31/5/09

Ο Παλαιός Χορηγός του ΚΚΕ

Το πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά, ένα κόμμα αποδεδειγμένα να εισπραττη δισεκατομμυρια δολλαρια από την σοβιετική πρεσβεία για αντεθνικούς σκοπούς και παρ’όλα αυτα ουδεις να συγκινειται.Πλην βεβαίως της κάς Παπαρήγα που τρέμει συγκρυουσα και αρνειται γι αυτό και μονό τον λόγο κάθε έλεγχο .

Διότι δεν είναι οι συνδρομές και τα ονόματα των αφελών αγνών αγαθών προαιρέσεων εργαζομένων που πιστεύουν ότι το ΚΚ Ελλαδικής Καμπουτσεας είναι το κόμμα του Λαού, εκείνα που κατέστησαν το ΚΚΕ το πλουσιότερο κόμμα της Ευρώπης... και για τα οποία σηκώνονται αι τρίχες της κεφαλής της Οκάς Παπαρήγα μην τυχόν και ελεγχθεί.. Είναι και τα εξής:

1. Τα 5 δις δραχμών σε δολλάρια που είχε εισπράξει το ΚΚΕ από την Σοβιετία ως "υποτροφία¨" για τις υπηρεσίες του. Το δημοσίευμα της ΕΣΤΙΑΣ της 28/11/1991, ουδέποτε διεψευσθη ή ετόλμησε ποτέ ο "ασκάνδαλος"Περισσός να μηνυση ως ψευδές.
Το δημοσίευμα έχει ως εξής:
"...Ουδείς θα μπορούσε να φαντασθή..." έγραφε στο κύριο άρθρο της με τίτλο "Συγκλονιστικαί ομολογίαι δια τας προδοσίας του ΚΚΕ - Ο τροφοδότης Λογαριασμός" η ''Εστία'' στο φύλλο της 28-11-1991, "...ότι θα συνεβαινε εν Αθηναις αυτό που συνέβη την παρελθούσα Παρασκευή (22-11-1991) όταν ο ραδιοσταθμός ''Σκάι'' και όλες οι εφημερίδες μετέδωσαν εκ Μόσχας ανακοίνωσι της ''Κα-Γκε-Μπε'' καθ' ήν:

(α) Τα τελευταία 15 έτη χρηματοδότησε το ΚΚΕ με ποσόν πέντε δισεκατομμυρίων δραχμών, διαβιβασθέν εις αμερικανικά δολλαρια μέσω του διπλωματικού σάκκου της εδώ Σοβιετικής Πρεσβείας.
(β) Η ''υποτροφία'' αυτη κατεβάλλετο επι πλεον των άλλων πηγών χρηματοδοτησεως, όπως αι κοιναι εμποροβιομηχανικαι επιχειρήσεις και επιχορηγήσεις προς ''ειρηνιστικάς' οργανώσεις , επιτροπας ελληνοσοβιετικης φιλιας κλπ.κλπ..."

2. Είναι η ομολογια του τεως Γ.Γ ΤΟΥ ΚΚΕ στην συνενετυξι του στο ΒΗΜΑ της 23/6/1991 την οποιαν ο πολιτικός μας κοσμος αντιπαρηλθε δια ποιους λόγους ελαμβανε, την εκ Μοσχας Υποτροφιαν το ΚΚΕ. Την εξαρτησιν της πολιτικης του τελευταιου απο τις "ντιρεκτίβες'' του χρηματοδοτου!
Την αποκαλυψιν εκαμεν ο ιδιος ο εως τότε Γ.Γ του ΚΚΕ, σύντροφος Φαρακος με συνεντευξι του στο «Βημα» (23/6/1991)...''

"Πληρης και αμεση η εξαρτηση του ΚΚΕ απο την εξωτερική πολιτική της ΕΣΣΔ'' βεβαιωνει ο Φαρακος γεννημα-θρεμμα του ΚΚΕ"

3. ''...Μεσω του σταθμαρχου της Κα-Γκε-μπε παρεδίδετο ο φακελλος με τα εκατομμύρια δολλαρια εις τον εκπρόσωπον του πολιτικου γραφείου του ΚΚΕ...'' προσεπιβεβαιώνει η Εισαγγελια της Μόσχας.


Για αυτα τα χρηματα, γι αυτες τις κατηγοριες της χρηματοδοτησεως του απο ξενες μυστικες υπηρεσιες, συγκεκριμμενα την ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ, το ΚΚΕ δεν απηντησε ποτε.Η μαλλον δια να μην τους αδικουμε απαντουν ως εξης:

1.Να προσκομισουμε στοιχεια.
2.Δεν δεχεται Εισαγγελεα.
3.Το πόθεν έσχες του Κόμματος είναι η 90χρονη ηρωική πορεία του ..για την υπόθεση της εργατικής τάξης, του λαού. Το ΚΚΕ είναι κόμμα και δε δεχόμαστε καμία εφορία. Σε αυτή τη νομιμότητα δεν υποτασσόμαστε .

Γι αυτην λοιπον την καταφορα προδοτικη, εκνομη, υβριστικη, κομμουνιστικη συμπεριφορα το ΚΚΕ επρεπει να ελεχθη και τα οικονομικα του να γινουν φυλλο και φτερο.Οπως ακριβως γινονται και τα δικα μας οταν η εφορια μας καλει δια ''φορολογική'' μας υποθεσι...

Πολλω δε μάλλον οταν υπάρχει και συγκεκριμμένος λόγος πέραν εκείνου του εφοριακού. Η Συνεργασία με ξένες μυστικές υπηρεσίες.

Ομως επειδή ουδεν τούτων συμβαίνει μετά από κάθε καθημερινή Τηλεκτονια ημπορουμε όλοι μαζί να αναφωνησομεν:

Ζήτω η Ελλαδική Καμπουτσέα
Ζήτω οι Πολιτικοί μας
Ζήτω η αμνησία μας
Ζήτω η λογική μας

ΙΑΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Στην Ήπειρο που δεν διοικούσε ο διάδοχος οι Έλληνες Νικούσαν