24/8/12

Μισώ τη διαφθορά και όχι μόνο

Ένας αναγνώστης μου έστειλε το ακόλουθο σχόλιο. «Ελάτε τώρα κύριε Χατζάρα...ομολογήστε το. Μισείτε τους Υδραίους, για εκείνο το ατυχές περιστατικό με τον Καποδίστρια το 1831, αν θυμάμαι καλά. Από τότε όμως έχουν περάσει 180 χρόνια».
 Απαντώ:
 Εάν δεν είναι χιουμοριστικό το σχόλιο, είναι απολύτως εσφαλμένο και ο ανιστόρητο. Καμιά σχέση δεν έχει η σημερινή τουριστική  νήσος των διεφθαρμένων πασοκοδυσλεκτικών, με το νησί των ναυτικών. Εάν διάβαζε το βιβλίο μου για το 1821 ο σχολιαστής, θα ήξερε ότι θεωρώ τον δολοφονηθέντα Υδραίο, Αντώνη Οικονόμου, ως έναν από τους εκφραστές της επανάστασης των Φιλογενών. Επομένως είναι εντελώς λάθος και ανιστόρητο το σχόλιο.
Πράγματι τα σχόλια μου είναι αρνητικά για τους διεφθαρμένους Εβραίους Κοέν της Ύδρας, τους Κοχίνη και Ορλάντο, που δολοφόνησαν τον Αντώνη Οικονόμου, και για τους διεφθαρμένους και προδότες συνεταίρους τους, σαν τον προδότη και αλκοολικό Μιαούλη.
Άλλο οι Υδραίοι, τα πληρώματα, οι ναυτικοί, και άλλο οι Ρουφιάνοι, της Levant Company.
Αυτούς και 1000 χρόνια να περάσουν θα τους βρίζω και από τον τάφο μου.

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλά βεβαίως οι αναφορές στο ...21 είναι εκτός θέματος. Γιατί ΤΟ ΘΕΜΑ είναι η εκδήλωση της νομιμοφροσύνης στους "νταβάδες" εργοδότες πάντων πολιτικών και δημοσιοκάφρων. Αυτή η "νομιμοφροσύνη" έκαψε τον Καρατζαχίτλερ στη συνείδηση του πατριώτη λαού, αυτή η ίδια προδοτική στάση απέναντι του είναι που σας καθιστά αναξιόπιστους όλους τους δημοσιολογούντες. Διότι ο καθένας αντιλαμβάνεται πως όταν γίνεται εθνοκάθαρση στους έλληνες, όταν χάνουμε τη χώρα μας με οικονομική εξόντωση είναι τουλάχιστον περίεργο να μιλάτε για τις αποδείξεις-πρόσχημα και διχαστική χαζοπροπαγάνδα. Αφού ότι μας παίρνουν στρέφεται εναντίον μας, ή όχι ??

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς και ήταν χιουμοριστικό το σχόλιο. Μη σηκώνετε αμέσως τη χατζάρα.

Το βιβλίο σας δεν το έχω διαβάση ακόμα. Είναι στα υπ' όψιν όμως.
Πρός ώρας έτυχε να διαβάζω λίγο Παναγιώτη Κονδύλη.