21/12/14

Η τηλεοπτική πόλωση που θα φέρει τη σφαγή των «Κουλάκων»

Δύο εικοσιτετράωρα πριν την δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του προέδρου της Δημοπρασίας, σε συνθήκες ακραίας τηλε-πόλωσης, δεδομένου ότι στην ερώτηση της Rass «εάν ήσασταν βουλευτής, θα ψηφίζατε υπέρ ή κατά της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας;», το 46,4% απαντά υπέρ και το 45,1% κατά, ο φον Αντωνάκης αγωνίζεται για την καρέκλα του, και απορρίπτει τη «θολή» κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» που του προτείνουν και επεξεργάζεται τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών την 25η Ιανουαρίου, που θα δώσουν καθαρή λύση, διότι «τα διλήμματα για τους κινδύνους που θα επιφέρει μία πιθανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που τίθενται τώρα (τηλεφωνικά) στους βουλευτές θα τεθούν στη συνέχεια στους πολίτες», όπως εξηγεί ο επιτελάρχης von Murutis.

Ο φον Αντωνάκης που διατηρεί σταθερά την πρωτιά στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός με ποσοστό 46% και κλείνει την ψαλίδα αφου η διαφορά του, από το ΤΣΙΡΙΖΑ έπεσε στο 3,4% από το 5,3% σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, με τηλε-μήνυμά προς τους τηλε- πολίτες θα περιγράψει τους κινδύνους που εγκυμονούν οι πρόωρες εκλογές, θα κάνει τον απολογισμό του κυβερνητικού του έργου, θα δεσμευτεί για την προληπτική γραμμή στήριξης, και θα ζητήσει την διατήρηση της τηλεοπτικής σταθερότητας.

Ο Αξελ που σαρώνει στην παράσταση νίκης , καθώς το 77,3% εκτιμά ότι θα ερχόταν πρώτο κόμμα αν είχαμε άμεσα εκλογές, ετοιμάζεται να σφάξει τους Κουλάκους και διακηρύσσει ότι «ο (ΕΑΜικός) λαός, οι τίμιοι πολίτες, δεν θα χάσουν, αλλά θα κερδίσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια». Για τους καλούςστοργή και προδερμ για τους κακούς «κονσερβοκούτι».
Τα ίδια έλεγαν και οι ομόφυλοι του στη Ρωσία το 1927, και ο Γλέζος το 44.
Μόνο οι «εθνοπροδότες» δάσκαλοι, παπάδες, στρατιωτικοί, χωροφύλακες, μεροκαματιάρηδες θα πλήρωναν με κουβάδες αίμα, όπως ζητούσε ο Hirsch Apfelbaum ή Ovsei-Gershon Aronovich ο επιλεγόμενος και Ζηνόβιεφ ,που ήταν καλός και φιλάνθρωπος. «Με τη νέα διακυβέρνηση κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Αν για κάποιους είναι και εδώλιο κατηγορουμένου τόσο το χειρότερο για αυτούς» είπε ο Αξελ που ετοιμάζει έκτακτα ανταρτοδικεία για όσους βρίσκονται στους «παραθαλάμους της εξουσίας και του πλούτου» , ενώ θα πέσει μαχαίρι στις, «παρανομίες, τις ρεμούλες, και τα δωράκια».
Στις "κόκκινες" παρανομίες του νεαρού επαναστάτη της Εκάλης , θα δοθεί άφεση αμαρτιών.

Στο σκηνικό της τηλε-πόλωσης και ο αρχηγός του τουρκικού ναυτικού Μπουλέντ Μποστάνογλου που διακήρυξε ότι η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα «συμφέροντά» της στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο.

Στα ποσοστά, οι ΑΝΕΛ που δεν ψηφίζουν ΔΗΜΑ καταδικάζονται «δημοσκοπικώς» στο 2,8% καθώς και η χρυσή Αυγή, που μετά την απώλεια Μπούκουρα έπεσε στο 4,4% για την Rass, και στο 6% για το Πανεπιστήμιο (Σλαβο)Μακεδονία. Ο τηλε-φλώρος καλπάζει. 5,8%, 6,5% και ανεβαίνει! Ρεύμα έχουν και οι Οικολόγοι Πράσινοι που βρίσκονται στο 1,5% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,1%.

ΥΓ. Ολέ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε σημερινή μεσημεριανή εκπομπή ο αστρολόγος Λεφάκης προέβλεψε ότι θα πάμε σε εκλογές, γιατί δεν μαζεύονται οι ψήφοι. Επίσης είπε ότι στις εκλογές που θα γίνουν θα γίνει εκτεταμένη νοθεία!!!!!
Αυτό βέβαια μπορεί ο καθένας να το μαντέψει, κρίνοντας την συμπεριφορά των "δημοκρατικών" που μας κυβερνάνε, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα.
Οπότε οι κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις θα πέσουν μέσα.....

Ανώνυμος είπε...

Η κ.ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΜΠΙΕΡΗ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ειπε ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!!!!!!!Η ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΙΣΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΛΑΓΟΣΙΤΙΣΑ.....αλλωστε το λεει και η παροιμια τηs γυναικαs το μυαλο ΛΟΥΣΑ ΠΟΥ....ΤΣΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟ....

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...