18/8/12

Οι Δουλειές του αδελφόθεου και το Φέσι από τη Λιβύη

Το πράσινο Ελλαδιστάν βοήθησε στην κατάληψη της Λιβύης και στην εκτέλεση του Καντάφι στις 20 Οκτωβρίου 2011 στη Σύρτη, με τη Βάση της Κρήτης, όπου κάναμε δώρο τρία γεύματα στους πιλότους .
Στις 11 Νοεμβρίου 2011, το πράσινο Giorgo έφυγε και ήρθε το Papadimos. Το αδελφό του Giorgo όμως ο πρίγκιψ Νίκο σε αντιστάθμισμα για τις υπηρεσίες του Ελλαδιστάν ανέλαβε την περίθαλψη, έναντι αμοιβής, στου «Αποστολόπουλου» και στο το Metropolitan των μισθοφόρων , με εγγύηση του Κατάρ, που θα έκανε και την επένδυση στο Ελληνικό ...
Τώρα, ένα χρόνο μετά, υπουργός Υγείας κ. Λυκουρέντζος, φώναξε τον Επιτετραμμένο της Λιβύης στην Ελλάδα, κ. Usama Eleyan, του έθεσε το θέμα της μη αποπληρωμής οφειλών προς Νοσοκομεία αλλά και Ξενοδοχειακές Μονάδες, ως αποτέλεσμα της «συνεργασίας για την περίθαλψη τραυματιών του Λιβυκού λαού», στην Ελλάδα. Ο κ. Usama Eleyan γνωστοποίησε στον υπουργό Υγείας ότι το Λιβυκό κράτος ανέθεσε σε αξιόπιστη ιδιωτική εταιρία να συνεργαστεί με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων και των Ξενοδοχείων, ώστε από κοινού να προσδιορίσουν το ύψος των οφειλών, ενώ τόνισε ότι από την προσεχή εβδομάδα θα ξεκινήσει η αποπληρωμή οφειλών.
Άμα δουν λεφτά να μού γράψουν.
Σήμερα βρίσκονται, στο ξενοδοχείο Ledra Mariott πιθανότατα πάνω από 150 άτομα. Στο Ξενοδοχείο President άλλοι 150,όσοι και στο …Intercontinental, ενώ τριψήφιος αριθμός ατόμων βρίσκεται και στο Χανδρής.
Η διαμονή τους γίνεται με όρους “All Inclusive”!
Οι «ασθενείς» πληρώνονται και κατά την διάρκεια της διαμονής τους στην Ελλάδα. Οι απλοί στρατιώτες με 50 Ευρώ την ημέρα ενώ οι αξιωματικοί με 150 Ευρώ ημερησίως.
Το ΚΑΤΑΡ, ο σπόνσορας, δεν πληρώνει, και η Λιβύη έχει βυθιστεί στη σύγχυση. Το εφήμερο «Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο» μετά τις «εκλογές» της 7ης Ιουλίου, παρέδωσε, (ότι εξουσία είχε και) το πνεύμα στις 8 Αυγούστου και η χώρα παραδόθηκε σε ισλαμιστικές συμμορίες και αντίπαλές φυλές αποφασισμένες να υπερασπιστούν με τα όπλα το τοπικό κτήμα τους και την πρόσβαση τους στα πετρελαϊκά εισοδήματα, ορισμένες από τις οποίες υποστηρίζονται και χρηματοδοτούνται από το Κατάρ, το οποίο προτίθεται να έχει λόγο σε οποιαδήποτε διευθέτηση του για να εισπράξει το μερίδιο του στην εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της Λιβύης. Εν τω μεταξύ 1500 Λίβυοι μισθοφόροι, που αναχώρησαν από τα πεντάστερα ξενοδοχεία που διαμέναν με φέση για ανάρρωση , δεν εμφανίστηκαν στις πτήσεις τους, που θα τους πήγαιναν πίσω στην «απελευθερωμένη δημοκρατική» Λιβύη! Το ΥΠΕΞ δηλώνει άγνοια ενώ τώρα ξεκινά ελέγχους. Υπάρχουν και οι προκλητικές περιπτώσεις που η αστυνομία γνωρίζει ότι η βίζα του «νοσηλευόμενου» έχει λήξει και αντί να τον μαζέψει, κάνει ευγενική σύσταση να προσέλθει στην πρεσβεία της χώρας του για να την ανανεώσει

Δεν υπάρχουν σχόλια: