5/2/24

5η Φεβρουαρίου 1994. Η χορογραφία της Μερκάλε στο Σεράγεβο ήταν Colpo Grosso των δυτικών μυστικών υπηρεσιών

Ο ΝΟΜΟΣ 2+2=5 προβλέπει ότι  τα ψευδογεγονότα είναι ΟΠΛΑ της Πολιτικής και ακολούθως  τεκμήρια  της ψευδο-Ιστορίας.

 Στις 5  Φεβρουαρίου 1994, οι μουσουλμάνοι και οι ΑγγλοΑμερικανοί Σύμμαχοι τους σκότωσαν 68 «πελάτες» τους και τραυμάτισαν αλλους 200 με πυροδότηση βόμβας που είχε τοποθετηθεί σε μια Λαϊκή του Σεράγεβο. Την «Μερκάλε». 

Δεν έπεσε ποτέ κανένας σερβικός Όλμος. Αυτή ειναι η ΜΟΝΗ Αλήθεια  για τη σφαγή της "Μερκάλε"  που την σχεδίασαν και την εφεραν εις πέρας οι μουσουλμάνοι και οι Σύμμαχοί τους 

 Οι Αμερικανοί ,μαζί με τους αρχιρουφιάνους της «επικοινωνίας», τις ξανθιές των καναλιών και τα «ρουφιανάκια» της πολιτικής κατηγόρησαν αμέσως τους Σέρβους , και οι φιλάνθρωποι ηγέτες του ΝΑΤΟ έδωσαν τελεσίγραφο στους Σέρβους της Βοσνίας, υπό την απειλή βομβαρδισμού των θέσεων τους για την εντός δέκα ημερών απόσυρση των βαρέων όπλων στα 20 χιλιόμετρα από το κέντρο του Σεράγεβο. 

 Το 2015, αποκαλύφθηκε η αλήθεια για τις δολοφονίες των καταναλωτών στην υπαίθρια αγορά «Μερκάλε» του Σεράγιεβο . 

 21 χρόνια μετά την "χορογραφία" , αποκαλύφθηκε η απάτη των μουσουλμάνων και των αμερικανικών υπηρεσιών και των συνένοχων δημοσιογράφων. Δεν έπεσε Όλμος.

 Ήταν βόμβα. 

Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι σκότωσαν τους δικούς τους για επικοινωνιακούς λόγους.

Στη δίκη του Ράτκο Μλάντιτς, στη Χάγη, η εμπειρογνώμονας Ζόριτσα Σούμποτιτς, κατέθεσε , ότι οι θάνατοι στην αγορά «Μερκάλε» του Σαράγιεβο δεν προκλήθηκαν από όλμο , αλλά από εκρηκτικά που βρισκόντουσαν στο σταθερό έδαφος. 
 
Η εμπειρογνώμονας είπε στο δικαστήριο της Χάγης ότι το βλήμα σύμφωνα με την τροχιά και τη γωνία πρόσπτωσης που αναφέρονται στις εκθέσεις της αστυνομίας του Σεράγεβο και της UNPROFOR δεν θα μπορούσε να πέσει στην αγορά Μερκάλε χωρίς να προσκρούσει στην οροφή. 
 
Επίσης είπε ότι ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών δεν είναι ανάλογος της εκρηκτικής ποσότητας που έχει ένας όλμος 120 χιλιοστών. 
 
Η εμπειρογνώμονας αποκάλεσε την έρευνα για τη σφαγή στην «Markale», «αντιεπαγγελματική και πολλαπλά εσφαλμένη», ενώ είπε ότι ήταν «πρακτικά αδύνατο» για τον σταθεροποιητή (την ουρά του πυραύλου) να παραμείνει θαμμένος στην άσφαλτο, μετά από την έκρηξη, όπως ισχυρίστηκαν οι ερευνητές, και τόνισε ότι η ουρά του όλμου που βρίσκεται στο δικαστήριο , δεν έχει «γρατσουνιές» που θα έδειχναν ότι είχε χτυπήσει το έδαφος. 
 «Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι στην Μερκάλε έγινε μια στατική έκρηξη, η οποία δεν ενεργοποιήθηκε από μακριά και ότι η τρύπα σκάφτηκε , και ο σταθεροποιητής τοποθετήθηκε στο εσωτερικό, και στη συνέχεια καλύφθηκε με χώμα», είπε. 
 
Και αυτή είναι η ΜΟΝΗ αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: