19/8/12

Η εξέγερση των διεφθαρμένων της Υδρας

Το μήνυμα των εξεγερθέντων διεφθαρμένων του Αργοσαρωνικού, που ψηφίζουν τα κόμματα του ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, είναι απλό. «Μην τολμήσετε να έρθετε να μας ελέγξετε».
Με ένα ώριμο ένστικτο 40,18 % στην Ύδρα ψήφισε Νέα Δημοκρατία. Πριν ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ. Οι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες, των κομμάτων «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ» πρωταγωνίστησαν στην «εξέγερση των 80 διεφθαρμένων» φοροφυγάδων.
Το μέγεθος και η έκταση της κλεπτοκρατικής φαυλοκρατικής διαφθοράς της τοπικής κοινωνίας φαίνεται από τον «φυσικό εκφυλισμό» της. Το Λύκειο της Ύδρας αποτελεί τον πρωταθλητή, ανά την Επικράτεια, στον αριθμό των δυσλεκτικών μαθητών. Τις δύο τελευταίες περιόδους οι μαθητές με πιστοποιητικά δυσλεξίας, αγγίζουν το 50% τοις εκατό και φυσικά δεν εξετάζονται μαζί με τα άλλα παιδιά στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια. Για την υπόθεση, διενεργείται ήδη έρευνα από τον Εισαγγελέα κ. Σακελάκο, και θα είναι πολύ ενδιαφέρον να ελεγχθούν όλες οι περιπτώσεις των «ασθενών», και να μάθουμε ποιοι είναι οι μαθητές που έκαναν χρήση των πιστοποιητικών δυσλεξίας, και ποια είναι η οικογενειακή τους σχέση με συγκεκριμένους πολιτικούς παράγοντες του νησιού.
Η διαφθορά της τοπικής κοινωνίας είναι εκτεταμένη. Το πολιτικό της προσωπικό είναι κατ΄εικόνα και ομοίωση. Δεν είναι τυχαίο ότι το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρκαντώνης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 μηνών για αυθαίρετες κατασκευές σε δημοτική έκταση, με την απόφαση 498/2010 του Τριμελούς Πλημ/κείου Πειραιά, Ο ίδιος, συνελήφθη να εισπράττει παρανόμως και τον μισθό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και αυτόν της οργανικής του θέσης στην Εθνική Τράπεζα μετά από καταγγελία του δημοτικού συμβούλου κ.Τσακίρη. Για αυτό δεν έχει υποστεί ακόμα, καμία κύρωση . Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι ο πρώην Δήμαρχος κ. Αναστόπουλος τέθηκε σε αργία και δεν συμμετέχει πλέον στο Δημοτικό Συμβούλιο αφού εκκρεμεί σοβαρή υπόθεση εις βάρος του στη Δικαιοσύνη, ενώ άλλοι τρέμουν τον έλεγχο και τη διερεύνηση υποθέσεων διαχείρισης αλλά και των «καρμπόν» αναθέσεων της μεταφοράς νερού στο νησί.
Ταυτόχρονα τα στοιχεία του Αρείου Πάγου για τις απάτες των κλεπτών σε βάρους του κοινωνικού συνόλου και των Ταμείων δείχνουν την έκταση της διαφθοράς. Επιτήδειος έπαιρνε για περισσότερα απο 19 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του. Ανάπηροι έπαιρναν συντάξεις επί χρόνια ενώ παράλληλα εργάζονταν. Συνταξιούχοι “ξέχασαν” να δηλώσουν οτι ξαναπαντρέυτηκαν ώστε να παίρνουν κανονικά τις συντάξεις χηρείας.
Ήδη περισσότερες από 2.000 υποθέσεις στάλθηκαν από τα ασφαλιστικά ταμεία στις εισαγγελικές αρχές με στόχο να ξεκινήσουν άμεσα οι διώξεις ακόμα και σε βαθμό κακουργήματος στις περιπτώσεις που η ζημιά του κράτους ξεπερνά τα 30.000 ευρώ, ενώ «στα σκαριά» βρίσκεται ο εντοπισμός άλλων 2.500 προσώπων που εισέπρατταν παράνομα συντάξεις πεθαμένων συγγενών τους ή και τρίτων προσώπων.
Και αυτά είναι η κορφή του παγόβουνου του συστήματος «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ». 650 εκ το φέσι του Δασκαλαντωνάκη, και 208.000 ευρώ από τη σύνταξη της νεκρής μητέρας. Έκαστος κλέβει αυτό που μπορεί. Άλλος, από τον φόρο, άλλος από τα υποβρύχια, άλλος από το Ταμείο, και άλλος αποκτά δυσλεκτικό παιδί. Αυτή είναι η «ευρωπαϊκή Ελλάδα» της πιστωτικής Κάρτας των Σιμιτοκαραμανλικών κλπ.
Ταυτόχρονα το διεφθαρμένο «αριστερό παρακράτος» αποκαλύπτεται ότι συμμετείχε στην ένοπλη ληστεία τράπεζας στις 10 Αυγούστου στη Νάουσα Πάρου, κατά την οποία είχε τραυματιστεί θανάσιμα 53χρονος οδηγός ταξί. Ο φονιάς της Πάρου είναι Αριστεριστής και αντιεξουσιαστής. Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία ταυτοποιήθηκε το DNA του 29χρονου αντιεξουσιαστή που συνελήφθη στο Μοναστηράκι το μεσημέρι του Σαββάτου, με το DNA που βρέθηκε στο καπέλο του δράστη της Πάρου, και με «ορφανό» DNA που είχε συλλεχθεί σε γιάφκα τρομοκρατικής οργάνωσης στην πόλη του Αγρινίου. Στο athens.indymedia, σε προκήρυξη που δημοσιεύτηκε εκεί με την υπογραφή «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο, Μονάδα: «Φωτιά στα κάτεργα», «Και ίσως από τα ελάχιστα ευχάριστα γεγονότα αυτού του καλοκαιριού η θέα του ψόφιου βλάκα στην Πάρο. Η βλακεία του έφτασε σε τέτοια επίπεδα που θυσίασε την ζωή του για μερικά χιλιάρικα που μόλις είχαν ληστευτεί από μια ΤΡΑΠΕΖΑ! Αυτό είναι το μέλλον που περιμένει τους ρουφιάνους-πολίτες που φοράνε με βιασύνη την στολή του μπάτσου και παριστάνουν τον ήρωα».

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Επειδή υποστηρίζω την πολιτική άρνηση πληρωμής φόρων στην Κλεπτοκρατική Εξουσία των σφετεριστών, τονίζω ότι άλλο πράγμα είναι η αντίσταση και η επανάσταση και άλλο η κλοπή.
Ο Κλέφτης δεν είναι επαναστάτης. Ρουφιάνος είναι.

ΥΓ2.Στοιχεία για το σημείωμα αυτό πήρα από το « Έθνος», το http://taxalia.blogspot.com, και το http://www.elkosmos.gr

ΥΓ3. Η ληστεία της Πάρου και η δολοφονία του οδηγού ταξί Δ. Μίχα συνδέεται με την αντιεξουσιαστική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Τα στοιχεία που οδήγησαν την αστυνομία στον 30χρονο δράστη  ήταν κυρίως το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο καπέλο που έπεσε από τον δράστη κατά τη διάρκεια της συμπλοκής του με τον 53χρονο οδηγό ταξί, καθώς επίσης και το οπτικό υλικό από την κάμερα της τράπεζας. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες ήταν εξίσου ένα σημαντικό στοιχείο αφού είχε κλαπεί πριν 2 χρόνια και οι πινακίδες του οποίου ήταν πλαστές και συνέπιπταν με ένα αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και ίδιου χρώματος. Ο 30χρονος δράστης, μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, είχε φύγει από το σπίτι στις αρχές Αυγούστου και σύμφωνα με την αστυνομία, μετά τη ληστεία, ήρθε στις 14 του μηνός την Αθήνα και έμενε σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό. Στο παρελθόν ο 30χρονος δράστης, είχε εντοπιστεί τρεις φορές από την αντιτρομοκρατική. Αρχικά τον είχαν εντοπίσει στο Αγρίνιο , αργότερα σε γιάφκα της οργάνωσης στην οδό Πλάτωνος στην Καλλιθέα και την τρίτη σε συναντήσεις του με άλλα μέλη της οργάνωσης, στα Εξάρχεια.Από τους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής θεωρείται βασικό στέλεχος της οργάνωσης, και ενα από τα βασικά του λάθη ήταν οι επαφές που είχε με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που βρίσκονταν υπο παρακολούθηση. Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι κάποιοι από τους συνεργούς του στη ληστεία είναι από τα μέλη της οργάνωσης που αναζητούνται και μάλιστα ενδεχομένως να είναι κάποιοι από αυτούς που διέφυγαν μετά τη συμπλοκή της Πεύκης τον Μάιο του 2011 κατά την οποία είχαν τραυματιστεί δυο αστυνομικοί κι ένας από τους δράστες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι, μας δουλεύουν.
Ο επιχ/τίας έκοβε τις αποδείξεις.
Δεν τον συνέλαβαν γιατί πλήρωναν οι πελάτες και δεν έκοβε, αλλά
γιατί κατά την διάρκεια του γεύματος στο τραπέζι δεν υπήρχαν οι αποδείξεις .
Βάσει νέας "ΠΟΛ" όφειλε να την κόβει "μετά την εκτέλεση (σερβίρισμα)" και να βρίσκεται στο τραπέζι κατά την διάρκεια του γεύματος.
Άρα έχουμε παράβαση και όχι φοροδιαφυγή.

Eίναι λυπηρό, κανένας να μην λέει την αλήθεια.
Και από εμάς -τους “αναγνώστες”- κανείς να μην ενδιαφέρεται για αυτήν.
Η υπόθεση με τον εξοργισμό της τοπικής κοινωνίας φαίνεται να είναι
πάλι η σαδιστική και χυδαία λειτουργία των δημόσιων λειτουργών,
-αμφοτέρων νομοθετούντων και χαμηλόβαθμων υπαλλήλων- οι οποίοι
συνεργαζόμενοι παγιδεύουν τους πολίτες.
Η πηγή του προβλήματος : Η “ΠΟΛ 1081/2009” (πολυγραφημένη υπουργική εγκύκλιος)
η οποία αναφέρει:
“Ορίζουμε όπως τα κέντρα διασκέδασης και τα καταστήματα γενικά, που διαθέτουν στο κοινό οποιοδήποτε είδος τροφής ή ποτού για επιτόπια κατανάλωση (εστιατόρια, ψητοπωλεία, ταβέρνες, καφετέριες, πιτσαρίες κ.λπ.) και υποχρεούνται να χρησιμοποιούν ή χρησιμοποιούν προαιρετικά φορολογική ταμειακή μηχανή του ν. 1809/1988 ή ηλεκτρονικό υπολογιστή για την έκδοση των φορολογικών στοιχείων λιανικής πώλησης, εκδίδουν και παραδίδουν τα φορολογικά στοιχεία αμέσως μετά την εκτέλεση (σερβίρισμα) κάθε μιας παραγγελίας, αρχικής ή συμπληρωματικής, ...”

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι διάλεξαν το πιο κρίσιμο στοιχείο της εγκυκλίου να είναι
μη μετρήσιμο. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ πχ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ” ή “ΜΑΖΙ” ή “ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ” ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ή "με την πληρωμή" αλλά “αμέσως μετά”.
Το πιο κρίσιμο στοιχείο διάλεξαν να είναι μη μετρήσιμο. Ο καθένας να το τεντώνει ή να το στενέυει όπως γουστάρει.. Οι εφοριακοί αλλιώς, οι επαγγελματίες -που δίνουν το αγώνα της παραγωγικής διαδικασίας- αλλιώς εκ των περιστάσεων.
Αυτό είναι το κόλπο. Αυτό κάνουν για δεκαετίες. Για να μπορούν κατά το δοκούν να γεννάνε παραβάσεις. Αν κατά τύχη μάθει κανένας για την “ΠΟΛ” και προστατευθεί, θα βρεθούν οι πολλοί
που δεν θα την γνωρίζουν, η ένα σωρό άλλα “νομοθετήματα” από τον κυκεώνα που συνεχώς βγάζουν για τους σκλάβους (=πολίτες)... Αντί οι ενέργειες των νομοθετούντων να έχουν σκοπό την προαγωγή της “ευημερίας και της προόδου” των πολιτών ώς πεμπτουσία και σκοπός συστάσεως του κράτους, έχουν σκοπό το αντίθετο. Έχουν μεταλλαχθεί σε τυράννους της τουρκοκρατίας.
Και είναι τόσα πολλές οι πονηρίες τους! Συνεχώς. Παραβιάζουν συνεχώς τον σκοπό συστάσεως
του κράτους. Την διασφάλιση της προόδου και της ευημερίας των πολιτών. Την διασφάλιση της ασφάλειάς τους.
Φίλοι μου οι γονείς μας και οι προγονοί μας θα χαιρόντουσαν να μην είμαστε χαλβάδες,
να μην τρώνε ότι βρωμιά μας πετάξουν. Να μην είμαστε καταναλωτικά ζώα. Εξαρτημένα.
Από ότι δείχνουν τα πράγματα, μέχρι τώρα, ότι παθαίνουμε, το αξίζουμε...
Γιατί με την αδιαφορία μας το επιτρέπουμε. Για χρόνια...
“Δούλεμα” λοιπόν από όλα τα μέσα ενημέρωσης (συμπεριλαμβανομένων των BLOGs), μιας και μας αποκρύπτουν την αιτία.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...