ψηφίσουν για το οκτάωρο , «που θέλουν να διαλύσουν οι σύμμαχοι του 
κ. Μητσοτάκη», και θα ψηφίσουν «για να μην η Δεξιάς ένα ασφαλιστικό τύπου Πινοσέτ», το οποπίο όμως το εισήγαγε η Αριστρά του Πινοτσέτ.

 Για αυτό λοιπόν, όπως είπε ο υπουργός προπαγάνδας, ο χαζός λαός θα ψηφίσει «τις δυνάμεις που θα συνεχίσουν τις προοδευτικές πολιτικές». 
Τώρα αφου ο καθενας αυτοχαρακτηρίζεται προοδευτικός η πολιτική που τον εξυπηρετεί θα είναι «προοδευτική». 
Για όλους έχει μια υπόσχεση ο ΤΣΥΡΙΖΑ. 

Ο υπουργός Προπαγάνδας είπε ακόμα ότι «οι ευρωεκλογές θα έχουν μεγάλη συμμετοχή και αποτέλεσμα που θα διαλύσει την εικονική πραγματικότητα μιας Νέας Δημοκρατίας που προηγείται με τεράστια διαφορά». 

Αυτό είναι και το στοίχημα. Ελπίζουν από το 13-16% που βρίσκονται να πιάσουν ένα 20-21% στις ευρωεκλογές για να αποτελέσει εφαλτήριο της ανάκαμψης τον Σεπτέμβριο. 

Ο Υπουργός Προπαγάνδας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα ηγηθεί προοδευτικού μετώπου» που θα εγγυηθεί «τη δίκαιη ανάπτυξη». 
Η δίκαιη ανάπτυξη ήταν Σύνθημα του Πασοκ και μετά του Χριστόφια. Και δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Είναι ένα πράσινο άλογο. 

Ο ΤΣΥΡΙΖΑ κουβάλησε και τον πρόεδρος της «Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ούντο Μπούλμαν, που δήλωσε Κεντρώος και είπε ότι η συνεργασία των προοδευτικών, για τις «ανοιχτές κοινωνίες» και τη «Παγκόσμια Κυβέρνηση», είναι ανάχωμα ανάμεσα στην στην λιτότητα και τον λαϊκισμό, ενώ στην πραγματικότητα, το Κέντρο, ανάμεσα στην λιτότητα της Μπούντεσμπανκ και την Ανοιχτή Κοινωνία της Μπούντεσμπάνκ , είναι η Μαριν Λεπέν, η Λέγκα του Βορρά και η Αλτερνατίβα στη Γερμανία. 

Ο Αλιέκσι Συριζόφσκυ θα μιλήσει απόψε για «Ευημερία για όλους σε μια βιώσιμη Ευρώπη». 

Ευημερία για Όλους και Δίκαιη Ανάπτυξη,  πουλάνε τώρα οι Παλιάνθρωποι στους χαζούς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...