29/5/09

Βρέστε έναν Καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους. Καραμανλή- Παπανδρέου-Οικολόγους –Αλαβανότσιπρες-και ψευτοκομμουνιστές της Γερμανός αε, και το Καρτέλ της ενημέρωσης και της διαπλοκής.

Δελτιο 11

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αραγε τα κομματα οταν στηριζουν ουσιαστικα την λαθρομεταναστευση στο ονομα του μεταναστη[το δευτερο ουδεμια σχεση εχει με την περισταση) τι μηνυματα δινουν στους δουλεμπορους ;δεν τους λενε να εντεινουν το 'εργο' τους;

δεν ειναι σαν να λενε.'φερτε και καντε ψυχεμποριο με οσους θελετε,απεριοριστος ο αριθμος του εμπορευματος desperantos που μπορειτε να εισαγαγετε.πλουτιστε οσο θελετε εμεις σας το εγγυομαστε'.

γινονται εγγυητες της ελευθερης αγορας της μαφιας;γιατι καθε δουλεμπορος μπορει να διαφημιζει την ελλαδα ως σιγουρο και ασφαλη προορισμο για την πελατεια του ετσι.

'μολις μπειτε στα 6 ναυτικα μιλια πελατες μου,αν δεν σας εντοπισουν ειστε ευρωπαιοι πολιτες.υπαρχουν και τα καταλληλα κυκλωματα εκει λιμενατζηδων δικηγορων,αστυνομων , υπαλληλοι σε οτα,και υπουργεια κλπ να σας προστατευσουν, να σας δωσουν πλαστα εγγραφα,περιθαλψη τζαμπα,διπλωματα για αμαξι,αιτηση προσφυγα,αντιρατσιστικο πλεγμα προστασιας μας,κλπ.

αν δε σας εντοπισουν,καταστρεφετε εγγραφα ταυτοτητας και πλεουμενο.τοτε οι ελληνες που δεχονται πιεσεις απο τους τουρκους για τα νησια τους ειναι αναγκασμενοι λογω της αναγκης για ερευνα και διασωση να σας περισυνελεξουν.οι τουρκοι παλι αν δεν σας μαζεψουν κερδισμενοι ειναι γιατι διεκδικουν κυριαρχια.αν παλι σας μαζεψουν,που παντα γινεται αυτο παλι οι τουρκοι κερδιζουν αφου σας στελνουν ως πληθυσμο για εσωτερικη αποσυνθεση των ελληνων.

αρα αν σας εντοπισουν θα διαμεινετε τζαμπα ενα μηνα σε ενα χωρο συγκεντρωσης και μετα θα σας δωσουν ενα εισιτηριο για τη γραμμη του καραβιου προς πειραια[μην ξεχασετε να φερετε και τα προσωπικα σας ειδη ως τουριστες στα πλοια της γραμμης].

απο εκει αφου με πληρωσουν οι εγγυητες [συγγενεις η μελη του κυκλωματος] ειστε πλεον ευρωπαιοι πολιτες αυτοματα.δεν σας κουναει κανεις.κυκλοφορειτε ελευθερα.'

ηδη μαθαινουμε οτι ανοιξε και νεα γραμμη απο ισραηλ και αιγυπτο μεσω και κυπρου τελευταια με προτιμηση στον εποικισμο της κρητης.αραγε αυτη η γραμμη δεν ειναι αποτελεσμα της στασης των κομματων και των μυνηματων που στελνει απεναντι τους;ετσι θα ελεγξει την κατασταση το κρατος;με ενθαρρυνση του αδιεξοδου;

αραγε που κατεληξε το πορισμα της διακομματικης του 1994 για δημογραφικο και λαθρομεταναστευση;τι ηταν αυτο που μολις μετα αλλαξε και ολος ο πολιτικος κοσμος εκανε στροφη 180 μοιρων στα ακριβως αναποδα απο οσα οι ιδιοι ελεγαν στο πορισμα μολις 1-2 χρονια πριν;κατα τροπο πανομοιοτυπο με την οβιδιακη μεταστροφη στην στρατηγικη των εξωτερικων υποθεσεων;

Ανώνυμος είπε...

βασανιστικα ερωτηματα χωρις πειστικες για το λυσιτελες των πραξεων μεταστροφης και των νυν θεσεων των κομματων απαντησεις.

θυμιζει δε το ανελεγκτο της καταστασης τα ιστορικα προηγουμενα οπου βιαια φυλα μετακινουνταν στο χαρτη και προεβαιναν σε βιαιους εποικισμους αλλων περιοχων,με ληστρικες επιδρομες επι των κατοικων αυτων των περιοχων που τελικα υποδουλωναν.

θελουν τα κομματα υποστηρικτες- στην πραξη περαν προθεσεων -των αναρχα εισαγομενων desperantos μια τετοια καταληξη;αν ναι τοτε γιατι ζητουν την ψηφο σας;αν οχι γιατι αντικειμενικα το υποβοηθουν με την σταση τους ;


αν λοιπον δεν το επιδιωκουν,πραγμα πλεον αμφιβολο, παρεχεται μια προταση πρωτοτυπη.

Ας υπολογισει το ελληνικο κρατος ποσο της κοστιζει ο πληθυσμος αυτος σε λαθρομεταστες[το τονιζουμε] ετησιως.για υγεια παιδεια κλπ κλπ.

αυτο το κεφαλαιο λοιπον του προυπολογισμου που επιβαρυνει τους ελληνες φορολογουμενους ειναι ενα ποσο ισο με τον ετησιο προυπολογισμο ενος τουλαχιστον υπουργειου φτωχου κρατους της κεντρικης αφρικης η ασιας.

λοιπον ας κανει το ελλαδικο κρατος μια διακρατικη συμφωνια με ενα τετοιο κρατος και ας του προσφερει αυτο το κεφαλαιο ως εξωτερικη βοηθεια με ανταλλαγμα να υποδεχεται ολους αυτους τους εισαγωμενους πληθυσμους εκει εστω προσωρινα.να μεταφερονται εντος ημερων απο τον εντοπισμο τους στο κρατος εκεινο της αφρικης,απο καραβια του στρατου η εστω των ιδιωτων[που θα εχουν και απασχοληση στα καραβια ιδιως το χειμωνα].

το πιθανοτερο δε ειναι οτι το κρατος αυτο ως φτωχο και ανεπιθυμητο για ολα τα μερη του κυκλωματος,θα αναγκαζει δουλεμπορους μεν να αρχισουν να εγκαταλειπουν το δρομολογιο της ελλαδας,οι δε λαθραιοι θα αναγκαζονται απο την χωρα αυτη της συμφωνιας να την εγκαταλειπουν και να γυριζουν στις πατριδες τους η αλλου ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ γνωριζοντας πλεον οτι προς ελλαδα θα σημαινει οτι θα ξαναγυρνουν λχ. στην κεντρικη αφρικη.ετσι διαλυεται ολο το κυκλωμα,δουλεμπορων,τουρκων και ισως και ηπα αφου σπαζει ο αδυναμος κρικος της ελλαδας που τον κλεινει..σκεφτειτε το..