14/2/24

Βαστάτε Τούρκοι τάλογα. Ο φαρισαίος δασκαλάκος άλλαξε την ατζέντα και από τον νόμο της Πουστιας πήδηξε και ζήτησε από την Τσιμενδώνη να κάνει κάτι για μια σειρά του Netflix για τον Μέγα Αλέξανδρο.

 

 «Για 2300 χρόνια, ο Μέγας Αλέξανδρος δεν χρειάστηκε ποτέ κανέναν αυτοαποκαλούμενο υπερασπιστή της ιστορικής του μνήμης ή, πόσο μάλλον της προσωπικότητας και της ηθικής του εικόνας», δήλωσε η Τσιμενδώνη, και απέρριψε την ιδέα το ελληνικό κράτος να λάβει επίσημα μέτρα όσον αφορά το Netflix, λέγοντας ότι η λογοκρισία είναι «χαρακτηριστικό των αυταρχικών καθεστώτων και στην Ελλάδα η ελευθερία της τέχνης προστατεύεται από το σύνταγμα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θες να μάθεις Χατζάρα πως αυτό το νούμερο ο Νατσιός μπήκε στη Βουλή; Πρώτα απόλα βρήκε χορηγό! Κατόπιν άνοιξε γραφεία σε όλη τη χώρα, νοίκιαζε ξενοδοχεία για ομιλίες και αγόραζε τηλεοπτικό χρόνο.

Συνεπώς, τίποτα δεν μπορεί να γίνει αν εσύ κι ο Ζώης δεν βρείτε κάποιο χορηγό ή κάποιον φανερό υποστηρικτή πχ. τον Γιαννακόπουλο. Αλλά και πάλι αυτό δεν αρκεί. Ο πολιτικός λόγος του Κινήματος 21 πρέπει να γίνει πιό κόσμιος, χωρίς πρωκτούς και αφοδεύσεις. Θα πρότεινα να συμπράξετε με την Λατινοπούλου και να την κάνετε εκπρόσωπο Τύπου, για ευνόητους λόγους…