16/6/09

Το Σύμβολο της «Πίστεως»

Υπό ανωνύμου του Έλληνος

Πιστεύω εις ένα αλ-Αλαβάνο, πατέρα ,Των βαλλιανάτων ... παντοκράτορα, ποιητήν αναρχικού και Μαρξ, ορατών τε ληστοσυμμοριτών και παρασυρομένων προβάτων.

Και εις ένα Τρυγάζην, τον υιό του Θεού τον μονογενή, τον εκ του πατρός γεννηθέντα ου ποιηθέντα, προ πάντων των αιώνων και εθνών.

Φως βομβιστικόν, Θεόν αναρχικόν, εκ Θεού αληθινού γεννηθέντα, ου του Ζαμπέτα , ομοούσιο τω πρέζα ψιλή, δι' ου τα πάντα εγένετο, ακόμα και κυβέρνηση εν μαστούρα.

Τον Κύρκο στους ΣΥΡΙΖΟστρουμφανθρώπους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των του αγίου Πέτρου ανταρτικών βουνών , και ζομπιθέντα εκ οίνο Πνεύματος Αγίου και Μαρίας Δαμανακη της εξοστρακηθείσας και ενανθρωπήσαντα.

Σταυρωθέντα τε υπέρ ημών επί Ποντίου ΤΣΙΠΡΑΤΟΥ, και παθόντα και Απελθέντα.

Και αποστάντα τη τρίτη νύχτα κατά τας του κόμματος εκκαθαρίσεως λόγω πτώχευσης απογραφάς.

Και ανελθόντα εις τους κομματικούς ουρανούς και καθεζόμενον εκ δεξιών του Kουβελην.

Και πάλιν ερχόμενον μετά εθνικάς εκλογάς, κρίναι ζώντας και νεκρούς σχηματισμούς, της Βασιλείας Κουκουλοφόρου και Τσιπρα ουκ τέλος κόμματος εσθησομένου αρκετού.

Και εις το 'Αγιον, το εξ εσπερίας περιούσιον τε επικύριαρχον του έθνους, το ληστοσυμμοριτικόν, το εκ του Παντριλιο εκπορευόμενον, τον συν ΚΚΕ,ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και αδεσπότων συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν διά των ΕΠΟΙΚΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Εις μίαν, Αγίαν, Καθολικήν Ισλαμική και αναρχικήν Εκκλησίαν Του Όχλου.

Ομολογώ εν μολότοφ εις άφεσιν εκλογικών αμαρτιών.

Προσδοκώ επι ματαίω ανάστασιν ποσοστών. Και ζωήν του μέλλοντος αιώνος στον σφύριζα.

αμήν και ποτέ.ποτε;;

ΠΟΤΕ!

Η ΕΛΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!

και μια "αριστερή" λαϊκή ιστορία....

Ο χωρικός λεωνιδας αγόρασε για το κοτέτσι του έναν... Ο χωρικός λεωνιδας αγόρασε για το κοτέτσι του έναν νεαρό κόκκορα τον αλεξις. Ο παλιός κόκκορας αλεκος προειδοποιεί τον νέο:- "Μπορείς να έχεις όποια κότα θέλεις εκτός από την κουκουλοσκουφιτσα. Αυτή είναι δική μου".
Υπερήφανα απαντά ο νεαρός κόκκορας:
- "Δεν έχει τέτοια. Τις θέλω όλες!!"- "Τότε θα παραβγούμε! Θα τρέξουμε μέχρι εκείνον τον σωρό από κοπριά και όποιος φτάσει πρώτος θα πάρει όλες τις κότες".
Τα δύο κοκκόρια ξεκινούν και τρέχουν. Ο παλιός προηγείται, αλλά στα μέσα της αυλής, ο νεαρός κόκκορας επιταχύνει, πλησιάζοντας τον παλιό. Ξαφνικά ακούγεται μια τουφεκιά και ο νεαρός κόκκορας πέφτει νεκρός.
Ο χωρικός λεωνιδας κατεβάζει το όπλο από τον ώμο του και μουρμουράει:
- "Περίεργο, είναι ο έκτος πούστης κόκκορας απο την μεταπολιτευση μέσα στο κοτετσι !!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...