6/3/19

.Ο υπαρκτός φασισμός των Συριζόφσκυ. Η δυο σε ένα Ολγα Γιοδοβασίλη αποφασίζει και διατάσει τις «προληπτικές» προσαγωγές πολιτών.

Η Κομισάριος συντρόφισσα Όλγα, ερμηνεύει αυτή μόνη της το νόμο, και όταν αντιληφθεί υποκίνηση σε βία κατά της κόκκινης κυβέρνησης, αποφασίζει και διατάσσει, χωρίς εντολή εισαγγελέα τις συλλήψεις. 

Η Κομισάριος Προστασίας του μουσουλμάνου Πολίτη, κ Γιδοβασίλη, απκάλυψε ότι οι σύντροφοι χαφιέδες της ΟΠΛΑ παρακολουθούν τη συμπεριφορά πολιτών στο διαδίκτυο, σημειώνοντας πως εκφράζει αντικυβερνητικές απόψεις, οι οποίες αποτελούν πράξη βίας κατά του ερυθρού καθεστώτος! 

Η Κομισάριος Γιδοβασίλη είπε ότι , «πολλές απ’ τις προληπτικές προσαγωγές που έχουν γίνει σε διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα έχουν ονοματεπώνυμα και οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Και ξέρουν τι ετοιμαζόταν να κάνουν, αυτό είναι μέρος της δουλειάς». Αποκαλύπτοντας ότι προληπτικές προσαγωγές γίνονται μέσα από παρακολουθήσεις πολιτών η συντρόφισσα Γιδοβασίλη είπε ότι,  «ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός αλλά όταν ο συγκεκριμένος, κάποιος, έχει ήδη βγει στο διαδίκτυο και έχει υποκινήσει πράξη βίας, έχει συμπεριφερθεί με αντίστοιχους τρόπους, κάποιος έχει βγει στο διαδίκτυο και λέει οργανωθείτε εκεί και φέρτε και τα αντίστοιχα για να κάνουμε αυτό, είναι πράξη βίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: