1/5/10

Όλα εδώ πληρώνονται". "ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ" ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ.


από http://epirus-ellas.blogspot.com/2010/05/blog-post_01.html

Το παλικάρι που βλέπετε, στη φωτογραφία σήμερα, αλλά και τόσο καιρό στην αριστερή στήλη του ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ, το λένε Σπύρο Θεοδώρου και είναι (και όχι ήταν) από την Κόνιτσα.Και λέω είναι, γιατί για όλους εμάς που τον γνωρίζουμε δεν έχει "φύγει".
Είναι ακόμη εδώ, αναμεσά μας.
Είτε στο μυαλό και την σκέψη μας, είτε στην φωτογραφία δίπλα σε αυτές τις λίγες γραμμές.
Τα μεσάνυχτα της 3ης Απριλίου 2009 ο Σπύρος Θεοδώρου μαζί με τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο έκαναν έλενχο ταυτοποίησης σε ύποπτο άτομο στην Κυψέλη. Δέυτερος άντρας (και ενώ την προσοχή των αστυνομικών της ομάδας Δέλτα την είχε αποσπάσει η 50χρονη Αθανασία Δήμα, που φώναζε γιατί ελέγχουν οι αστυνομικοί τον ύποπτο άντρα), τους πλησιάζει από πίσω και τους πυροβολεί στο κεφάλι εξ΄επαφής ο δολοφόνος.

Χτές το βράδυ, στη Θεσσαλονίκη, μετά από ληστεία με καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και με τις σφαίρες να πέφτουν βροχή, τραυματίζονται τρεις αστυνομικοί, αλλά και ο ληστής ο οποίος πεθαίνει αμέσως μετά.


Σε αυτή την περίπτωση :ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
Α! και που΄σαι...Αλβανέ
Κοίτα μην πάρεις λάθος δρόμο...προς τον Παράδεισο...και συναντήσεις τον Σπύρο...
Σε συμβουλεύω να πας κατευθείαν στην Κόλαση...σίγουρα εκεί θα περάσεις καλύτερα...

Σημείωση Δελτίου 11.Τώρα που ξέρουμε τον δολοφόνο, θα μάθουμε αν η Αθανασία Δήμα, τον ήξερε, ή ήταν απλά της "Επιτροπής συμπαράστασης" του Συριζα;

3 σχόλια:

eumenios είπε...

ότι και να ήταν η 50χρονη κυρία, τον χρειάζεται τον πακιστανό της!!!

grenadier είπε...

Συμφωνώ με τον Ακρίτα. Αλλά όχι μόνο έναν Πακιστανό! Τρεις-τέσσερις για να έχει γούστο. Παρότι η 50χρονη θα τους πέφτει λίγο μικρή για τα γούσττα τους, είμαι βέβαιος ότι η κυρία με βαθειά ικανοποίηση θα εξυπηρετήσει τους "εν-όπλοις συναγωνιστές" του ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΜΕ. Από την αρχή βρώμαγε η δουλειά με την τέλεια συγχρονισμένη επέμβασή της...

Ανώνυμος είπε...

ετσι ειναι τα κουμμουνια,εχουν λογο σε ολα.γιατι δεν την εχουν μεσα την πουτανα αυτη για φονο?

ΑΘΩΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ