20/8/12

Ο δολοφόνος δεν ήταν μόνος και ήταν φίλος της Δούρου και του Στρατούλη στο facebook



ΣΥΡΙΖΑ «δαγκωτό», ψήφιζε το αριστερό κλεφτρόνι που έκανε ευκαιριακές δουλειές, όπως σερβιτόρος, και ντελιβεράς για να ληστεύει τα μαγαζιά που δούλευε.
Ο τεμπέλης της εύφορης κοιλάδας «Αγωνιστής», απαιτούσε από τον Τσίπρα ,τη Δούρου και τον Στρατούλη, η «φασιστοκτονία να γίνει πλημμέλημα».
Στον μηχανισμό κοινωνικής υποστήριξης του καθάρματος που δεν είναι μόνος ανήκει και πρώην βουλευτίνα Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ξανθούλα Καρανίκα που είναι ενταγμένη στην «αντιρατσιστική πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης...» και στη «συλλογικότητα Κοκκινοπράσινο Δίκτυο», και που στηρίζει ανοικτά το αριστερό κλεφτρόνι /τρομοκράτη και φονιά Τάσο Θεοφίλου και μας ζητάει να σεβαστούμε το τεκμήριο αθωότητας του κλασικού τεμπέλη αριστερού.... δολοφόνου
Ο δολοφόνος της Πάρου Αναστάσιος Θεοφίλου διέθετε προφίλ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Tassios Thita. Είχε και δικό του ιστολόγιο (paranoiriko.blogspot.com) όπου δημοσίευε ιδεολογικά και ψευτολογοτεχνικά κείμενα. Μέχρι και φανταστική συμπλοκή με τα ΕΚΑΜ είχε συγγράψει, με τον κεντρικό ήρωα να… γαζώνει αστυνομικούς με ούζι, ενώ παράλληλα αναλύει τις φιλοσοφικές του ανησυχίες σε γκόμενα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Το πιο ενδιαφέρον σημείο της υπόθεσης αφορά δύο από τους διαδικτυακούς του φίλους, τα προβεβλημένα στελέχη και βουλευτές του Σύριζα Στρατούλη και Δούρου στα προσωπικά προφίλ και των δύο στο facebook φιγουράρει ως φίλος ο Tassios Thita.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΡΙΔΑ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΜΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗΗΗΗΣ.

   ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΈΤΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ  ΔΑΠΑΝΗΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ   ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ  ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΙ ΜΗΤΣΟ...