18/8/12

Εμπρός Ελλάδα!

Πηγή www.ethnikometopo.gr

Ο καπιταλισμός επιδιώκει την πλήρη διάλυση των εθνικών κρατών. Η Ευρωπαϊκή Ένωση καθοδηγείται ολοκληρωτικά από τις δυνάμεις του τραπεζικού- χρηματιστηριακού κεφαλαίου.
Το γραφειοκρατικό τέρας των Βρυξελλών επιχειρεί την πλήρη καταστολή των εθνικών δυνάμεων.
Οι ελίτ της μεταπολιτευτικής κοινωνίας οικοδόμησαν το κομματικό κράτος των συμμοριών που άφησαν την πατρίδα στο έλεος των κερδοσκόπων και των τραπεζιτών.
Οι πολιτικοί πρωτοστάτησαν στην διάλυση της εθνικής οικονομίας και υπερασπίστηκαν το ψευδοόραμα της Ευρωπαϊκής «πατρίδας».
Οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, εργολάβοι, εισαγωγείς, δεν πρόσθεσαν τίποτα στην πραγματική οικονομία, χρησιμοποίησαν λαθρομετανάστες και ανασφάλιστη εργασία, διέφθειραν τους πάντες, και χωρίς ίχνος πατριωτισμού μετέφεραν χρήμα και επενδύσεις εκτός Ελλάδας, πρωταγωνιστώντας στην καταλήστευση του προϋπολογισμού, επενδύοντας τίποτα ή ελάχιστα για να πάρουν τα πάντα.
Οι συνδικαλιστές εξέθρεψαν την νοοτροπία της πελατείας, των προνομίων και των άνομων συναλλαγών και στήριζαν όλες τις επιλογές που οδήγησαν στην χρεοκοπία.
Οι αργυρώνητοι και ημιμαθείς τεχνοκράτες, αποδείχτηκαν μεγάλοι απατεώνες. Χρησιμοποιήθηκαν από το πολιτικό σύστημα για να πείσουν ότι ο προσανατολισμός που προτάθηκε είναι ο ιδανικός. Έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιβολή της εξαρτημένης οικονομίας και ευθύνονται για την επιδημική μορφή που έλαβε ο ιδιωτικός δανεισμός.
Οι δημοσιογράφοι συνέβαλαν στον γενικότερο αποπροσανατολισμό και χειραγώγησαν τη κοινή γνώμη στους στόχους που έθετε κατά καιρούς το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο. …..
Όλο το κείμενο στο... www.ethnikometopo.gr

Κεντρικά Γραφεία Εθνικού Μετώπου: Σποράδων 38, Κυψέλη-Αθήνα. Πληροφορίες: Τηλ. 211-0191509 , E-mail: info@ethnikometopo.gr  , ethnikometopo@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: