3/3/19

Ο ΝΟΦίτης Αλιέκσι και ο λαός του

Ο Αλιέκσι Συριζόφσκυ, έγδαρε την κοινωνική πλειοψηφία και ήπιε το αίμα των πολλών για να ταΐζει 91 Γενικούς Γραμματείς, 2.500 μετακλητούς, 3.300 στελέχη του κράτους και 106.000 Συμβασιούχους.
111.000 παλιάνθρωποι ερυθροφρουροί ταΐζονται στο Πρυτανείο. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όμως πρέπει και να εξηγήσεις το 93% συνταγματικό τόξο, αν όλος ο λαός είναι κόκκινος και κομμουνιστικός τότε έχουμε απόλυτη εκπροσώπιση του λαού από τις κυβερνήσεις και δεν τρέχει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

με εμφυλιο πολεμικα μαρξιστικα μετωπα του.... προοδευτικου 1930 και διχαστικες ομιλιες καλλιεργειας μισους και εχθρων ο αεργος τσογλαναρας των σφαιριστηριων κυψελης αμπελοκητων

,η μαρξιστικη συμμορια κοινωνικων παρασιτων μαζι με τα προστατευομενα παρακρατικα ορφανα κατακαθια των κοινωνικων καθιζηματων εξαρχειων βρισκονται σε αποδρομη


την θεση τους θα παρουν αλλα συνοδοιπορα καθιζηματα της αστικης διεθνιστικης συμμοριας καναπεδατων του ευρωπαισμου-ληστοσυμμορισμου και της εθνοκαπηλης γραβατας της διγλωσσιας και της υποκρισιας.


ονειδος για το εθνος οτι βρεθηκε στα νυχια αυτων των φαιδρων εαμοβουλγαρων και περιθωριακων καθε ειδους συμμοριτων με την ευλογια ενος λοβοτομημενου οχλου κρετινων γραικυλων υπηκοων

δυστυχως ενω αυτοι οι συμμοριτες θα φυγουν ,το πληθος οχλου που τους γεννα συνεχως ως καθρεπτης του ,παραμενει κακοηθως νοσουν.

δημοκρατικη οχλοκρατια και αναρχικη τυρανια παρασιτων και βολεμενων διεθνιστων

παγιδευση σε αποχρωσεις του ιδιου καμπινε με αλλη ταπετσαρια και χρωματα

Ανώνυμος είπε...

111.000 συν τα μέλη της οικογένειας που σιτίζονται από τις ίδιες παροχές συν αυτοί που θέλουν να διοριστούν όπως λέει η Τασία στο βίντεο, πάμε άνετα στο 1.111.000, αυτοί πάνε κάλπη και το ρίχνουν δαγκωτό ενώ τα iphone και οι φοιτήτριες στην Ρόδο που είναι κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας την Κυριακή των εκλογών είναι για καφέ και παραλία, πάλι καλά δηλαδή. Τελικά.....93% τόξο.

Ανώνυμος είπε...

Είδατε τί έγραψε ο εθνάρχης επίσκοπος Αμβρόσιος;

"Ο κ. Τσίπρας, ευρισκόμενος στην Τουρκία περί τα τέλη Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους, προέβη στην ακόλουθη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Εδήλωσε, λοιπόν, ότι εκεί στην Αδριανούπολη «αισθάνεται σαν στο σπίτι του, όταν επισκέπτεται την περιοχή αυτή στην Τουρκία, καθώς η οικογένειά του καταγόταν από το Μπαμπέσκι, ένα χωριό στην κοντινή επαρχία Κιρκλαρέλι»!!! Και το ακόμη χειρότερο! Καθώς έγραψε μια Τουρκική εφημερίδα: οι ρίζες του Πρωθυπουργού μας κ. Τσίπρα είναι ακόμη βαθύτερες! «Έποικοι Εβραίοι της Δυτικής Τουρκίας η φαμίλια του»! Άρα και ο κ. Τσίπρας είναι «Τουρκοεβραίος»!!! κατά τήν Τουρκική εφημερίδα, επαναλαμβάνω."

http://mkka.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

Απίστευτο!! Πού να είχαμε και υπηρεσίες, να δείτε τί πληροφορίες θα εβγαιναν στην φόρα.



Ανώνυμος είπε...

"Ο Καρατζαφερηs καταγεται απο Τουρκαλβανουs που ηταν Φοροεισπρακτορεs επι Τουρκοκρατιαs"Λεει τηλεθεατηs στο BLUE-SKY!
Aπολαυστικο βιντεο απο την εκπομπη του προεδρου του"Συλλογου Βετερανων Κυπρου 1974"Νικου Αργυροπουλου το πρωι τηs Δευτεραs 4 Ιουλιου 2011 στο καναλι"Blue-sky"
Η ωρα ειναι 10.20 το πρωι και ξαφνικα βγαινει στο τηλεφωνο καποιοs τηλεθεατηs που αποκαλυπτει οτι:Ο Αρχηγοs του Λαοs Γιωργοs Καρατζαφερηs ειναι"Λαλιωτηs"δηλαδη προερχεται απο οικογενεια Τουρκαλβανων τηs Πελοποννησου και επι Τουρκοκρατιαs οι προγονοι του ησαν Φοροεισπραχτορεs των Τουρκων!!!
Τουρκαλβανοs η Τουρκοαραβαs;
Διαλεγετε και παιρνετε:Το σιγουρο παντωs ειναι πωs δεν ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
alithiastofos.blogspot.gr/2011/07/blue-sky.html

Η παραμονή του Παπάγου στην Αθήνα ήταν δική του απόφαση

Από τα Πρακτικά της Συσκέψεως στα Ανάκτορα  Τατοίου στις 11 το πρωί  της 18ης Απριλίου 1941 . Παρόντες: Γεώργιος Β', Βασιλεύς των Ελλήνω...