18/8/12

Επανάσταση και αντεπανάσταση των Διεφθαρμένων στον ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ


Στην Ύδρα στις πρόσφατες εκλογές το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ το ψήφισε το 1,06 %. Αντίθετα για το κόμματα εξουσίας του ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ψήφισαν: Νέα Δημοκρατία 40,18 % ,ΠΑΣΟΚ 9,76 % και Δημοκρατική Αριστερά 6,62 %.Δηλαδή 56.83%. Για τον ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 19,47 %.
Και ύστερα τους έστειλαν το ΣΔΟΕ. Και απεδείχθη ότι όλο το διεφθαρμένο τουριστικό νησί, είναι του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Την Παρασκευή, κατά τον έλεγχο κλιμακίου του ΣΔΟΕ οδηγήθηκε στο αυτόφωρο γνωστή επιχειρηματίας της Ύδρας, ιδιοκτήτρια εστιατορίου καθώς εντοπίστηκε να μην κόβει αποδείξεις.Οι του ΣΔΟΕ ισχυρίζονται ότι η ιδιοκτήτρια δεν έκοβε αποδείξεις , ενώ εκείνη είπε ότι θα έκοβε τις αποδείξεις πριν φύγουν οι πελάτες. Η γυναίκα συνελήφθη και ενώ μεταφερόταν στο πλοίο για να οδηγηθεί στο δικαστήριο του Πειραιά, η 60χρονη κλεπτοεπιχειρηματίας κατά το πρότυπο της Φίνος-Φίλμ λιποθύμησε.
Σε λίγη ώρα , πλήθος φοροφυγάδων και κλεπτών μαγαζατόρων συγκεντρώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα, αντιδρώντας στη σύλληψη.Εκατοντάδες αφορολόγητοι διεφθαρμένοι ψηφοφόροι του τρίο bel-canto επιτέθηκαν στο πλοίο στους αστυνομικούς και στο κλιμάκιο του ΣΔΟΕ και τους κυνήγησαν μέχρι το αστυνομικό τμήμα.Ο διοικητής κλείδωσε το τμήμα και κατέβασε τα όπλα.
Ο όχλος των διεφθαρμένων φοροφυγάδων παρέμεινε έξω από το τμήμα κατά τη διάρκεια της νύχτας και μάλιστα οι αγανακτισμένοι επαγγελματίες φοροφυγάδες κάτοικοι έκοψαν το ρεύμα και το νερό, κρατώντας κυριολεκτικά ομήρους τους αστυνομικούς και τους Ράμπο του ΣΔΟΕ. Το πρωί του Σαββάτου και ενώ κανένα πλοίο δεν δεχόταν να μεταφέρει τζάμπα τους άνδρες των ΜΑΤ, η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού διέθεσε σκάφος στην αστυνομία και μεταφέρθηκε η διμοιρία στην Ύδρα! Είναι η πρώτη εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε επιχείρηση εσωτερικής καταστολής.
Το διεφθαρμένο κλεπτοκρατικό Κράτος, για να αντιμετωπίσει την "Στάση του Αργοσαρωνικού", έστειλε στην ΥΔΡΑ με το σκάφος του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ , διμοιρία των ΜΑΤ , κάνοντας πραξικόπημα και παραβιάζοντας το ΣΥΝΤΑΓΜΑ αφού εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων για καταστολή εσωτερικών επεισοδίων είναι δυνατή μόνο μετά την κήρυξη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ.
Η εμφάνιση της διμοιρίας των ΜΑΤ προκάλεσε έκρηξη οργής των αγανακτισμένων φοροφυγάδων που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που για 800 ευρώ του μήνα καλούνται να υπερασπιστούν τις επιλογές μιας διεφθαρμένης πολιτικής και οικονομικής ελίτ.
Η διμοιρία των ΜΑΤ, που πληρώνουν φόρο εισοδήματος, με την χρήση χημικών κατάφερε και μεταφέρθηκε στο Flying Cat ο γιος της ιδιοκτήτριας του εστιατορίου. Οι κάτοικοι της Ύδρας επιτέθηκαν και στο πλοίο και προπηλάκισαν τον καπετάνιο και τα μέλη του πληρώματος που μετέτρεψαν σε πλωτή κλούβα της αστυνομίας το σκάφος.

Σπ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια: