3/3/19

Το Μέγα των χασισεμπόρων Κράτος

Όπως λέει και ο Νικολόπουλος, και «φούμα φούμα στα βοτσαλάκια αγίους έβλεπε και αγγελάκια», ο ιταλός πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, που υπό την επήρεια των πιστικών επιχειρημάτων της Αλβανικης Μαφίας, είπε ότι ο ουρανός θα πέσει στο κεφάλι μας , έτσι και γίνουν τίμιες εκλογές στην Αλβανία και πάρει πόδι ο χασισέμπορος Ράμα. 
Βέβαια, ο Ράμα, έχει Μπάρμπα στον Κορώνη. Αφού είναι άνθρωπος της Αλβανικής Μαφίας , η οποία είναι υπεργολάβος της Cia και διακινεί στην Ευρώπη την Κοκαΐνης της, προστατεύεται και από την Cia, αλλά και από τον θείο Σόρος. Ο Ταγιάνι, πήγε στη Νέα Υόρκη , συναντήθηκε με τον με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, δήλωσε ότι ανησυχεί για την σταθερότατα στην Ευρώπη, και για τον ρωσικό δάκτυλο και τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες. Και όλα αυτά για να μην πέσει ο χασισέμπορος. 
Στο καημένο τον Γκρουέφσκι συνέστησαν να κάνει εκλογές για να τις χάσει. Στον συντροφο Ράμα απλά κάνουν πλάτες. Αλλά πέφτει και το «μπαγιόκο».
Ακούγοντας τον Ταγιάνι να λέει  ότι ο ουρανός θα πέσει στο κεφάλι μας έτσι και γίνουν τίμιες εκλογές στην Αλβανία και πάρει πόδι ο χασισέμπορος Ράμα , σκέφτηκα. 
-Πόσα πήρες ρε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το "μέγα" των μασονων κράτος! Και του Pakis! Συμμετείχε σε ένα "φόρουμ" στους Δελφούς και είπε ότι η τεχνολογία βελτίωσε την ζωή του ανθρώπου! Οι συνήθεις μασονικές μαλακιες για... βελτίωση της ζωής του ανθρώπου και άλλες μπούρδες!! Ενώ στην πραγματικότητα καταστρεφουν τον άνθρωπο!!!

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...