12/12/13

Ξεσκεπάστηκε πλήρως το σχέδιο του ΚΑΤΑΡ

Η Χούντα των Αλ Θάνι εκπαιδεύει τους δολοφόνους της Ταξιαρχίας αλ Νούσρα που δρουν στη Συρία και θέλει να διαδώσει τον Βαχαμπισμό σε όλον τον κόσμο!!!

Δεν είναι πλέον μυστικό ότι το Κατάρ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημιουργία του χάους που έχει καταστρέψει Συρία .Άνθρωποι που «γνωρίζουν» αποκάλυψαν ότι στην καρδιά της Ντόχα, της πρωτεύουσας των Αλ Θάνι λειτουργούν «Κέντρα εκπαίδευσης» ,για τους δολοφόνους διαφορετικών εθνικοτήτων που αποστέλλονται στη Συρία για την ανατροπή της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ - Άσαντ .

Η εκπαίδευση των επίδοξων δολοφόνων είναι «θεωρητική» και «πρακτική». Στο θεωρητικό πρόγραμμα διδάσκονται οι βαχαμπίτικες (Ουαχάμπι) διδασκαλίες και στην πρακτική περιλαμβάνεται η στρατιωτική εκπαίδευση.
Οι «βαχαμπίτες μαχητές» στρατολογούνται από διάφορες χώρες όπως το Αφγανιστάν , το Πακιστάν , την Υεμένη αλλά και την Τσετσενία, μέσω διαφόρων οργανώσεων που εργάζονται κάτω από την κάλυψη των «κέντρων απασχόλησης».
Η Κρατική Ασφάλεια του Κατάρ ,που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2004 με τη συγχώνευση της πρώην Γενικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ( Mukhabarat ) και της Κρατικής Υπηρεσίας Ασφαλείας ( mubahith ) , θεωρεί ότι οι φτωχές ισλαμικές χώρες είναι «καλές αγορές» για να βρεθούν μελλοθάνατοι πολεμιστές που δεν θα έχουν υψηλές απαιτήσεις .
Τα «Κέντρα απασχόλησης» προσλαμβάνουν τους φτωχούς υποψήφιους μαχητές και μετά οι άνθρωποι αυτοί μεταφέρονται σε εβδομαδιαία βάση σε κέντρα κατάρτισης στην Ντόχα και υπόκεινται σε στρατιωτική εκπαίδευση υπό την επίβλεψη των Ειδικών Δυνάμεων του Κατάρ στις οποίες έχουν προσληφθεί τέως αξιωματικοί του στρατού του Σαντάμ .
Για την «ιδεολογική κατήχηση» στην οποία οι Καταρινοί δίνουν προτεραιότητα, χρησιμοποιούν Ουαχάμπι ιερείς.

Από την 3η Ιανουαρίου του 2012 μέχρι και το τέλος Απριλίου του 2013, στρατιωτικά αεροσκάφη του ΚΑΤΑΡ έκαναν 90 πτήσεις προς την Τουρκία και την Ιορδανία και μετέφεραν τους εκπαιδευμένους πολεμιστές για τη Συρία στους οποίους παρέχουν μισθό 150 δολ. τον μήνα εφόσον βρίσκονται στα «πρόσω».
  Οι πτήσεις συνεχίζονται έως και σήμερα.
Παράλληλα το ΚΑΤΑΡ μαζί με τη Σαουντική Αραβία που είναι το κέντρο του βαχαμπιτισμού εξοπλίζουν με κάθε λογής όπλα τους «αντάρτες». Πηγές προσκείμενες στην κυβέρνηση του Κατάρ λένε ότι το Κατάρ έχει μέχρι στιγμής διαθέσει πάνω από 3 δισ. δολάρια για να στηρίξει τους αντάρτες.

Για τους δυτικούς αναλυτές δεν είναι ακόμη σαφές, ποιες οπλιτικές στοχεύσεις της δυναστείας του Εμιράτου εξυπηρετεί το ξόδεμα των πετροδολαρίων για να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε μια χούφτα μαχητές που θα πολεμήσουν στη Συρία και ποια είναι τα οφέλη που θα αποκομίσουν μακροπρόθεσμα .
Στο Κατάρ , που εμφανίζεται στην διεθνή πολιτική σκηνή ως δορυφόρος της «υπερμάχου» της Δημοκρατίας και του δίκαιου Ουάσιγκτον , επικρατεί ο απόλυτος ελέω Αλλάχ ισλαμοφασισμός, ενώ το Εμιράτο χρηματοδοτεί την τρομοκρατία στη Συρία και σε όλο τον κόσμο.
Ο ελέω Αλλάχ σείχης Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι που ανέβηκε στον θρόνο το 1995 ανατρέποντας τον πατέρα του, απαγορεύει την ελευθερία του λόγου στη χώρα του, λογοκρίνει κάθε είδηση που μεταδίδεται και αστυνομεύει κάθε πνευματική δραστηριότατα στο εσωτερικό της χώρας του, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στη διακυβέρνηση.
Ο σείχης αλ Θάνι είναι ένας φανατικός Βαχαμπιστής έχει δημιουργήσει έναν κρατικό μηχανισμό που έχει τα χρήματα και τους ανθρώπους για να επεκτείνει σταδιακά τον Βαχμπισμό και να υποτάξει ολόκληρο τον κόσμο των απίστων . Αυτή η ιδεολογία που προωθείται και μέσα από το Al Jazeera .

Σε αυτό το πλαίσιο είναι κατανοητή και η αποστολή από το ΚΑΤΑΡ και την Σαουδική Αραβία μεταναστών στην ελλάδα αλλά και η απαίτηση τους για τη δημιουργία σουνίτικου τζαμιού που θα τεθεί άμεσα υπό τον έλεγχο των Ουαχάμπι.

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μη φοβεισθε η καραφλη τσουλα ο μακης ο φ και τα αλλα κοπριτοπουλα του μεγαρου μαζι με την αδεκαστη δικαιοσυνη της κυλοττας θα τους συλλαβουν ολους ....