6/3/19

Η βόμβα Πάιατ και ο αντίλαλος των πρακτόρων για τις μπούρδες ρωσικής παρέμβασης

Η «ρωσική παρέμβαση» είναι το εφεύρημα το βαθέως Κράτους στα "Κεντρικά" εναντίον του Τραμπ. Δυο χρόνια ψάχνουν και δεν έχουν βρει τίποτα.
Αλλα, το βαθύ κράτος κάνει εξαγωγή «ρωσικής παρέμβασης». 

Μίλησε και ο πράκτωρ Τζεφρι για «απόπειρα ρωσικής ανάμειξης στις ελληνικές εκλογές». 

Κανονικά, κάθε λογικός άνθρωπος θα έπρεπε να βάλει τα γέλια και να του πουν «άσε τα σάπια Τζέφρι . Σε τα μας; Πέστα σε κανέναν άλλο». 

Αντί όμως της φυσιολογικής αντιδράσεως ο στρατός των εμμίσθων πρακτόρων άρχισε να σκούζει κατόπιν της οδηγίας του αφεντικού.

Πρώτο ΨΕΜΑ «Πάιατ: Θεσμοί και Τύπος στην Ελλάδα να είναι σε εγρήγορση για απόπειρες παρεμβάσεων στις εκλογές» . «Ο Τζέφρι Πάιατ καταγγέλλει απόπειρα ρωσικής ανάμειξης στις ελληνικές εκλογές» (https://www.lifo.gr ). « Βόμβα Πάιατ για παρέμβαση της Ρωσίας στις ελληνικές εκλογές». (https://www.crisismonitor.gr) «Απόπειρες ρωσικής παρέμβασης στις ελληνικές εκλογές, κατήγγειλε απόψε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ». «Ηχηρή καταγγελία, για απόπειρα παρέμβασης της Ρωσίας στις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα, έκανε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ», κλπ,κλπ, κλπ.

 Όποιος κάνει το αντηχείο στις μπούρδες του Ανθύπατου περί ρωσικής παρέμβασης, είναι ρουφιάνος της Πρεσβείας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλα ετσι οι συναδελφοι σου κε Χατζαρα βγαζουν το παντεσπανι τους και ταιζουν ξακαι τα γκομενακια και φροντιζουν και τα παιδια τους. Τι να κανουν οι ανθρωποι?

Ανώνυμος είπε...

Την ημέρα που έφαγε δύο χρόνια φυλακή για ψευδορκια ο πρώην δικηγόρος του τράμπα, στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του αντ1 έλεγαν για δική κόλαφο σε βάρος του τραμπ εννοείται. Το μαύρο άσπρο.

Ανώνυμος είπε...

"...Ο Τζ. Πάιατ διαψεύδει ότι μίλησε για ρωσική ανάμειξη στις ελληνικές εκλογές...Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Νικόλας Βαφειάδης, ζήτησε συγνώμη, σημειώνοντας πως θα δημοσιευτεί η σωστή δήλωση..."

Ως γνωστόν, η πρώτη εντύπωση μένει....

Ανώνυμος είπε...

Η πλακα ειναι οτι οι εβραιοι στις ΗΠΑ κατηγορουν τους Ρωσους για δηθεν αναμειξη τους στις τελευταιες προεδρικες εκλογες υπερ του Τραμπ και δεν βλεπουν τα μουτρα τους που εχουν βομβαρδισει το μισο πλανητη μοιραζοντας ......δημοκρατια, ΜΗ παρεμβαινοντες.
Το ακρον αωτον της υποκρισιας.
Αλλα ειπαμε: Εβραιοι ειναι αυτοι.



Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας

Ανώνυμος είπε...

Στην ουσια κυριε Χατζαρα, δεν ψαχνουν στη Αμερικη για κατι εναντιον του Τραμπ, δηλαδη περι δηθεν αναμειξης του Πουτιν στις προεδρικες εκλογες, γιατι ΞΕΡΟΥΝ οτι δεν υπαρχει τιποτα για να βρουν.
Προσποιουνται ομως οτι ψαχνουν, βαζοντας κατι μαυριδερες σκυλες να γαυγιζουν (Καμαλα Χαρρις, Αλεξανδρα Κορτεζ, Μαξιν Γουοτερς) στα εβραιοτσοντοκαναλα οτι ασχετο μπορουν να ξερασουν περι καθαιρεσης και τα τοιαυτα, "ταϊζοντας και κρατωντας" το πουστο-απλυταριο της Καλιφορνιας και της Νεας Υορκης (δυο απ τις μεγαλες πολιτειες που ψηφιζουν "δημοκρατικους") φοβουμενοι μηπως τους λακησουν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ και το 2020 ψηφισουν Τραμπ.
Παραλληλα οι αθεατοι ειναι πληρως απησχολημενοι στο ΠΩΣ θα κανουν καποια τρομοκρατια μεσα στις ΗΠΑ παλι και να την φορτωσουν στους Ιρανους, για να τους επιτεθουν οπως εκαναν το 2001 και διελυσαν την Μεση Ανατολη με τα γνωστα λαθροφερματα που "απολαμβανουμε" ΚΑΙ στην Πατριδα μας.




Νεος στο διαδικτυο

Ανώνυμος είπε...

Κάτι αντίστοιχο με το φιλορωσικό κόμμα στα Σκόπια που είχαν στήσει οι ΗΠΑΠΑΡΑΙΟΙ για να διατυμπανίζουν και καλά τα περί ρωσικού δακτύλου. Σας θυμίζει κάτι από Βελαζόπουλο;;;;;; Οεο!!;;;; Ο τηλεπλασιέ της εμπορευματοποίησης του Αγίου Όρους βγάζει μάτι ότι κάνει παιχνίδι για το ασβοκούναβο τον Πάιατ! Αλλά είπαμε οι Ελληνάρες: ΙQ υπό του μηδενός... "Ρε και μόνο που μας ονοματίζει ο Σόρος και μας κάνει πόλεμο, πρέπει να μας ψηφίσετε", οδύρεται... Πιο ΟΥΓΚΑΝΑ, εξαερώνεσαι!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...