9/12/14

Ο άγιος Τρύφων να κάνει το θαύμα του

Συντεταγμένα σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές την 1 Φεβρουαρίου 2015

  Ψήφο εμπιστοσύνης από τον σκατοπαξιμάδη είχαν αλλά οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο παρερμηνείας στην «κυνοπραξία» φον Αντωνάκη και συνταγματολόγου. Εγγυήσεις εφαρμογής των συμφωνηθέντων. Επομένως εκλογές με τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή και βλέπουμε.

Για πρώτη φορά στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης ανακοίνωσαν την έναρξη της διαδικασίας εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας 17 Δεκεμβρίου, χωρίς να έχουν υποψήφιο. Ελπίζουν ακόμα στον Κώστα το Νωθρό που η Νατάσα του λέει να κάτσει σπίτι και να βλέπει τον Παναθηναϊκό στην τηλεόραση . Χωρίς το ΝΑΙ του Νωθρού , στις 29 Δεκεμβρίου δεν υπάρχουν οι 180. Οπότε στις 30 θα διαλυθεί «συντεταγμένα» η Βουλή, θα θυροκολληθεί το Προεδρικό Διάταγμα και θα πάμε σε εκλογές την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015, που εορτάζει ο Άγιος Τρύφων ο Μάρτυρας, που είναι θαυματουργός και εξαγνίζει τις μολυσμένες από τα δαιμόνια του ΔΝΤ τις «αδύνατες ψυχές». (Άσε που γιορτάζει και η Μπαρντώ).

YΓ. Γιορτάζουν ακόμα ο Νεομάρτυρας Αναστασίος του  Ναυπλίου (†1655), η Περπετούα και οι συν αυτή μάρτυρες, ο  Θεΐων και οι δύο παίδες, ο μεγαλομάρτυρας Ηλίας , ο Ρευκάτος, ο Σατορνίλλος, ο Σατίρος, ο Σεκούνδος και η Φηλικιτάτη, ο Όσιος   Βασίλειος αρχιεπίσκοπος Θεσσαλονίκης , ο όσιος Πέτρος της Γαλατίας, ο Αντώνιος ο ερημίτης , ο Τιμοθέος, η Οσία  Μπριντζίτ, η προστάτιδα της Ιρλανδίας, ο Συμεών ο  νέος Στυλίτης, και οι Αδριανός, Πολύευκτος, Πλάτων και Γεώργιος που μαρτύρησαν στα Μέγαρα.

ΥΓ.Οι "Πυθαγόρειοι" μετράνε 11 την πρώτη Φεβρουαρίου. Πολύ καλύτερα από το 9 της 27ης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλε ποιος τρυφων;

ο σαχλαμαράς ;

Ανώνυμος είπε...

Μασόνος νά 'ναι πάντα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κι ας είναι Πύρρος Δήμας, Σταύρος Δήμας, δεν έχει και πολλή σημασία...

Και απόδειξη ότι θέλουν πάντα μασόνο πρόεδρο είναι ότι θα μπορούσε κάλλιστα ο Σαμαράς να προτείνει για πρόερο τον Μανώλη Γλέζο ή τον Μίκη Θεοδωράκη και έτσι να "στριμώξει" τον ΣΥΡΙΖΑ...

Leykios Veros είπε...

"ΥΓ.Οι "Πυθαγόρειοι" μετράνε 11 την πρώτη Φεβρουαρίου. Πολύ καλύτερα από το 9 της 27ης. "

Σας παρακαλώ να μας βοηθήσετε να καταλάβουμε το παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

"ΥΓ.Οι "Πυθαγόρειοι" μετράνε 11 την πρώτη Φεβρουαρίου. Πολύ καλύτερα από το 9 της 27ης. "

Που να δείς πως μετράμε εμείς οι 12θεϊστές.