24/5/09

Μπροστά στην Κάλπη της ΕΣΗΕΑ

«Αυτό το λόγο θα σας πω δεν έχω άλλο κανένα»

Του Σπύρου Χατζάρα

Πέρσι φώναζαν, «Ενιαίο Ταμείο Τύπου» και «Όλοι στον ΕΔΟΕΑΠ» επειδή αυτό ήθελαν οι εργοδότες και η κυβέρνηση.

Τώρα λένε «Συνδικάτο Τύπου» και «Πανελλαδική σύμβαση», επειδή αυτό θέλουν οι εργοδότες και η κυβέρνηση.
Συνδικάτο Τύπου σημαίνει τέλος στις συλλογικές συμβάσεις.

Η ΕΣΗΕΑ ,οι δημοσιογράφοι και τα Ταμεία τους, είμαστε το τελευταίο οχυρό της εργατικής τάξης. Θυμηθείτε τα Ταμεία των τραπεζοϋπαλλήλων που τώρα είναι όλοι στο ΙΚΑ.

Ο ΣΕΒ, επιτίθεται εναντίον μας, με κουκούλα την «Σεισπείρωση» και την «Ενότητα». Τρίμης και Κουμπιάς είναι οι άνθρωποι των εκδοτών της κεντρικής Τράπεζας και της Κυβέρνησης.

Δεν θέλουν το καλό αλλά το κακό μας.
Είναι η Πέμπτη Φάλαγγα.

Μας λένε, ότι «έρχεται θύελλα» και ότι για να την αντιμετωπίσουμε πρέπει να φύγει ο Τσαλαπάτης που «φταίει για όλα». Φταίει πράγματι για τις αυξήσεις 13% που εκείνοι δεν τις ψήφισαν.

Θέλουν με λύσσα να μας εξαφανίσουν επειδή είμαστε μια ενωμένη και αποφασισμένη ομάδα που θα αντισταθούμε με όλα τα μέσα στους εργοδότες. Για να υπάρχει ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Για να υπάρχουν ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι. Για να υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Γι αυτό μην ακούτε τους παπαγάλους με την αριστερή Κουκούλα.

Στις 26 & 27 ΜΑΪΟΥ δεν ψηφίζουμε τους φίλους μας και τα κόμματα. Ψηφίζουμε για τον ΕΔΟΕΑΠ, για τις συλλογικές συμβάσεις, για σταθερή δουλειά , για τις συντάξεις, και για το δικαίωμα του πολίτη στην ενημέρωση.

Προσοχή! Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Να τους δώσουμε λοιπόν αυτό που τους αξίζει.

«Μαύρο» στην εργοδοτική πλειοψηφία της ΠΟΕΣΥ. «Μαύρο» στη «Συσπείρωση» και τη « Δημοσιογραφική Ενότητα». Για να δει ο κλάδος άσπρη μέρα.

Έξι Παρατάξεις. Μια επιλογή

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...