13/7/14

Ο χαλίφης είναι πράκτορας της «Mossad»

Ο Edward Snowden, αποκάλυψε ότι η ισλαμική οργάνωση«Ισλαμικό Κράτους στο Ιράκ και τοΛεβάντε», δημιουργήθηκε με τη συνεργασία των υπηρεσιών πληροφοριών τριών χωρών, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας και του Ισραήλ, με σκοπό να προσελκύσουν τους εξτρεμιστές από όλον τον κόσμο, στο «χαλιφάτο».
Ο Σνόουντεν είπε ότι το σχέδιο αυτό έθεσε σε εφαρμογή ένα παλαιότερο βρετανικό σχέδιο με την κωδική ονομασία «Σφηκοφωλιά».
Σύμφωνα με τα έγγραφα του Σνόουντεν, ο «Abu Bakr al Baghdadi», έχει υποβληθεί σε εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, που διήρκεσε έναν ολόκληρο χρόνο από τη στρατιωτική πτέρυγα της Mossad, τόσο στην τέχνη της δημόσιας ομιλίας όσο και σε μαθήματα ισλαμικής θεολογίας από τους σαουδάραβες.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τυχαίο που και οι άλλες δύο χώρες (εκτός του Ισραήλ) είναι οι σφηκοφωλιές των περιούσιων ? Δεν νομίζω. Η απόκάλυψη Snowden επιβεβαιώνει ότι έχουμε επανάληψη ενός στημένου ολοκαυτώματος από τα ίδια περιούσια κέντρα των τραπεζιτών της Νέας Υόρκης(όπως λέει και ο Σπύρος) αλλά αυτή τη φόρα με άλλο σκοπό.
---ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ BMW--
Δημήτρης ΜΟΝΑΚΟ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

This is very interesting, You're a very skilled
blogger. I have joined your feed and look forward
to seeking more of your great post. Also, I have shared your site in my social
networks!

Here is my web-site :: Best Vape Pen

Ναταλία είπε...

Σε εφημεριδουλα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ(!) σχολειου, διαβασα την ειδηση οτι: 'Το χαρτι της εφημεριδας περιεχει τοξικες ουσιες που οταν τις ανακυκλωνουμε και τις κανουμε π.χ. κουτι για δημητριακα η οτιδηποτε αλλο, μπορει να μας προκαλεσει σοβαρες αρρωστιες!! Γι' αυτο και πρεπει να μπει τελος στην ανακυκλωση του χαρτιου"!
Και οχι μονο, θα προσθεταμε εμεις, αφου και για τις μπαταριες το ιδιο και χειροτερο γινεται με την μολυνση του υπεδαφους για να μην αναφερω τις λαμπες οικονομιας ποσο κακο κανουν ουτε για τους καταλυτες αυτοκινητων που μολυνουν σε βαθος το υπεδαφος πολυ περισσοτερο απο την αερια μολυνση καυσης της βενζινης χωρις καταλυτη!
Αρα: ολα αυτα περι οικονομιας ειναι αλλη μια ΦΟΥΣΚΑ για να οικονομανε κυκλωματα;!
Αφου ΤΙΠΟΤΑ θετικο δεν προσφερουν. Ακουει κανεις;!

Ανώνυμος είπε...

http://www.gossip-tv.gr/inside-stories/G-Politics/story/272808/petros-tatsopoylos-epi-dyomisi-hronia-imoyn-gay-kai-meta-imoyn-ehthros-ton-omofylofilon

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣ Η ΓΚΟΥΕΡΝΙΚΑ

ΑΥΡΙΟ Η ΜΥΚΟΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Οποιος ελληνας-ελληνοφωνος ''φεντεραλιστης'' παει να πολεμησει για το ΗΠΑ-ΝΑΤΟ συμπραξη για το ΧΑΛΙΦΑΤΟ Α.Ε. εναντιων του οποιου Ιραν ή Ρωσιας θα ειναι πολυ μεγαλο κορο'ι΄δο τελικα!


Σατυρος

Ανώνυμος είπε...

θα ηταν εκπληξη αν δεν ηταν πραχτορι των οβριων

Ανώνυμος είπε...

http://www.aasr.gr/grandLodge/gr/masonry_and_revolution.html



http://books.google.gr/books?id=z_wTAQAAMAAJ&pg=PA263&lpg=PA263&dq=%CE%9A%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BF+%CE%A6%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B7&source=bl&ots=5bU8fszCKA&sig=v6arV4U0RGjyj8RNi7-7QIpsJ7w&hl=el&sa=X&ei=7D7FU82TE-jMygPh8IBI&ved=0CEMQ6AEwBjgU#v=onepage&q=%CE%9A%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%BF%20%CE%A6%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B7&f=false

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...