22/8/12

O Πακιστανός μια χαρά η Μυρτώ πάντα σε κώμα

Να δοθεί στη δημοσιότητα ο φάκελος με τα ακριβή στοιχειά χορήγησης ασύλου στον δολοφόνο-βιαστή

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξακολοτθεί να νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο η 15χρονη Μυρτώ, που βιάστηκε και κακοποιήθηκε βάναυσα, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου στις 23 Ιουλίου, από τον «καημένο  Πακιστανό», που προστάτευαν οι αριστεροί δικηγόροι και οι ΜΚΟ. Η Μυρτώ, «βρίσκεται σε σταθερά βαριά κατάσταση και υποστηρίζεται από μηχανήματα», όπως ανακοίνωσε  ο διευθυντής της εντατικής  του Αττικού νοσοκομείου,  κ. Γιώργος Δημόπουλος, που είπε  ότι οι ιατροί προς το παρόν, δεν είναι σε θέση να κάνουν κάποια πρόβλεψη για την εξέλιξη της υγείας της, και ότι στις επόμενες μέρες, θα προκαλέσουν διάφορα ερεθίσματα, προκειμένου να διαπιστώσουν, αν ο εγκέφαλός της είναι λειτουργικός.
Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος,  κατέθεσε ερώτηση προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αντώνη Ρουπακιώτη και Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, ζητώντας εξηγήσεις σχετικά με τον φάκελο παροχής ασύλου  του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς και απαιτεί  «να δοθεί στη δημοσιότητα ο φάκελος με τα ακριβή στοιχειά χορήγησης ασύλου».
Ο κ. Μαρκόπουλος στην ερώτησή του τονίζει ότι η αποκάλυψη των στοιχείων της υπόθεσης, έφεραν στο επίκεντρο της επικαιρότητας το δυσεπίλυτο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης. «Με λύπη μας διαπιστώσαμε την παροχή εκ μέρους των Αρχών ειδικής μεταχείρισης στον πακιστανό υπήκοο, με το αστυνομικό & δικαστικό σώμα να επιδεικνύουν υπερβάλλοντα ζήλο για την ασφάλεια του και την προστασία της εν γένει προσωπικότητας του.Επιπλέον το ελληνικό κράτος παρείχε άσυλο – εξπρές στον πακιστανό εγκληματία, ενισχύοντας έμμεσα την λειτουργία ενός αέναου δουλεμπορικού παρακράτους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...