7/2/24

Άμα είσαι απο τη Μαγιόρκα είσαι αλλιώς! Πανηγυρίζουν οι (ρουφιανο) δημοσιογράφοι επειδή οι Ρεπουμπλικάνοι απέτχαν να παραπέμωουν σε δίκη τον εξάδελφο του Μαγιορκίνη

 Με τίτλο "ΗΠΑ: Προεκλογικό φιάσκο των Ρεπουμπλικανών" Πανηγυρίζουν οι Ελληνόφωνοι της Ντώυτσε Βέλλε επείδη οι Ρεπουμπλικανοί δεν κατάφεραν να παραπέμψουν σε δίκη στη Γερουσία «τον δικό μας»,  τον εξάδελφο του Μαγιορκίνι υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας  του Μπιντέ, που ειναι αλληλεγυος με τους μετανάστες γιατι και αυτός έχει το DNA του μετανάστη. «Την πρόταση καταψήφισαν ακόμη και Ρεπουμπλικανοί βουλευτές με καταγωγή από τη Μαγιόρκα ,την Σαραγόσα ή το Κάσσελ.

«214 ψήφοι υπέρ και 216 ψήφοι κατά, το σχέδιο ψηφίσματος απορρίπτεται» ανακοίνωσε ο Μάϊκ Τζόνσον, ο  Ρεπουμπλικανός βουλευτής από τη Λουϊζιάνα και πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων. Έτσι δεν πέρασε η παραπομπή σε δίκη του Αλεχάντρο Μαγιορκίνη που ζητούαν οι Ρεπουμπλικάνοι που επέκριναν τους χειρισμούς του Μαγιορκίνη στο μεταναστευτικό - και ιδιαίτερα στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό .

Είπαμε: Άμα ο προπαππούς σου ήταν από την Μαγιόρκα είναι αλλιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: