2/12/13

Ου λήψεις το όνομα μου ρε!

Ο φασιστικός Αντιρατσισμός στην πράξη

Ο Ιταλός πολιτικός της Λίγκας του Βορρά Πάολο Πολιντόρι, στο προεκλογικό Συνέδριο του κόμματός του την περασμένη άνοιξη, εξέφρασε μια ξεκάθαρη πολιτική θέση. Είπε ότι ο «η παγκόσμια οικονομική δύναμη βρίσκεται στα χέρια των Εβραιο-Μασόνων» και ότι η δοτή κυβέρνηση του τραπεζίτη Μάριο Μόντι ήταν «εκφραστές της Εβραιο-Μασονικής εξουσίας». Ο Πολιντόρι είπε ακόμα ότι «τόσο ο Ιταλός πρωθυπουργός, όσο και ο Έλληνας Παπαδήμος , ήσαν άνθρωποι άνδρες Goldman Sachs, μιας Εβραϊκής τράπεζας που έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια νέα παγκόσμια τάξη και επιδιώκει να καταργήσει σταδιακά την κυριαρχία των επιμέρους εθνικών κυβερνήσεων».

Αυτή ήταν μια πολιτική τοποθέτηση σε ένα συνέδριο κόμματος.
Αμέσως, το κύκλωμα των «ευπαθών» ξεσηκώθηκε, και ένας Εβραίος δικηγόρος μήνυσε τον Πολιντόρι, με βάση την «αντιρατσιστική» νομοθεσία, διότι οι δηλώσεις του απηχούσαν, «ανησυχητικά νεοφασιστικά σλόγκαν, με σαφή υποκίνηση σε φυλετικό μίσος».

Αυτή είναι η ουσία του αντιρατσισμού. Με αόριστες κατηγορίες απαγορεύεται κάθε αναφορά στην ανθρωποφάγα παγκόσμια ιουδαϊκή Χούντα. Η αναφορά στους ιουδαίους τοκογλύφους είναι υποκίνηση φυλετικού μίσους. Και όποιος τολμήσει να μιλήσει για την Γκόλντμαν Ζαξ είναι νεοφασίστας .

Απαγορεύεται λοιπόν να πεις ξεκάθαρα την αλήθεια. Απαγορεύεται να εκφράσεις τη Γνώμη σου. Απαγορεύεται να «δείξεις» του υπευθύνους της κρίσης .
Η άνωθεν διαταγή είναι : Ου λήψεις το ονομά μου! Σκασμός . Raus!

ΥΓ. Arbeit macht frei ρε, νεοφασίστες ρατσιστές, που θέλετε και σπίτι και ρεύμα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόλις τέλειωσα το 1ο βιβλίο "Οι αθέατοι". Νομίζω ότι όποιος δεν το έχει διαβάσει αυτό ή το βιβλίο του Κ. Πλεύρη "Οι εβραίοι" είναι άσχετος και εκτός πραγματικότητας.
Η "κόκκινη συμφωνία" σε προσγειώνει ανώμαλα και είναι γροθιά στο στομάχι.
Από τα καλύτερα του είδους! Θαυμάσιο!
Όποιος δεν το έχει αγοράσει έχασε!!!
(τώρα ξεκινάω και το επόμενο βιβλίο και προβλέπω ότι θα είναι κι αυτό καταπληκτικό).
ΜΠΡΑΒΟ Κε ΧΑΤΖΑΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

@ Τρί Δεκ 03, 09:57:00 π.μ.

Ρε συ!
Ο Αδωνις εισαι;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...