27/8/12

Νέες «αφίξεις» 69 ΛΑΘΡΟ από την Τουρκία

Καζάνι που βράζει η Κορινθος
Αυξάνονται οι αφίξεις «παράνομων» ή «παράτυπων» που τους ξεφορτώνει η Τουρκία ξανά στα νησιά μας. Για να διευκολύνουν το ξεφόρτωμα άλλωστε οι Τούρκοι έκλεισαν πριν τρεις μέρες και το στρατιωτικό τους φυλάκιο απέναντι από την Ψιλή Άμμο της Σάμου.
Στην περιοχή του Ηραίου, συνελήφθησαν 14, που αναχώρησαν με ταχύπλοο σκάφος από τις τουρκικές ακτές και αποβιβάστηκαν σε παραλιακή περιοχή της Σάμου. Οι νεοαφιχθέντες ήσαν 2 υπήκοοι Μιανμάρ ηλικίας 18 και 20 ετών και 12 υπήκοοι Αφγανιστάν (10 άνδρες και 2 γυναίκες) ηλικίας από 16 έως 36 ετών. Τις πρωινές ώρες χθες εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Σάμου, από σκάφος του FRΟΝΤΕΧ, φουσκωτή μηχανοκίνητη λέμβος με  40 αλλοδαπούς, (26 άνδρες, 6 γυναίκες και 8 ανήλικα παιδιά). Η FRΟΝΤΕΧ έκανε τη δουλειά της, δηλαδή ειδοποίησε το Λιμενικό να τους «διασώσει», και οι ΛΑΘΡΟ, όπως τους είχαν δασκαλεμένους μόλις αντιλήφθηκαν το ΛΣ010 έσκισαν το φουσκωτό την και έπεσαν στην θάλασσα, και μεταφέρθηκαν πρώτα στο Πυθαγόρειο και μετά από εντολή από την Αθήνα, οι λαθρομετανάστες που δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα μεταφέρθηκαν στον δεύτερο όροφο του Λιμενικού Ταμείου Σάμου, όπου τους κέρασαν κρουασάν, τσάι, γάλα, και καφεδάκι,με δαπάνες του ελληνικού λαού.
Στο Βαθύ της Σάμου , ο Παυλόπουλος, είχε εγκαινιάσει τον Δεκέμβριο του 2007, το «Πρότυπο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας» παράνομων μεταναστών, (Λαθρομεταναστών), με 11 αυτοτελή μπανγκαλόους για 300 άτομα, με ιατρείο και αναρρωτήριο, (με τον απαιτούμενο εξοπλισμό), που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από ξενοδοχειακές μονάδες, για να τους υποδέχεται ο Παυλόπουλος « όχι ως καραβοτσακισμένους ναυαγούς της ζωής, αλλά ως ανθρώπους που έχουν δικαίωμα στην αξιοπρέπεια», και που μας κόστισε 2700000 ευρώ. Σήμερα το «Πρότυπο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας», του Παυλόπουλου δεν λειτουργεί επειδή έχει υποστεί πολλές ζημιές που έγιναν από τους «φιλοξενούμενους» και απαιτείται περίπου 1 εκ ευρώ περίπου για να ξαναλειτουργήσει.
Φουσκωτό, στο οποίο επέβαιναν «15 παράνομοι μετανάστες» εντόπισε το Λιμενικό και ανοικτά τη περιοχής Κουτσουκίδι της Λέσβου. Και στη Μυτιλήνη κατά την εμφάνιση του περιπολικού του Λ.Σ. οι ΛΑΘΡΟ έσκισαν το φουσκωτό, και ε΄πεσαν στην θάλασσα για να διασωθούν. Μετά την περισυλλογή οδηγήθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για υγειονομικές εξετάσεις, και μετά τους κέρασαν κρουασάν, τσάι, γάλα, και καφεδάκι, με δαπάνες του ελληνικού λαού.
-Στην Κόρινθο ηρεμία επικρατεί εντός του στρατοπέδου Καλογερόγιαννη, όπου «φιλοξενούνται», 300-400 λαθρομετανάστες, και όπου λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες συνεπλάκησαν ορισμένοι από τους λαθρομετανάστες εντός του στρατοπέδου. Κατά τις συμπλοκές, που μπορεί να ήσαν και εξέγερση, τραυματίστηκαν τέσσερεις, που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της πόλης. Οι δύο από αυτούς νοσηλεύονται, φρουρούμενοι στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ οι άλλοι δύο επέστρεψαν στο στρατόπεδο, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εν τω μεταξύ, αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στο στρατόπεδο, που είχε διακοπεί με εντολή του δημάρχου της πόλης.
-Οι «ενδιαφερόμενοι» διεφθαρμένοι δικηγόροι και δημοσιογράφοι, οι ΜΚΟ, και οι ΣΥΡΙΖΟφιλανθρωποι, βρήκαν «νέο περιστατικό βίας», «που προκαλεί Σοκ». Ένας Αιγύπτιος, κατά δήλωση του, που στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και βρίσκεται παράνομα στη χώρα, επιτέθηκε σε δύο Έλληνες στη Μανωλάδα, και εκείνοι τον έδειραν. Αυτόν τον «βασανισμό του λαθρομετανάστη», τον εμφανίζουν οι ρουφιάνοι ως εξής: «τον έσυραν με το αυτοκίνητο για ένα χιλιόμετρο». Τον ίδιο ψευδή βασανισμό στη Μανωλάδα είχαν εμφανίσει και πριν δύο χρόνια.

Σπύρος  Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η φροντεξ υπαρχει για ενα λογο,

να καταγραφει για λογαριασμο των ευρωπαιων τα στοιχεια των αλλοδαπων ωστε να μπορει η καθε χωρα να αποδειξει υστερα στην ελλαδα,αν βρεθει στο εδαφος αυτης ,οτι προερχεται απο την ελλαδα (και οχι φυσικα οπως πραγματι συμβαινει την τουρκια που ουδεποτε θα υπεγραφε την αυτοκαταστροφη της) και επομενως συμφωνα με το δουβλινο 2 που ΕΠΕΒΑΛΛΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ για να τους ηρεμησει τοτε,επιστρεφει εδω πακετο....

οι ελληνες πολιτικοι παραπλανουν συστηματικα τους ελληνες για το δηθεν ρολο αποτροπης της φροντεξ ενω απλως ειναι εργαλειο πρωτης εισβολης και καταγραφης,εργαλειο διασφαλισης οτι αυτοι θα μεινουν μονον στην ελλδα και πουθενα αλλου στην ε.ε!!

οι λιμενικες αρχες πρεπει να αρνουνται κατοπιν εντολων καθε κληση των αλλοδαπων για περισυλλογη αν προκαλουν αυτοναυγιο απο δολο και να τορπιλιζουν τα πλοιαρια και φουσκωτα αν δεν υποχωρουν αυτα προς τα τουρκικα χωρικα υδατα κατοπιν εντολης των δικων μας.

αυτη ειναι η μονη οριστικη καταπαυση του ασυμμετρου επιοικιστικου πολεμου,καθε αλλη σταση θα οδηγει σε φαυλο αδιεξοδο και θα πολλαπλασιαζει το χαος στη χωρα.

ζητειται ηγητωρ με αποφασιστικοτητα γεναιοτητα και αντιληψη του ιστορικου φορτιου του ζητηματος για να το εφαρμοσει....

να σωσει την ελλαδα θυσιαζοντας εαυτον στην ανοησια των σημερινων ελληνων...

επιτελους ας βρεθει καποιος να γραψει στους ορχεις του τα υλακτουντα κτηνη της ημεδαπης....