22/12/13

ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ

Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ Ο ΝΟΤΗΣ Ο ΦΕΛΛΟΣ, Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ Η ΑΛΚΟΟΛΙΚΙΑ.
  ΟΙ ΛΙΡΑΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΟΙ «ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΙΚΟΙ» ΚΑΙ ΟΙ «ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ» ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΕΙ ΠΑΡΕΙΝΤ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

ΥΓ. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΙΩΣΗ! 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος "σε όλα ΝΑΙ", αποφάσισε ξαφνικά οτι έχει συνείδηση κι εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Τούμπες;; Αν είχε συνείδηση θάπρεπε να ψάχνει λαγούμι να κρυφτεί τώρα, κι όχι να φτιάχνει νέο κόμμα όπως λένε οι κακές οι γλώσσες Σπύρο!! Άρα εμείς δεν λέμε ναι!!! Λέμε όχι στους επαγγελματίες πολιτικάντηδες που μας έφεραν σαυτή την εξαθλίωση! (Αν δεν δημοσιεύσεις το σχόλιό μου θα το καταλάβω...θα είναι γιατί θέλεις κι εσύ να γίνεις ένας απο αυτούς.)

Ανώνυμος είπε...

Και ο kostis με τα postis...

Ανώνυμος είπε...

Διδεται η εντυπωσις οτι αφου βγαλουν την ΧΑ εκτος νομου (προς τα κει βαδιζουν), θα πρεπει να υπαρξει ενας χωρος υποδοχης των "θυμωμενων" δεξιων που αισθανονται προδομενοι και για να μη την κανουν για ΣΥΡΙΖΑ (επ ουδενι θελουν αυτονομια του για να χειραγωγειται απο μια τσοντα τυπου ΔΗΜΑΡ για παραδειγμα). Μεσα στο πλαισιο που προαναφερθηκε ταιριαζει ο Βυρωνας και ενδεχομενως και η Ραχηλ που ανεξαρτοποειται (οι ΑΝΕΛ δεν θα υφιστανται στις ερχομενες βουλευτικες).

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμο Κυρ Δεκ 22, 02:17:00 μ.μ.
Αγαπητέ, δεν γίνεται ο εθνικιστής να ψηφίσει τους πάτρωνες του λαθρομετανάστη και τους αλήτες του ΑΝΤΙΦΑ.
Στην ανάγκη κάτι θα βρεθεί.
Γ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 11:08 : Καλά μπαίνεις σε αυτή την σελίδα και υπονοείς ότι μπορεί ο Κος Χατζάρας να θέλει να γίνει σαν κι αυτούς;
Δεν διαβάζεις τι γράφει συνέχεια; Δεν καταλαβαίνεις ή διαβάζεις μόνο τους τίτλους; Διοαφορετικά δεν θα έκανες τέτοιο σχόλιο.
Κατά τα άλλα,ο Βύρωνας άργησε πολύ να φύγει. Τόσα και τόσα άλλα ψήφισε... Δεν έπρεπε να μείνει τόσο πολύ....

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 09.58: Το άρθρο έτσι όπως γράφτηκε, είναι ξεκάθαρα υπέρ του Βύρωνος βεβαίως-βεβαίως, (αν και θα μπορούσε να μην είναι!! Μάλλον εσύ δεν διαβάζεις καλά...με αγάπη, ανώνυμος 11.08