6/12/13

Μεγαλεία: Παρασκευή και 13 ο Νότης ο φελλός στα ...Κεντρικά

Η Ουάσιγκτον περιμένει και πάλι με ανυπομονησία τον υφυπουργό Panagiotis Mitarachi, ο οποίος θα ενημερώσει τους αμερικανούς για τις «ελληνικές προτεραιότητες στην προεδρία της Ευρ. 'Ενωσης».

O Νότης ο φελλός, θα μιλήσει Παρασκευή και 13 (Δεκεμβρίου), στο Center for Strategic & International Studies (CSIS), και ως συνήθως σε ακροατήριο 20-30 ανθρώπων.

Ο εξοχ. υφυπουργός κ. Μηταράτσης (γνωστός στο Ελλαδιστάν και ως «ο Νότις ο φελλός Μηταράκης», θα μείνει στην ιστορία για την εντυπωσιακή ανικανότητά του να προσελκύσει έστω και μία επένδυση ή να προστατεύσει έστω την ονομασία προέλευσης «ελληνική φέτα».

Δυστυχώς, στην Ελλάδα, εξαιτίας της άγνοιας και της διαχρονικής παραπληροφόρησης από τους ανταποκριτές των συστημικών ΜΜΕ της Αθήνας στις ΗΠΑ, μία ομιλία-συζήτηση με ολίγους θεατές αλα... καφενείο, σε ''think Tank'' θεωρείται... ''σπουδαία υπόθεση'', ενώ στην Αμερική ουσιαστικά δεν λαμβάνεται υπόψην και κανείς δεν ασχολείται με αυτές, παρά μόνο οι ιθύνοντες των Ιδρυμάτων, με την ελπίδα να βρουν θύματα ως οικονομικούς υποστηρικτές.

Η Ελλάδα πάντως «σκίζει» στις ΗΠΑ με... κρασογνωσία, μεζεδογνωσία και διατροφή ελληνική. Κατάντησε μόδα κάθε λίγο και λιγάκι να γίνονται εκδηλώσεις-τραπεζώματα από τις διπλωματικές αρχές μας στις ΗΠΑ, με στόχο την... «προώθηση της Ελλάδας στους Αμερικανούς», μέσω μεζέδων, τηλεμαγείρων, ελληνικής διατροφής και άλλων γραφικών.
Πρόσφατα μαζεύτηκαν σε μια αίθουσα του Κογκρέσσου 5-6 μάγειροι, έφτιαξαν μεζέδες, έφαγαν καμιά 20αριά υπάλληλοι του Κογκρέσου, πήγε και ο πρέσβης μας και το γνωστό λαμόγιο Ελληνοαμερικανός βουλευτής από τη Φλόριδα, που έβγαλαν και... λόγο, μαζί με τα γραφικά ''ώπα'' και η όλη γραφικότητα παρουσιάστηκε ως ''μεγάλη προβολή της Ελλάδας''.
Στις ΗΠΑ γνωρίζουμε ότι η ''ημέτερη σαβούρα'' στέλνεται ως διπλωματικές αποστολές του υπουργείου Εξωτερικών (υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις), αλλά αναρωτιόμαστε: Οι 'Ελληνες διπλωμάτες-τουρίστες, είναι τόσο φτωχοί σε ιδέες γιά να προβάλουν την Ελλάδα και καταλήγουν σε μεζέδες, κρασί και ''ώπα'', με αποτέλεσμα να δείχνουν πόσο άσχετοι-ανίκανοι είναι και να καταντούν γραφικοί;

ΥΓ.Η πανΚρητική Αμερικής, μετά τον πατερα Μητσοτάκη (2006), τιμά και την κόρη του με το «Βενιζέλειο Βραβείο». Και η Ομογένεια αναρωτιέται: Ολόκληρη Κρήτη, μόνο την κρατικοδίαιτη οικογένεια της ρεμούλας έχει να προβάλει και να τιμά;

Πηγή www.kalami.net  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα πάει και το αγόρι του ο Κωστής; Χωρίς τα ποστίς;

Ανώνυμος είπε...

Να δώσω μια πρόβλεψη ? Το γράφω σε άσχετο θέμα.Έρχονται εκλογές μέχρι Απρίλιο πριν τις Ευρωεκλογές και τις δημοτικές.Στις ευρωεκλογές πάμε με Τσιπρέν αρχηγό για μικρότερες κρούσεις και για αποσυμπίεση στο καζάνι.Σκεφτείτε να δείτε πως δένει το γλυκό.Άλλωστε πάντα ο Αντώνης είναι των εκπλήξεων.Μέχρι και στην έξοδο.Αν δεν θέλετε μη το κοινοποιήσετε το σχόλιο καθότι άσχετο αν θέλετε κοινοποίηστε το.Άλλωστε πρόβλεψη είναι.Δεν είναι είδηση.


Θαυμαστής Τζούλιας.

Ανώνυμος είπε...

OΥΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΟΥΡΑ + ΔΩΡΟ ΑIDS!

http://paspartoy.blogspot.gr/2013/12/blog-post_6849.html



1944-2013 ! ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

http://paspartoy.blogspot.gr/2013/12/1944-2013.html

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...