17/6/09

Ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό: Τώρα ομολογούν ότι οι κάτοικοι των Σκοπίων είναι Έλληνες

Με γνωμοδότηση των ιδρυμάτων Σόρος και Ροκφέλερ στα Σκόπια ζουν οι απόγονοι των Μακεδόνων.

Το Ινστιτούτο Εθνικής Ιστορίας της πΓΔΜ, στη νέα αναθεωρημένη έκδοση στην αγγλική και σλαβομακεδονική γλώσσα της «Ιστορίας του μακεδονικού λαού», η οποία χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση της πΓΔΜ υποστηρίζει ότι οι σημερινοί «Μακεδόνες» στην ΠΓΔΜ αποτελούν μείξη των αρχαίων Μακεδόνων και των Σλάβων και σε αυτή τη συμβίωση επικράτησε το αρχαίο στοιχείο.

Η εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σύμφωνα με την το Ινστιτούτο Εθνικής Ιστορίας της πΓΔΜ , θα πρέπει να ονομάζεται «αλεξανδρινή» ή «μακεδονιστική» αντί του όρου «ελληνιστική» που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα ανά τον κόσμο, αλλά και από τους ιστορικούς της ΠΓΔΜ.
Όπως αναφέρει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ντνέβνικ», με τίτλο «Διέγραψαν τον όρο Σλάβοι και εισήγαγαν τον όρο Αρχαίοι», το Ινστιτούτο Εθνικής Ιστορίας της πΓΔΜ, προχώρησε σε αλλαγές σε ότι αφορά την επίσημη εκδοχή για τως προς την καταγωγή των «Σλαβομακεδόνων». στην αναθεωρημένη αυτή έκδοση επισημαίνεται ότι οι σημερινοί «Μακεδόνες» στην ΠΓΔΜ αποτελούν μείξη των αρχαίων Μακεδόνων και των Σλάβων και σε αυτή τη συμβίωση επικράτησε το αρχαίο στοιχείο.

Οι δύο σημαντικές αλλαγές που εισάγει το Ινστιτούτο Εθνικής Ιστορίας της πΓΔΜ στη νέα έκδοση του βιβλίου της Ιστορίας του λαού της πΓΔΜ,είναι η θεωρία για τη «μείξη των αρχαίων Μακεδόνων και των Σλάβων» στην οποία «επικράτησε το αρχαίο στοιχείο», και η κατάργηση των «ελληνιστικών χρόνων»
.
Στην πρώτη έκδοση της «Ιστορίας του μακεδονικού λαού» που είχε παρουσιαστεί το 2000 από τον ίδιο Ινστιτούτο της πΓΔΜ, υποστηριζόταν ότι ο σλαβικός πληθυσμός που εγκαταστάθηκε σε αυτή την περιοχή υπερίσχυσε του αυτόχθονα μακεδονικού πληθυσμού.

Τι να πει κανείς; Έχουν τρελαθεί εντελώς. Τώρα ομολογούν ότι όλη η Βουλγαρο-σλαβική «κατασκευή» της αυτοκρατορικής Ρωσίας και των «ιστορικών» της κομμουνιστικής Διεθνούς ήταν ψέματα και παραδέχονται, ότι οι κάτοικοι ήταν και είναι Ελληνες.
Η μόνη διαφορά μας είναι πλέον ο «κομμουνιστικός εθνικισμός», και ο Εμφύλιος.

Να τους προσαρτήσουμε τους αλύτρωτους αδελφούς, (χωρίς τις αλβανικές περιοχές),ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει σύνορα με την Σερβία.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ.Στην «Πιρίνσκα Makendonija», κατοικούν σλαβοβούλγαροι, σλαβομακεδόνες, Βούλγαροι, Σλάβοι ή είναι και εκεί Ελληνες;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πιθανον εγινε καλυτερη εκτιμηση..του σπερματος των αρχαιων μακεδονων και βρεθηκε τελικα πιο βαρβατο των σλαβων!

μπασταρδοι λαοι,μπασταρδες σκεψεις!

υγ.γιατι δεν ζητουν απο την monsanto να τους φτιαξει πατεντα σπορου για να μεταλλαχθουν σε ..νεφελιμ?

Apostol Petkov είπε...

Xatzara proin prasinofroure kai nyn fasistario tou kerata, ti pineis kai de mas dineis?
Alla ti na perimenei kaneis apo enan teneke pou eixe kai exei os eidola tous xasapides Milosevic, Karadzic kai Mladic...Oust!