31/5/09

106 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ :ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε.: ΘΑΨΤΕ ΤΟΝ ΤΕΝΕΖΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!

Η απόλυτη σιγή των ΜΜΕ γιά την Απεργία Πείνας οφείλεται στα καρτέλ τού χώρου και τούς αλληλοεκβιασμούς με την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Απειλές άμεσης απόλυσης, αν δημοσιογράφοι ασχοληθούν με την Απεργία Πείνας!

Σε αληθινό μαφιόζικο τοπίο χει εξελιχθεί σύμφωνα με δημοσιεύματα και αποκλειστικές πληροφορίες ο χώρος των ΜΜΕ στην Ελλάδα, καθώς απάντηση δεν έχει δοθεί σε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έχει ενταφιάσει καταγγελίες κατά ΜΜΕ γιά σύσταση καρτέλ.
Στο γεγονός αυτό οφείλεται και η απόλυτη απόκρυψη της Απεργίας Πείνας, με την ξερή εντολή:
Θάψτε κυριολεκτικά τον Τενέζο καί την Απεργία Πείνας, αφού τον θάνατό του, ελάχιστοι θα πληροφορηθούν!
Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι δημοσιογράφος απειλήθηκε με άμεση απόλυση, όταν "καρφώθηκε" στο ΜΜΕ πού εργάζεται για πολλά χρόνια, ότι διεξάγει έρευνα για την Απεργία Πείνας!
Η ΕΣΗΕΑ αλήθεια γιατί τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα τής Απεργίας Πείνας και τη μαζική αποχή των δημοσιογράφων των συμβατικών ΜΜΕ από τη σχετική ειδησεογραφία επί τέσσερις μήνες ;


http://www.tenezos.blogspot.com/

Να προσθέσω:Γιατί σιωπούν οι anergoidimosiografoi;Τούς το απαγορεύει ο Χορηγός; Οι "οικονομικοί εγκληματίες";Η "Συσπείρωση-Δούρειος Τύπος";

από http://gianniotis.blogspot.com/2009/05/blog-post_168.html

Αγαπητέ κ. Γιαννιώτη, σε παρακολουθώ κι' εσένα όπως και άλλα μπλοκ.Γράψε δυο γραμμές αν θέλεις σε παρακαλώ για μια απορία που μου έχει σπάσει στην κυριολεξία τα νεύρα, και δεν μπορώ να βρω άκρη. Την ήξερα βέβαια την απάντηση, αλλά χθές την επιβεβαίωσα και την επαλήθευσα και από άλλη πηγή.Περιφέρομαι από περιέργεια σε κάποια μπλοκ της πλάκας και διαβάζω για τον δήθεν απεργό πείνας Θεόδωρο Τενέζο.Κάποια μπλοκ τον παρουσιάζουν σαν έναν ήρωα που πετάει στον κάδο απορριμάτων τη ζωή του για να μας προστατέψει δήθεν από το μονωπολιακά καρτέλ του σιδήρου και άλλα τέτοια σαχλά.Μάλιστα σήμερα λένε ότι συμπληρώνει ...106 μέρες απεργίας.Για πόσο κορόϊδα μας περνάτε ρε παιδιά;Και για να λέμε κάποιες αλήθεις έχω να σας πω τα εξής:Το επάγγελμά μου είναι νοσοκόμα με υπηρεσία 28 ετών σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας.Εκτός από την δική μου πείρα, ρώτησα και έναν γιατρό για να επιβεβαιώσω τις απορίες μου.Γιατρέ, μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος χωρίς φαγητό για 105 μέρες; Η ερώτηση έγινε χθές.Καλά παλάβωσες τελείως; μου λέει. Τόσο ζούνε μόνο τα ζώα που πέφτουν σε χειμερία νάρκη. Ο άνθρωπος μόλις και μετά βίας μπορεί να αντέξει 60 μέρες κι' αυτό γιατί η στέρηση τροφής θα τον οδηγήσει σε κώμα και μετά το κώμα σε 4-5 μέρες το πολύ θα πεθάνει.Λοιπόν μπλοκάκηδες της πλάκας, αφήστε το παραμύθι της Χαλιμάς, γιατί έχουμε περισσότερο μυαλό από όσο νομίζετε.Απευθύνομαι μόνο στα μπλοκ που παρουσιάζουν τον Τενέζο σαν ήρωα.Φτάνει πια! , που λέει και ο Γιώργος.Μήπως εκεί κοντά που κάνει την δήθεν απεργία ο Τενέζοςυ πάρχει κανα σουβλατσίδικο και ρίχνει το ...καταπέτασμα, όταν η πόλη κοιμάται;Σοβαρευτείτε λίγο ρε αγράμματοι και αμόρφωτοι μπλοκάκηδες της πλάκας.Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Νίκη Λ.

Ανώνυμος είπε...
Κυρια μου στον ηλιθιο εδειχναν τον ηλιο και αυτος κοιτουσε το δακτυλο του.Εαν

ο Τενεζος εχει δικιο οτι υπαρχει καρτελ χαλυβα δεν σε απασχολεί; Τοσο βολεμενη-πορομενη κομματικα είσαι;

Aγαπητοί φίλοι,

Μού ετέθει υπόψιν η σχετική ανάρτηση , την οποία σαν μέλος της Αντιμονοπωλιακής Οργάνωσης STOPCARTEL καί ιατρός σχολιάζω ώς εξής:


Η Αντιμονοπωλιακή Οργάνωση STOPCARTEL συμπαρίσταται στήν πρώτη αντιμονοπωλιακή Απεργία Πείνας διεθνώς καί στή λειτουργία της αυτή συμβάλει στή διαφύλαξη τού κύρους της διαμαρτυρίας.

1.Γιά τό σκοπό αυτό έχει ηδη δημοσιεύσει ιατρική βιβλιογραφία από την οποία μαθαίνουμε ότι τό ανώτερο επιστημονικά καταγεγραμμένο χρονικό όριο αντοχής σέ συνθήκες απεργίας πείνας είναι 324 ημέρες. European Journal of Neurology October 2006 βλ.ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

2.Η Απεργία Πείνας τού κ.Τενέζου ακολουθεί συγκεκριμένο πρότυπο, ανάλογο με αυτά πού ακολουθήθησαν στό παρελθόν σέ ανάλογες πράξεις ακτιβισμού διεθνώς καί τό οποίο έχει δημοσιευτεί βλ:
http://www.stopcartel.org/gr/view.php?id=336

3.Εχουν δημοσιευθεί ,μέ τη ρητή συνένεση του Απεργού Πείνας πρόσφατα εργαστηριακά ευρήματα, η ανάγνωση τών οποίων από ειδικευμένους ιατρούς αποκαλύπτει τό αληθές η μή της Απεργίας Πείνας. βλ:
http://www.stopcartel.gr/gr/news/index.php?view=release&releaseID=362&pn=1 Παράγραφος Β.

Όσο γιά τό κείμενο πού δέν υπογράφει η αγανακτισμένη πολίτις κυρία Νίκη Λ., παρατηρώ τά εξής:

1.Πρόκειται γιά μία ανώνυμη εμπαθή πολιτική προσέγγιση, αφού γι'αυτήν δέν υπάρχουν καρτέλ καί όλα αυτά είναι...σαχλά καί της έχουν σπάσει τά νεύρα, όπως η ίδια δηλώνει! Φαίνεται πώς δέν επισκέπτεται συχνά σουπερ μαρκετ η ιδια, εχει δέ εισόδημα πού την κάνει νά μήν αντιλαμβάνεται την ακρίβεια που έχουν επιβάλει στη χώρα τά κάθε είδους καρτέλ.

2.Τό επάγγελμα τό οποίο δηλώνει , εχει μετονομασθεί καί αναβαθμιστεί από χρόνια στήν Ελλάδα,έτσι ώστε οι σύγχρονοι Πανεπιστημιακού επιπέδου Νοσηλευτές καί Νοσηλεύτριες δέν έχουν καμμία σχέση μέ τίς παλαιές συμπαθείς καί χρήσιμες νοσοκόμες.Ετσι εξηγείται πιθανό καί η άγνοια της κυρίας Νίκης Λ. γιά καθαρά επιστημονικά ιατρικά θέματα.

3.Η επίκληση τής γνώμης καποιου επίσης ανώνυμου ιατρού δέν είναι πειστική, αφού είναι φανερό ότι ο εν λόγω-υποτιθέμενος- ιατρός, δέν έχει ασχοληθεί μέ τό συγκεκριμένο επιστημονικό ζήτημα.

Εκκληση στην κα Νίκη Λ. νά συμβάλει στήν αποκάλυψη της αλήθειας για την Απεργία Πείνας παρακαλώντας τόν παραπάνω ιατρό όπως προσέλθει, επισκευθεί καί εξετάσει κλινικά τόν κ.Τενέζο, ερευνήσει τίς παρακλινικές εξετάσεις πού γίνονται κατά τη διάρκεια της Απεργίας καί εκφράσει την επιστημονική του άποψη.
Σέ αντίθετη περίπτωση...η προέλευσή της θά είναι προφανής:
Eπιχειρηματικά καί κομματικά επιτελεία γιά δημιουργία σύγχισης.
Στην καλύτερη περίπτωση κα. Νίκη μας...

Γιώργος Κοσμόπουλος
Χειρουργός Θώρακος-Καρδιάς
e-mail:
gcosmopoulos@stopcartel.org




Δεν υπάρχουν σχόλια: