29/5/09

Ιδου τα "ελληνόπουλα" του Γιώργου , του Κώστα, του Πάκυ. των Αλ-Τσίπτρα κλπ

Άπό το αστυνομικό δελτιο...

1.Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας, η ανθρωποκτονία με θύμα 44χρονο υπάλληλο περιπτέρου, πατέρα τριών παιδιών, που είχε γίνει στις 28 Φεβρουαρίου του 2008, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο, προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση στην κοινή γνώμη.
Δράστες, όπως ανακοίνωσε σήμερα, ο διευθυντής της Ασφάλειας Ταξίαρχος Γιάννης Δικόπουλος, είναι τρεις νεαροί Αλβανοί 20, 18 και 19 ετών, μέλη συμμορίας.


2. Μεγάλη υπόθεση εξιχνίασης κλοπών και διαρρήξεων ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι η Ασφάλεια Αττικής. Έχουν συλληφθεί δύο αλλοδαποί 44 και 26 ετών που είχαν κυριολεκτικά ρημάξει σπίτια στις περιοχές Ζωγράφου, Βύρωνα , Παγκρατίου, Αμπελοκήπων, Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας. Οι δράστες αφού πρώτα έκαναν αυτοψία στους χώρους των κλοπών για να δούν εαν βρίσκονταν οι ένοικοι στα διαμερίσματα επέστρεφαν και μπούκαραν με αποτέλεσμα να ξαφρίζουν τα πάντα.Μεταξύ των θυμάτων ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Κώστας Μήτρογλου και ένας αστυνομικός από το σπίτι του οποίου είχαν αφαιρέσει ένα υπηρεσιακό περίστροφο Smith Wesson 38ΜΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...